Konu: Damien Sapienza  (Okunma sayısı 215 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.07.2024 19:17

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Damien Sapienza @Diablero N/A

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Riccardo_Clinton James_Little Eric Jackson Anderson Giuliani  Andre Castro N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11.07.24 18:00 N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DM - ESC BUG - GOD

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıs birlik hoodumuza gelerek ben kiralık katilim sizi öldürmek için para aldım diyerek rol yapıyor ve ilk hamleyi ben yapıyorum motordan atıyorum (Riccardo) Anderson karakteri ise pompalı ile sıkıyor fakat şahıs ilk seferde bekleyip esc bastığı için canı gitmiyor 2.vuruşta ölmüyor motor ile az ilerleyip inip bize ateş açıyor emotesiz şekilde sonra bizi düşürüyor tabi god olduğu için ölmüyor kaçıyor ve 1 saat sonra tekrar  bu herifle karşılaşıyoruz bu sefer 3 kişyiiz ve çatışıp 1 can kalıyor adam gene ölmüyor zaten god olduğu videoda kesin bariz ortada sonra 1 saat sora gene mahalleye geliyor ve herkes afk iken herkesi düşürüyor ss de emotesi var olay bu kadar N/A

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:  İlk:
   İkinci:

Son olay:  https://hizliresim.com/7i4387k

Ek açıklamalar(varsa): Bu adama forum açma sayısı zaten artıyor dm cinin teki god olduğuda bariz belli gereğinin yapılması lazım N/A

« Son Düzenleme: 11.07.2024 20:05 revain »

#1 - 12.07.2024 04:37
@Diablero 24 saat içerisinde savunmanızı iletin.

#2 - 12.07.2024 22:19
Aynen kanka kesinlikle god kullanıyorum. Ben sizin gibi bir insan değilim, kolunuz yoksa ve karşımda düştüyseniz bu benim sorunum değil. ESC attığım zaten orada gözüküyor, god falan olsam orada canım tekrardan yükselir. Bunu bile idrak edemeyecek kadar alındıysanız ve bana bu durumdan bile şikayet açacak kadar kinlendiyseniz orası da sizin sorununuz. DG ile saldıran birlik liderine sadece Shotgun ile dalarak düşürüyorum. Bu da bu oyuncu farkını zaten ortaya koyuyor. İyi forumlar, ESC attığımı kabul ediyorum. Bana god adı altında bir şikayet açacağınıza, birlik liderinizin J tuşu ile çalışan ESP'yi kapatmasını söyleyin. O beni çok iyi anlayacaktır.  O:-)
« Son Düzenleme: 12.07.2024 22:25 Diablero »

#3 - 13.07.2024 10:31
Arkadaşın attığı forum yanıtından dolayı üslup kapsamında cezalandırılmasını talep ediyorum. Kendisinimi savunuyor bizi ezmeyemi çalışıyor belli değil.

#4 - 13.07.2024 11:29
Aynen kanka kesinlikle god kullanıyorum. Ben sizin gibi bir insan değilim, kolunuz yoksa ve karşımda düştüyseniz bu benim sorunum değil. ESC attığım zaten orada gözüküyor, god falan olsam orada canım tekrardan yükselir. Bunu bile idrak edemeyecek kadar alındıysanız ve bana bu durumdan bile şikayet açacak kadar kinlendiyseniz orası da sizin sorununuz. DG ile saldıran birlik liderine sadece Shotgun ile dalarak düşürüyorum. Bu da bu oyuncu farkını zaten ortaya koyuyor. İyi forumlar, ESC attığımı kabul ediyorum. Bana god adı altında bir şikayet açacağınıza, birlik liderinizin J tuşu ile çalışan ESP'yi kapatmasını söyleyin. O beni çok iyi anlayacaktır.  O:-)

Önce canın 0 ken kaçmaya çalışıyorsun zaten Anderson seni yumrukluyor kaçamayınca esc basıp bekliyorsun :) gerekli kararı yetkili verecektir

#5 - 14.07.2024 06:32
İncelemede.