Konu: Roy_Sollozzo Oyuncu Şikayeti  (Okunma sayısı 127 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.07.2024 15:03

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Roy_Sollozzo - https://www.vice-rp.com/forum/index.php?action=profile;area=summary;u=18996

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Mark_Stewart - Daniel_Juderias

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11/06/2024 - 02:29

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
NON-RP, REFUSE-RP, POWER GAMING.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: VCPD bünyesinde rol yapan oyuncuların üst arama rolü gerçekleştirilirken vurulmuş ve üstüne job ile yaralanmış Roy_Sollozzo üstünü arayan personeli Power Gaming kuralını çiğniyerek ittiriyor, VCPD içerisinde ki personellerin rahatça diğer bölgelere ulaşabilmesi için konulmuş olan asansöre doğru koşup binerek beş saniyede bir bölgeler arası geçiş yaparak NON-RP ve VCPD rolünden kasıtlı olarak kaçmıştır.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/wkmzf3

Ek açıklamalar(varsa): Üstünde ki eşyaların rol gereceğince alınması gerekiyordu, rolden kaçtığı için üstündeki eşyalara el konulmadı. Eşyalara el konulması gerekiyor.

#1 - 12.07.2024 01:50
Dün gece yaşanan rolde ellerimin kelepçesi çözülüyor Roy'a bir baskı uygulanmıyor ve memurların silahı kılıfında, mantıken Roy bunları fark ediyor ittirip kaçıyor seninde 8 level göz önünde bulundurarak ateş etmiyorsun, Roy asansöre ilk ulaşan kişi sen direk bunu rolünü yapmadan y basıp geliyorsun asansörün kapısı kapandı zaten, her neyse kaçıyorum sonrasında bu rolün yanlış olduğunu fark ediyorum geri dönüyorum ve göz altına alınıyorum ayrıca sizinde rol zevkinizi bozmamış oluyorum gerisi admin insafiyetine kalmış.
« Son Düzenleme: 12.07.2024 02:16 Joel_Miller »

#2 - 12.07.2024 04:03
Ek olarak bahsi geçen eşyaların hepsine teslim olunduktan sonra el konuluyor.

#3 - 15.07.2024 17:12
Bu seferlik uyarıyorum. IC olarak PD üstündür, fear göstermelisiniz özellikle de departman içerisinde.

K&A