Konu: Dm  (Okunma sayısı 392 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.07.2024 01:48

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maskeli_56075

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ss'te mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Deathmaching.

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıslarla hoodlarının dışında bir brawl rolü gerçekleşti. Bizi kovalıyorlardı, ayrıca brawl rolü öyle trollden vesaire kaynaklı değil, köpeği üstümüze saldıkları için köpeğe saldırdık. Kovalamaca sırasında hood sınırında duruyordum. Herhalde ondan faydalanarak bana ateş açtılar. Dışarıda gerçekleşen bir brawl rolünün hoodlarının sınırına ayak bastığımda DM'e dönmesi ne kadar doğru? Bundan mütevellit şikayet açıyorum, gerekirse ek kanıtlarım mevcuttur.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/bwx34i2
Ek açıklamalar(varsa):  Ek olarak zaten bizden sayıca on yirmi kat fazlaydılar. Fear Rp'ye uyarak saldırmadık, kaçtık. Üstüne de sivil karakterler, kendileri illegal bir onaylı birlik, hoodları var diye her brawl rolünü illa Dm'e mi döndürmek gerekiyor? Silah kullanmalarını gerektiren bir durum da yok, sayıca fazlalar, dövebilirler rahatça.
Neden silah kullanmaya gerek duydular? Bunun kural ihlali olduğunu bildiriyorum, ceza almalarını isterim.

« Son Düzenleme: 11.07.2024 02:29 ffullecci »

#1 - 11.07.2024 05:19
@SaKi34 24 saat içerisinde savunmanızı iletin.

#2 - 11.07.2024 14:06
İki hesaptan da surekli gelip bizi trollemeye çalışan, mahallemizde buranın tanrısı benim gibi kemileler yapan, 415 cafede troll icin gelip arap rolu yapan sahislara karsi en normal tutum budur. Üstelik yaklaşık yirmi kişi gezdiğimiz sokakta bizi trollemeye çalışıp, nasıl olur da korkusuzca köpeğe saldırabiliyorsun. Ben sana ateş açtığım zaman da silahtan hit bile yemedin afk attın, hasarlarında bile gözükmüyorum seni dusuren ben degil sana yumrukla saldiran mahalle sakinleri. Ek kanıt varsa bekliyorum..

#3 - 11.07.2024 15:06
Classic idlewood :garip: :garip:

Şikayetle alakan yok. Neden yorum yapma ihtiyacı duyuyorsun? Seni rahatsız eden bir nokta varsa sende şikayet açabilirsin.  :)

#4 - 11.07.2024 15:29
Classic idlewood :garip: :garip:
ortalığı alevlendirme moruk, burası ağlama duvarı değil. şikayetle alakasız toxic yorumlar, lütfen fm ekibi tarafından incelenip gereği yapılsın.

#5 - 11.07.2024 21:31
Ahhh, nasıl unuturum bunu dostum? Bu linkteki ( https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=161657.0 )şikayette ooc küfürden şikayet açmışsın, tüm delilleri de atarım demişsin hah. O zaman ondan bir saniye sonra /b kanalından ettiğin allaha küfürü de görmek istiyorum. Günü belli, saati belli gerekirse chat logları kontrol edilmeli, 09.07.2024 Saat 20:30 ile 20:31 arası bakılmasını fm ekibinden rica ediyorum. ;)

#6 - 12.07.2024 16:01
İki hesaptan da surekli gelip bizi trollemeye çalışan, mahallemizde buranın tanrısı benim gibi kemileler yapan, 415 cafede troll icin gelip arap rolu yapan sahislara karsi en normal tutum budur. Üstelik yaklaşık yirmi kişi gezdiğimiz sokakta bizi trollemeye çalışıp, nasıl olur da korkusuzca köpeğe saldırabiliyorsun. Ben sana ateş açtığım zaman da silahtan hit bile yemedin afk attın, hasarlarında bile gözükmüyorum seni dusuren ben degil sana yumrukla saldiran mahalle sakinleri. Ek kanıt varsa bekliyorum..

Masivanın da dediği gibi eğer böyle bir şey yaptıysam gidip şikayet açabilirsin dostum, burası ağlama duvarı değil. Konuyu başka yerlere çekmeye çalışma. Beni düşüren başkasıysa /hasarlar atabilirsin. Sste bana net şekilde ateş ettiğin gözüküyor. Ek kanıt gelecek.

#7 - 12.07.2024 16:03
Ahhh, nasıl unuturum bunu dostum? Bu linkteki ( https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=161657.0 )şikayette ooc küfürden şikayet açmışsın, tüm delilleri de atarım demişsin hah. O zaman ondan bir saniye sonra /b kanalından ettiğin allaha küfürü de görmek istiyorum. Günü belli, saati belli gerekirse chat logları kontrol edilmeli, 09.07.2024 Saat 20:30 ile 20:31 arası bakılmasını fm ekibinden rica ediyorum. ;)

Kardeşim iki oldu şikayet konusunu  değiştirmeye çalışıp komik duruma düşüyorsun.
Küfürbaz arkadaşınızın yazdığına karşılık olarak '' Allahını şaşırırsın'' yazdım ve bunda Allaha bir küfür yok. Chati gözünle okumanı tavsiye ederim. Algıya gerek yok:D

#8 - 13.07.2024 21:23
Olayın konu değiştirmek ile bir alakası yok, iki karakter ile gelip troll yapan da sensin. Burada bana açtığın şikayete de anlam veremedim, Ona bakılırsa ooc sicilin de bayağı bir kabarıkmış.

#9 - 14.07.2024 06:34
Yasaklı karakter.