Konu: Maskeli 53353  (Okunma sayısı 252 defa)

#0 - 10.07.2024 18:16

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Roddy Callaghan / @sehmuscan  N/A

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Pascal DeVerley, Dmario Lowell N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:10.07.2024 / 17.45 N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
5. Deathmatching
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak
DM/Kavga rolünde silah çekmek.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 17.40 saati civarı arkadaşımızın birilerinin onu kovaladığını ve öldürüleceğinden falan bahsetti. Olay yerine gittik, arkadaş ile sorun olmadığını falan söyledik. Dostlarımız gitmek yerine geri döndü, olayı olduğu arkadaşımızı vurdu ve bizim ile hiçbir düşmanlığı ve rolü olmamasına rağmen bize ateş açarak Deathmatching kuralını çiğnedi.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/r0ybbw

Ek açıklamalar(varsa): Ek olarak arkadaşın sözlü (Fiziksel bile olmayan, arkadaşların kendi tarafında başlattığı fiziksel kavga) Kavga rolünü silah çekerek ateş piramitini bozarak DM ihlalini işlediğini de göz önünde bulundurursak sevinirim.

#1 - 10.07.2024 18:18
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 10.07.2024 18:21
şahitliğimi onaylıyorum

#3 - 10.07.2024 18:25
Ek olarak: Arkadaş videoda gözüktüğü üzere PG Rol kapsamını da işleyerek arkadaşı direk olarak CJ atıyor ve araçtan atıyor. Böyle bir rol yaparken /dene kullanılması zorunludur, yoksa PG Rol kapsamına girer.

#4 - 10.07.2024 18:39
Merhaba kardeşim Pascal adlı karakterle tartışma yaşadık bize tehditler, küfürler savurdu "sizi sikeceğim, takip edin, adamsanız burada bekleyin, 5 dakikaya geliyoruz" gibi gibi. Daha sonrasında takip ettik ve uzun takibin ardından madene kadar getirdiniz ve Pascal hâlen daha tehditler, küfürler savurmaya devam etti (aldığın video kaydında bariz belli). Bir saattir sizi takip ettik önce umursamadık ama bir saat aralıksız tehditler ve küfürler savurunca arkadaşım Pascal'ı arabadan indirme emotesi attı (bunun için /dene kullanmasına gerek yok zaten 18-18 yani rolsel olarak güçlü) ve bende silahımı çekip onu vurdum burada kavga rolünde silah çekmek gibi bir durum yok çünkü kavga etmiyorduk arkadaşım zaten Pascal'ı vurmam için arabadan indirdi. Kısacası bende silah çekip Pascal'ı vurmak istemezdim ama olayı başlatan zaten sizsiniz ilk başta bizi vuracak gibi tehditler savurmayıp yolunuza gitseydiniz takip et demeseydiniz bizde takip etmezdik hem kabadayılık yapıyorsunuz vurulunca da şikayet açıyorsunuz başka bir savunmam yok.

#5 - 10.07.2024 18:49
Merhaba kardeşim Pascal adlı karakterle tartışma yaşadık bize tehditler, küfürler savurdu "sizi sikeceğim, takip edin, adamsanız burada bekleyin, 5 dakikaya geliyoruz" gibi gibi. Daha sonrasında takip ettik ve uzun takibin ardından madene kadar getirdiniz ve Pascal hâlen daha tehditler, küfürler savurmaya devam etti (aldığın video kaydında bariz belli). Bir saattir sizi takip ettik önce umursamadık ama bir saat aralıksız tehditler ve küfürler savurunca arkadaşım Pascal'ı arabadan indirme emotesi attı (bunun için /dene kullanmasına gerek yok zaten 18-18 yani rolsel olarak güçlü) ve bende silahımı çekip onu vurdum burada kavga rolünde silah çekmek gibi bir durum yok çünkü kavga etmiyorduk arkadaşım zaten Pascal'ı vurmam için arabadan indirdi. Kısacası bende silah çekip Pascal'ı vurmak istemezdim ama olayı başlatan zaten sizsiniz ilk başta bizi vuracak gibi tehditler savurmayıp yolunuza gitseydiniz takip et demeseydiniz bizde takip etmezdik hem kabadayılık yapıyorsunuz vurulunca da şikayet açıyorsunuz başka bir savunmam yok.
Merhaba "Pascal'ı arabadan indirme emotesi attı" Demişsin, fakat böyle rollerde /dene atılır ki karşı tarafa kaçma şansı verilsin. Fakat siz bunu umursamadınız ve PG ihlali yaptınız. Ayrıca bu yaptığın savunma benim şikayete karşı bir savunma değil gibi geldi, direk sonuçlanabilir yani. "çünkü kavga etmiyorduk" Kendin bile diyorsun kanka, kavga etmediğin aranızda sadece sözlü atışma/Tehdit olan bir adamı nasıl vurabilirsin? Bu DM kapsamına elbette girer.

#6 - 12.07.2024 04:18
@Blestfall Video linkini güncelleyin lütfen.

#8 - 17.07.2024 03:12

#9 - 18.07.2024 03:45
Roddy_Callaghan (Jackie_Santorelli) karakteri Deathmatching kapsamında cezalandırılacak. Sözlü tartışmalar için silah çekip sıkamazsınız.
Stellan_Huxley karakteri CarJack kapsamında cezalandırılacak. Karşı tarafa fırsat tanımadan, /dene atmadan direkt F basıp karakteri atamazsınız.

K&A
« Son Düzenleme: 18.07.2024 03:53 Lichfield »