Konu: [10.07.2024] Yajeel_Arron, Omar_Wallace | DM  (Okunma sayısı 156 defa)

#0 - 10.07.2024 14:10

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Yajeel_Arron @Galara  Omar_Wallace @fle

Olaya dahil olan şahit karakter adı:  Rahil_Manning

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13:50 10.07.2024

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle selamlar, Tyzee Nguyen karakteri 2022'de idlewood'da rütbeli bir karakter olduğu için tekrar mahalleden geçiyo, Sonrasında mahallede bir motorcu ben geçerken korna çalıyor, geri dönüp baktım bende korna çaldım sonrasında Yajeel karakteri atladı,  zenci rolünü agresif rol sananlardan. Bir anda "Siktir git, göt contası (?)" tarzı terimler kullandı. Bende son lafımı söyleyip gittim, tekrar ben grove'a geldiğimde bir anda Yajeel karakteri ve yanındaki Omar karakteri geldiler konuştuk ters yaptılar sıktılar değişik değişik rol yaptılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: İlk mahallelerinden geçiş ; https://hizliresim.com/d1143mo   Sonrasında groveda konuşup sıktıkları video; https://streamable.com/ge0p3p

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaş birliğinde deli rolü alan birisi, yaptığı rolü umarım ona bağlamaz. Lütfen zenci rolünü agresif rol sanmayın, iyi rolleriniz olsun  :vays: :nays: :sampanya:

#1 - 10.07.2024 14:15
Şahitliğimi kabul ediyorum. Kişilerin yaptığı resmen DM'dir.

#2 - 10.07.2024 17:18
Selamlar.

Olayın başından anlatacağım, sizin anlattığınız gibi bir kere korna çalmadınız, ilerleyip geri gelip çalıp gidiyordunuz ve bunu birkaç kez tekrarladınız bende doğal bir şekilde ne yapıyorsun diye tepki verdim,  senin videonda buraya kadar gözüküyor zaten.

Sonra arkadaşımla birlikte araca biniyoruz, Grove'dan geçerken sizi orada görüyoruz ve normal bir şekilde konuşmak için yanınıza geliyoruz. Fakat aldığımız iğneleyici laflar/sert tepkiler sonrasında düzgünce konuşamayacağınızı anlayıp silah çekiyoruz.

Spoiler: GösterGizle

Chat kısmında tepkileriniz net bir şekilde gözüküyor, durduk yere sıkmadık eski idlewood karakteri olmanız birşeyi değiştirmiyor üstüne üstlük Fear rp tanımıyorsunuz Grove birliğinin kendi hoodunda R19 karaktere sergilediğiniz rollerden bile aslında sizinle konuşulmayacağını açıkça ortaya koyuyor.

Yetersiz/sebepsiz yere ateş açmadığımızı düşünüyorum, SS'lerde ve videoda herşey bariz ortada.

İyi günler diliyorum. :sampanya:

fle

*
v3 Oyuncusu Vice Summer 2024
#3 - 10.07.2024 17:21
Olay arkadaşımın anlattığı gibi oldu. Kendisinin savunmasına birebir katılıyorum. İyi günler diliyorum.  :sampanya: :sampanya:

#4 - 10.07.2024 17:22
Tamamda grove adamı bana sıkabilir, orası senin hoodun değil bir şeyin değil. Senin hooduna bir laf gelmiyor, sıkman için hiçbir gerekcen yok. Savunman bu kadarsa iyi forumlar

#5 - 10.07.2024 17:28
Tamamda grove adamı bana sıkabilir, orası senin hoodun değil bir şeyin değil. Senin hooduna bir laf gelmiyor, sıkman için hiçbir gerekcen yok. Savunman bu kadarsa iyi forumlar
Daha ne kadar gerekçe toplayabilirim? Konuşmak için geliyorum "Hayranım mısın, arkadaşlarının yanında öyle konuştuk diye gücüne mi gitti" gibi kelimeler kullanıyorsun resmen sana sıkmamız için bütün tuşlara basıyorsun sonra DM üzerine şikayet açıyorsun, DM'den bir kere bile jail yememiş birisiyim OOC ticaretten yasaklanan birisinin bana bu konuda şikayet açması garip açıkçası. Uzatmak istemiyorum çirkinleşmeyelim savunmam bu kadar iyi günler diliyorum.

#6 - 10.07.2024 18:08
Daha ne kadar gerekçe toplayabilirim? Konuşmak için geliyorum "Hayranım mısın, arkadaşlarının yanında öyle konuştuk diye gücüne mi gitti" gibi kelimeler kullanıyorsun resmen sana sıkmamız için bütün tuşlara basıyorsun sonra DM üzerine şikayet açıyorsun, DM'den bir kere bile jail yememiş birisiyim OOC ticaretten yasaklanan birisinin bana bu konuda şikayet açması garip açıkçası. Uzatmak istemiyorum çirkinleşmeyelim savunmam bu kadar iyi günler diliyorum.
Kardeşim sen neden her şeyi yasaklamaya bağlıyorsun? Bahsettiğin olayla ooc ticaretin ne alakası var, gerçekten deli permi almanın haklı olduğunu düşünmeye başladım.  Daha fazla flood iletiye gerek yok, iyi roller.

#7 - 10.07.2024 18:33
Alıntı
3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.
Örnekler
- Aktif bir rol esnasında rolü içeren tüm karakterleri saçma bir şekilde dürtmek, provoke edecek söylemlerde bulunmak.
- Karşınızdaki oyuncuyu bariz bir şekilde hataya sürükleyecek kadar baskı kurmak.
Arkadaşların troll oldukları çok belli, chatloglara bakacak olursak; hem Grove sokağında, hem de Idlewood sokağında değişik değişik konuşuyorlar. "Zenci rolünü agresif rol sanıyorlar." gibi basit bir kalıba sığınarak, gerçek hayatta yapamayacak konuşmaları yapıyorlar. Çok belli, provoke etmeye girmişler. Şikayeti açan arkadaşın ilk ssine bakarsak, sol üstte tedavi olduğunu görebiliyoruz. Arkadaşları düzenli olarak dövüyorlar ya da sıkıyorlar. Soluğu hastanede aldıklarından ve tavırlarından da anlaşılabilir. Gün içerisinde hoodlara girip, ileri geri ters ters konuşup geçerken de küfreden elemanların sığındığı tek basit cümle. "Zenci rolünü agresif sanıyorlar." Aynen moruk, iyi forumlar.

#8 - 11.07.2024 04:59
@Diablo31 Idlewood sokağı onaylı hood ve tehlikeli bölgedir. Oradaki serseri zenci karakterlere karşı bu kadar korkusuz davranamazsınız. Gerçek hayatta nasıl insanların korktuğu, geçerken iki kez düşündüğü, fazla durduğunda "Burada fazla durmayalım." dediği mahalleler varsa Idlewood da öyle bir mahalle. Buna uygun rol yapın lütfen.
@Galara Bu seferlik uyarıyorum, bu tür durumlarda bize ulaşmayı tercih etmeniz daha doğru.

K&A