Konu: Travis_Reeds dm+birlik kural ihlali+mix  (Okunma sayısı 391 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.07.2024 17:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Travis_Reeds @Vigo

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Corona Bario Locos 13 üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 07.07.2024 / 22:17 ve 22:34 arası

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM+BİRLİK KURAL İHLALİ+MİX

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: gymde spor yaparken kişiler bana gelerek yaptığım kardiyoya karışarak koşu bandını hızlandırarak başladıktan sonra sebepsizce hakaretler savurmaya başlıyor. Ardından olay yerinden uzaklaşıp hood bölgeme El Corona'a gidiyorum kişi beni nasıl bulduysa artık gelip ateş açmaya başlıyor. Ve üstelik henüz il-legal yasağımız kalkmamışken bunu yapıyor. Kişiye karşı ağresif bir rol yapmıyorum. Hood bölgemi nasıl bulduğunu öğrenmek istiyorum forum sayfasından latin birliklerine bakarak geldiğini düşünüyorum, tabi bu bir varsayım. Kendisi beni bulma rolü illaki yapmıştır diye düşünüyorum varsa kanıtınıda sunarsa sevinirim.
Ek olarak kurallarda her şey açıkca ortada hakaret ile savaş başlatılamaz ateş açılamaz diye bir kuralda var.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Rolün başlangıcı ektedir, sanırım rol ile ilgili biraz sorunları var arkadaşın.

hoodumu buluyor ne hikmetse

ateş etmeye başlıyor, hood bölgesinde de ağresif rp yapmaya devam ediyor.

ardından zorda olsa düşürüyor ve gidiyor.

Ek açıklamalar(varsa): ekleyeceğim şu ki kişinin yaptığı ihlaller sonucu hood bölgemize polis gelerek etrafta dolaşıp beni alıp götürmeleri. Bu yaptıkları rolden sonrada sık sık polislerin hood bölgemizde dolaştığını biliyoruz görüyoruz. Bu tarz şeylerin önünü arkasını düşünmeyen birine gereken ceza verilir diye düşünüyorum iyi forumlar.

#1 - 09.07.2024 17:49
merhabalar bu iletiyi atma sebebim bandits birliğinin yönetim ekibinin bu şikayet açıldığı gibi kişiyi birlikten atmaları, ihlalin kendi taraflarına sıçramaması adına akıllı davranmaya çalışıyorlar, ama malesef ki o birlikte olduğuna dair ve hemen ardından çıkartıldığına dair ss'i atıyorum.

#2 - 09.07.2024 20:52
Bandits birliği adına R20 olarak bir şeyler yazacağım okların bize dönmemesi için. @Vigo için sayısız uyarıda bulunduk bu tarz ihlaller yapmaması adına senin açtığın şikayetten sonra ise birlikten uzaklaştırma kararı aldık. İhlalin bize karşı dönmesinden yana korkumuz yok Travis'in Bandits bağını IC öğrenirsen role gelebilirsin. Diğerler araçtakilerin birlikle herhangi bağı yoktur, iyi forumlar.

#3 - 09.07.2024 21:19
Bandits birliği adına R20 olarak bir şeyler yazacağım okların bize dönmemesi için. @Vigo için sayısız uyarıda bulunduk bu tarz ihlaller yapmaması adına senin açtığın şikayetten sonra ise birlikten uzaklaştırma kararı aldık. İhlalin bize karşı dönmesinden yana korkumuz yok Travis'in Bandits bağını IC öğrenirsen role gelebilirsin. Diğerler araçtakilerin birlikle herhangi bağı yoktur, iyi forumlar.

zaten araçtakilerin bağı var diye bir şey belirtmedim, kişinin yaptığı ihlal ortada, ve ben bu şikayeti açtıktan sonra atılması benim tarafımdan bakarsanız şikayetin birliğe yansımasından kaçmak adına yapıldığını düşünebilirsin, ki bu gayet normal, açıklaman için teşekkürler arkadaş savunmasını yapınca sonuçlanmasını bekleyebiliriz.

#4 - 10.07.2024 07:39

zaten araçtakilerin bağı var diye bir şey belirtmedim, kişinin yaptığı ihlal ortada, ve ben bu şikayeti açtıktan sonra atılması benim tarafımdan bakarsanız şikayetin birliğe yansımasından kaçmak adına yapıldığını düşünebilirsin, ki bu gayet normal, açıklaman için teşekkürler arkadaş savunmasını yapınca sonuçlanmasını bekleyebiliriz.
Kaçmak adına yapılan bir olay değil zaten senin attığın sse bakarsan adam PASİF/NC/YENİ rankın da yani rankı bile yok yeni gelmiş bir oyuncu.
Bu arkadaş 2 ihlal yapmıştı zaten, senin şikayetini görünce hakkını doldurdu ve birlikten uzaklaştırdık. N0thing'in dediği gibi eğer ic rolle bağlantısını öğrenirsen Bandits garaja gelebilirsin iyi forumlar.

#5 - 10.07.2024 11:57
 :uzi:

Kaçmak adına yapılan bir olay değil zaten senin attığın sse bakarsan adam PASİF/NC/YENİ rankın da yani rankı bile yok yeni gelmiş bir oyuncu.
Bu arkadaş 2 ihlal yapmıştı zaten, senin şikayetini görünce hakkını doldurdu ve birlikten uzaklaştırdık. N0thing'in dediği gibi eğer ic rolle bağlantısını öğrenirsen Bandits garaja gelebilirsin iyi forumlar.
Bırakalım da savunma yapılsın. Şahitliğimi onaylıyorum

#6 - 10.07.2024 23:01
Merhabalar, mix ile ilgili bir şey olduğunu düşünmüyorum. Arkadaşların yaptığı rol konseptine uygun iki mahalle var zaten. Ben gelip sana sıkmadan önce gidip başka bir sokağa bakmistik adını tam hatırlamıyorum onlarda mavi bandanaliydi. Ek olarak söylemek isterim ki senin benim rol bilgime laf etmeye en ufak hakkın dahi yok 2018'den beri rol geçmişim var ve rol yapmasını gayet iyi biliyorum.. Arkadaşların birliğini araştırmadan gidip ateş açtığım doğrudur ancak DM konusuna gelirsek SS'lerde göründüğü gibi arkadaş gym'in önüne sokaktaki dostlarını çağırıyor. Onlar beni vuracak mı dövecek mi bir şey belli değil, arkadaşlarını çağırdığı gibi eve gidip silahı aldım ve tekrar söylüyorum 2 sokağa bakıp 2.sinde arkadaşları bulup ateş açtım.. Mix ile ilgili bir şey olduğunu düşünmüyorum, ve kararı yetkili arkadaşlara bırakıyorum. İyi aksamlar. :sampanya:

#7 - 10.07.2024 23:03
Merhabalar, mix ile ilgili bir şey olduğunu düşünmüyorum. Arkadaşların yaptığı rol konseptine uygun iki mahalle var zaten. Ben gelip sana sıkmadan önce gidip başka bir sokağa bakmistik adını tam hatırlamıyorum onlarda mavi bandanaliydi. Ek olarak söylemek isterim ki senin benim rol bilgime laf etmeye en ufak hakkın dahi yok 2018'den beri rol geçmişim var ve rol yapmasını gayet iyi biliyorum.. Arkadaşların birliğini araştırmadan gidip ateş açtığım doğrudur ancak DM konusuna gelirsek SS'lerde göründüğü gibi arkadaş gym'in önüne sokaktaki dostlarını çağırıyor. Onlar beni vuracak mı dövecek mi bir şey belli değil, arkadaşlarını çağırdığı gibi eve gidip silahı aldım ve tekrar söylüyorum 2 sokağa bakıp 2.sinde arkadaşları bulup ateş açtım.. Mix ile ilgili bir şey olduğunu düşünmüyorum, ve kararı yetkili arkadaşlara bırakıyorum. İyi aksamlar. :sampanya:
SS'lerde arkadaşını çağırdığı yer yokmuş, evde değilim savunma hakkım bitene kadar gidersem atarım. Arkadaşa sorarsak itiraf eder diye düşünüyorum.

#8 - 11.07.2024 11:34
Evet çagırdım kalabalıksınız gym içinden çıkıp arama yaptım ki bu normal. Konu bu degil çağırıp çagırmamam değil senin dm atmiş olman
Yukarı da belirttiğim gibi küfür hakaret tarzı şeylerle savaş başlatılamaz diye. Sen sadece beni değil r19 olan emilio karakteri ve etrafındakilerede ateş açıyordun onlarında kısa bir kesitini atacağım. Savunman buysa sonuçlanabilir. Zaten ağresif rp yapan taraf sensin farkındaysan sebepsiz yere.

#9 - 11.07.2024 11:38
Ek olarak arkadaşların birlik konseptine uygun el corona var. Bu açıklamanda ooc bir bilgi buda mix oluyor. Florida gibi bir eyalette rol yapıyoruz, yani latin nüfusu oldukça fazla. Sen benim bir çete üyesi olduğumu nereden çıkartıyorsun mesela? Çağımızda herhangi bir çete içinde latinler olabilir. Veya güney yakasında yaşamayan herhangi bir latin de olabilirim. Açıkça mix yapıyorsun.
« Son Düzenleme: 11.07.2024 14:21 LLC »