Konu: Fuse_Hiroshima @P A S H A İllegal kural ihlali  (Okunma sayısı 163 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.07.2024 03:56

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:    Fuse_Hiroshima  @P A S H A

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08.07.2024 22.53

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
˧ 1) GENEL İLLEGAL KURALLAR
Birliğe yeni dahil olan kişiler bir hafta boyunca hiçbir şekilde çatışmalara katılamazlar.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Savaş döneminde OOC katılım/çatışma ihlali bulunmakta.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/9snjb0i Bugün şahıslarla çatıştık,

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşa daha önce şikayet açmıştık, kanıtlar kırpılmış olduğu için ceza almadı. Bence gerekli kanıtın olduğunu düşünüyorum, şahısın gerekli ceza almasını talep ediyorum.

#1 - 09.07.2024 04:05
Üzgünüm dostum ama ben birliğe katılım süremi doldurdum inatla şikayetini açmaya devam ediyorsun, iyi roller.

#2 - 09.07.2024 04:10
https://hizliresim.com/k0kqz7h Yönetimi kandırmaktan işlem görmeisin talep ediyorum.

#3 - 09.07.2024 04:11
Sen anlamak bir hafta, olmak bir hafta sen aramamak açık biz yapmamak size baskı
« Son Düzenleme: 09.07.2024 04:14 P A S H A »

#4 - 09.07.2024 04:12
Eski karakteri olan Leger karakterinin aldığı ceza var allahtan :), arkadaşın yönetimi kandırmaktan ceza almasını talep ediyorum.

#5 - 09.07.2024 04:13
Sen yazmamak iki kere aynı şey biz anlamak tek bir seferde

#6 - 09.07.2024 04:16
Sen yazmamak iki kere aynı şey biz anlamak tek bir seferde

Reis düzgün yazarmısın? Ben gayet ne demek istediğini anlıyorum. Ama seni umarsamıyorum fark ettiysen. Ben gerekli olan kanıtları sundum, gerisini admine bıraktım iyi geceler.

#7 - 09.07.2024 04:23
Ben anlatmak bir hafta olmak, sen anlamamak ve boş yere tekrardan benzer şikayetler açmak. Seninle anlaşamamak sen çıldırmak ve saldırgan olmak. En fazla 2 saat fark olmak ama sen yine şikayet açmak.

Türkçe meali şu yönde sevgili dostlarım Leger karakterimin ardından NC atıp Japon oluşumuna geçiş sağlıyorum bir hafta boyunca olan yasağımın bittiğinin bilincinde olarak savaşa katılıyorum taş çatlasın en fazla 2 saat süre farkı vardır ama bu arkadaşın açtığı şikayetlerden fazlasıyla sıkıldım eğer olur da oyuncu şikayetleri bölümünden arşivlere girerseniz demek istediğimi anlayacaksınız. Oyun içerisinde henüz "-mu, -mü, -mı, -mi, -musun, -müsün, -mısın, misin" gibi ayrılması gereken yerleri ayırmayan kişinin bu kadar inatla(oluşum üyeleri açtırıyor aslında çaktırmayın yoksa bu kadar iyi konuşamıyor bunu test ettim) şikayet açması benim ciddiye alma seviyemin geride bırakmama neden oldu. Keyifli oyunlar dilerim sevgili dostum /q atmaya devam edin, oluşum şikayetinizde çatıdan atlamaya devam edin ben biraz keyifleneceğim.

#8 - 09.07.2024 04:31
Ben anlatmak bir hafta olmak, sen anlamamak ve boş yere tekrardan benzer şikayetler açmak. Seninle anlaşamamak sen çıldırmak ve saldırgan olmak. En fazla 2 saat fark olmak ama sen yine şikayet açmak.

Türkçe meali şu yönde sevgili dostlarım Leger karakterimin ardından NC atıp Japon oluşumuna geçiş sağlıyorum bir hafta boyunca olan yasağımın bittiğinin bilincinde olarak savaşa katılıyorum taş çatlasın en fazla 2 saat süre farkı vardır ama bu arkadaşın açtığı şikayetlerden fazlasıyla sıkıldım eğer olur da oyuncu şikayetleri bölümünden arşivlere girerseniz demek istediğimi anlayacaksınız. Oyun içerisinde henüz "-mu, -mü, -mı, -mi, -musun, -müsün, -mısın, misin" gibi ayrılması gereken yerleri ayırmayan kişinin bu kadar inatla(oluşum üyeleri açtırıyor aslında çaktırmayın yoksa bu kadar iyi konuşamıyor bunu test ettim) şikayet açması benim ciddiye alma seviyemin geride bırakmama neden oldu. Keyifli oyunlar dilerim sevgili dostum /q atmaya devam edin, oluşum şikayetinizde çatıdan atlamaya devam edin ben biraz keyifleneceğim.

O diğer açılan kanıtlar kırpılmış olduğun için şikayet onaylanmadı, bende gerekli kanıtı buldum ve şikayetimi açtım. O mu mü kelimelerine gülüp geçiyorum. Hani bahsetmişsin ya /q atmaya devam edin, çatıdan devam edin diye. Sizde hile açıp sağda solda DM'ciyiz diye geçinmeye devam edin, yakında sizinde havanız sönecek. O yaptığınız videolardada hileniz çok açık ve net. Gidip hile açıp birde bizi suçlu duruma düşürüyorsunuz ya o beni üzüyor, bizi jaile atmak için aramıza ajan sokmanız gerekti değilmi? Anlıyorum ve sadece gülüyorum. Eğer biraz daha kalırsam gerçekten jail yiyecem. Adminin bakmasını bekle dost. Savunmam bu kadardır, iyi geceler.

#9 - 11.07.2024 01:18
Alıntı yapılan: Savaş ve Çatışma Kuralları
İsim değişimi kullanan karakterler 72 saat boyunca hiçbir çatışmaya/savaşa dahil olamaz.

Savunma geçerli.
Bu seferlik iki tarafa da tutumları sebebiyle oyun içi işlem uygulamıyorum, sadece forum cezası alacaksınız. Bu tür tutumlara devam ederseniz ağır bir yaptırım alacaksınız.
K&A