Konu: Abraham Indiano - YKİ, il-legal kural ihlali, MG, Retarted rp  (Okunma sayısı 219 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.07.2024 02:38

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Yusufexe Abraham Indiano

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ssde var

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
YKİ
İl-legal kural ihlali
MetaGame
Retarted rp

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Brawl rolunde kişi düştüğü zaman tekrar kalkıp saldırıyor, ssde görülebileceği üzere polise sığınarak arabada tabanca olduğunu söylüyor, kişilere herhangi bir tabanca gösterme rolü yapmadım bu da mg kapsamında değerlendirebilir. Yaralıyken "/me adama yumruk atar, yere serer kaçar." gibi bir emote kullanıyor bu da retarted rp ve yki kapsamında değerlendirebilir.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Adalet mülkün temelidir.

#1 - 08.07.2024 13:17
Olayı yaşayan taraftanım, Abraham Indiano tarafından.

Rol geliştiği zaman herkes brawlda birbirine vuruyordu ve sen o sırada düşmemek adına AFK atıyordun, devamında ise polis ekipleri geldi Maccini Crew ve Abraham Indiano ekibini arabaya bindirmeye çalıştı, herkesi aldı sadece ikinizi almadı devamında ise Abraham Indiano rolde olarak sana yumruk attı, sistemsel olarak seni kimse bayıltmadı.

Ek olarakta adamı zaten üstte bulunan sslerde kışkırttığın görülebilir. " Uza, Uzasana" tarzında kelimeler ediyorsun, Abraham Indiano seni "yumruk atar, yere serer" adlı bir emote veriyor ve sen hala adamın arkasından koşuyorsun, burada da nasıl bir rol bilgin var onu gösteriyorsun arkadaşım, zaten bu rolü izleyen bir admin vardı, admin sadece rol kapsamından sen ve ekibine ceza verdi.  (Ceza kayıtlarına bakabilirsiniz.)

[08.07.2024] Lorenzo Cardelli adlı karakter Boreki isimli yetkili tarafından Refuse RP sebebi ile 500 dakika cezalandırıldı. @Boreki

Eğer herhangi bir sorun teşkil edilseydi Boreki zaten rolü izliyordu oyundanda jail yiyebilirdik fakat bu olayda biz değil sen ve ekibin ceza aldı, bariz burada da kimin haklı olduğu gözüküyor.

#2 - 08.07.2024 13:24
Merhaba,

Boreki sonradan rolü izlemeye başladı, siz yumruk attığınız gibi anlık crash yedim bu sebepten ötürü oyundan düştüm.
/Dene veya herhangi bir komut olmadan "/me adama yumruk atar, yere serer." gibi bir emote atmış, kişi yaralı? Nasıl oluyor da böyle bir rol yapabiliyor? Bu yki ve retarted RP kapsamında değerlendirilir.

Rolde sizlere herhangi bir silah gösterme rolü vs. yapmadım, araçta silah var diyerek polise sığınıyorsunuz, bu da MG ve polise sığınmadan değerlendirilebilir.

Kimin haklı olduğuna ben sen değil de yetkililer karar versin, yaptığınız ihlaller ortada.

@Lichfield

#3 - 08.07.2024 17:31
kardeşim sen mta mı oynuyorsun şurada, /dene falan. emote attım ve sen emoteyı uymadım, hadi diyelim ben hata yapıyorum sen neden role uymuyorsun abicim?

şurada 2 gram aklı olan anlar beni zaten, kendi kendine kural uydurup mix falan demişsin kanıt hiç bir şey yok.  aktif rolde q atma bi de gardaşım

Q atmadım, siz yumruk attığınız gibi crash yedim, kanıtlar da herşey belli burada ki üslubuna da dikkat et.
Yaralıyken öyle bir emote atıp beni yere seremezsin, karakterim senin karakterine göre daha kaslı ,attığın emotelardan da kimin mtadan geldiği belli oluyor dostum. Rol tavsiyesi istersen dcden ulaşabilirsin, yardımcı olurum.

Keyifli roller. @Lichfield
« Son Düzenleme: 08.07.2024 17:33 Snorfy »

#4 - 08.07.2024 19:48
kardeşim sen mta mı oynuyorsun şurada, /dene falan. emote attım ve sen emoteyı uymadım, hadi diyelim ben hata yapıyorum sen neden role uymuyorsun abicim?

şurada 2 gram aklı olan anlar beni zaten, kendi kendine kural uydurup mix falan demişsin kanıt hiç bir şey yok.  aktif rolde q atma bi de gardaşım

Q atmadım, siz yumruk attığınız gibi crash yedim, kanıtlar da herşey belli burada ki üslubuna da dikkat et.
Yaralıyken öyle bir emote atıp beni yere seremezsin, karakterim senin karakterine göre daha kaslı ,attığın emotelardan da kimin mtadan geldiği belli oluyor dostum. Rol tavsiyesi istersen dcden ulaşabilirsin, yardımcı olurum.

Keyifli roller. @Lichfield
aynen kankı ya, /sq falan anlarsın ya crash muhhabeti falan. yetersız kanıt kardesım. bana mtada gelmıssın dıyen elemanın bırlık tanıtımındaki rol ss ::) ::) ::) ::)
Nokta koyduktan sonra ki harf büyük harfle başlar, konuyu başka yerlere çekmeye çalışma. Birlik tanıtımını incelemen isine yarar dostum, az rol öğrenirsin Yusufexe, 11 level adamdan bunları duymak biraz ikonik :garip: buradaki ooc üslubuna da dikkat et.

İyi forumlar.

Sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 08.07.2024 19:59 Snorfy »

#5 - 15.07.2024 15:58
Abraham_Indiano karakteri Yaralı Kural İhlali & Powergaming kapsamında cezalandırılacak. Ek olarak şikayet üzerindeki tutumu sebebiyle de Flaming kapsamında ceza alacak.
Alıntı yapılan: Snorfy
Nokta koyduktan sonra ki harf büyük harfle başlar, konuyu başka yerlere çekmeye çalışma. Birlik tanıtımını incelemen isine yarar dostum, az rol öğrenirsin Yusufexe, 11 level adamdan bunları duymak biraz ikonik :garip: buradaki ooc üslubuna da dikkat et.
 Rol tavsiyesi istersen dcden ulaşabilirsin
@Snorfy Siz de buradaki tutumunuz sebebiyle Oyuncu Şikayet Kuralları kapsamında ceza alacaksınız.