Konu: Sam Cervinti - Noob dm, il-legal kural ihlali, MG  (Okunma sayısı 230 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.07.2024 02:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @geulsondz Sam Cervinti

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ssde bulunuyor

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
İllegal kural ihlali
MetaGame

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi "/me adama arabayla çarpar." şeklinde bir emote atıp birlik üyelerimize saldırıyor akabinde yaralanıp olay yerine pd gelince "HEY! SULTANDA TABANCA BULUNUYOR." diyerek polise sığınıyor.
Kişilere herhangi bir silah gösterme rolü yapmadım, buda MG kapsamında değerlendirilebilir.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Adalet mülkün temelidir.

#1 - 08.07.2024 02:49
Öncelikle merhabalar,

Dün gece aramızda bir münakaşa yaşadıktan sonra misilleme olarak tekrardan ziyaret ettik ve ortada gerginlik çıktı, brawl ortasında bende emote vererek rolsel olarak adama çarpma rolü yaptım, rolün sonrasında pd role dahil oldu ve bana sordukları soruda ifade olarak silah çekildiğini söyledim, silahı da arabaya sakladığımı söyledim, herhangi bir polise sığınma gibi bir durum söz konusu değildir. Zaten suçüstü yakalandığımdan dolayı bunu anlayabilirsiniz.

Polise sığınma rolünün diğer bir kısmına da gelirsek eğer alta bıraktığım ssden belli olacaktır ilk kimin polise sığındığı, bence bu açtığın şikayetden sen zararlı çıkacaksın.
https://hizliresim.com/fs9ea5a

Ek olarakta rolün asıl başlama sebebi burada gözüküyor, sizin burada yaptığınız ihlalerden dolayı şikayet açmadım fakat şimdi eğer siz açtıysanız buradan da ceza yemelerini talep ederim, rol burada başlıyor burada da yaptıkları hataları görürsünüz, Settimo Panicucci brawl ortasında karnını doyuruyor. Rol bilmediğinizi sandım fakat siz bu işi trolüne yapıyorsunuz.
https://hizliresim.com/orgqphy

Burada da senin yaptığın ihlale denk gelelim yine, rol bitmiş polise sığınmıyorum demişsin fakat hala polisin olduğu yerde bizi şikayet ediyorsun ve ek olarakta hala orada canını dolduruyorsun, chatden ne yazıldığı gözüküyor.
https://hizliresim.com/givkpwv

Savunmam bu kadar, teşekkürler.

#2 - 08.07.2024 02:55
Polis ifademi alıyor dostum herhangi bir sığınma yok, rolde de görülebileceği üzere bilmiyorum vs. diyerek kısa kesiyorum.
Can fulleme işine de gelirsek rol biteli çok oluyor ve bir tane çilek yiyorum
Settimo can fullerken sizinle herhangi bir brawl rolü dönmüyordu dostum, herşey role göre gelişti.

Savunmanı yapmaktan başka herşeyi yapmışsın, troll kimse rolde belli oluyor.

Keyifli roller.
« Son Düzenleme: 08.07.2024 03:05 Snorfy »

#3 - 08.07.2024 13:08
Polis ifademi alıyor dostum herhangi bir sığınma yok, rolde de görülebileceği üzere bilmiyorum vs. diyerek kısa kesiyorum.
Can fulleme işine de gelirsek rol biteli çok oluyor ve bir tane çilek yiyorum
Settimo can fullerken sizinle herhangi bir brawl rolü dönmüyordu dostum, herşey role göre gelişti.

Savunmanı yapmaktan başka herşeyi yapmışsın, troll kimse rolde belli oluyor.

Keyifli roller.

Yalancı bir adam olmayı bir kenara bırak, oyun oynuyoruz burada ESC bastığım zaman bütün oyunum biter. (Settimo can fullerken sizinle herhangi bir brawl rolü dönmüyordu dostum, herşey role göre gelişti.) Altda bulunan sste gör bak bakayım brawl dönmüşmü dönmemişmi,
https://hizliresim.com/40fc8m6

Polis ifademi almış demişsin, benim neyimi alıyor?
Sana keyifsiz roller.

#4 - 08.07.2024 13:18
Herşey role göre gelişti diyorum bende? Sonradan bir brawl rolü döndü, attığın ss'te ki zamana bakılarak görülebilir.
İfadeni alma kısmına gelirsek, sana herhangi bir silah gösterdim mi? Aracımda nasıl silah olup olmadığını biliyorsun? Hile açarak baktıysan bilemem ama herhangi bir rolde sizlere karşı silahımı göstermedim.

Sana keyifli roller.

@Lichfield sonuçlanabilir.

#5 - 08.07.2024 13:18
Ek olarak Boreki'de rolü izliyordu, rol esnasında jail yedin.
[08.07.2024] Lorenzo Cardelli adlı karakter Boreki isimli yetkili tarafından Refuse RP sebebi ile 500 dakika cezalandırıldı.

#6 - 08.07.2024 13:26
Ek olarak Boreki'de rolü izliyordu, rol esnasında jail yedin.
[08.07.2024] Lorenzo Cardelli adlı karakter Boreki isimli yetkili tarafından Refuse RP sebebi ile 500 dakika cezalandırıldı.
Merhaba,

Boreki sonradan role dahil oldu, yumruk attığınız gibi crash yedim, bu şikayetin konusu benim jail yemem değil dostum, savunmanı yap geç, kendini haklıymış gibi göstermeyi bırak.

#7 - 08.07.2024 14:37
Crash mı yedin? Anlıyorum.

#8 - 15.07.2024 15:44
Sam_Cervinti karakteri İllegal Kural İhlali ve Retarted RP kapsamında cezalandırılacak.

K&A