Konu: Dante Little - DM  (Okunma sayısı 224 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.07.2024 02:39

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @CCarnage Dante_Little

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Deathmatching Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Motorumla Ocean Docks'da ki fabrikaya su almaya gidiyordum. Sultanın içindeki arkadaşlar tarafından vuruldum. Sebebi yok hiç bir şekilde, kendileriyle OOC konuştuk. Idlewood ile savaşta oldukları için beni onlardan biri sanmışlar ve vurmuşlar. Kendileri de diyor şikayet aç diye. Olay bundan ibaret. Üstümde deagle vardı, düştüğüm yere PD geldi ve haliyle silahıma el konuldu, tutuklandım. Hiç bir sebebi yokken vuruldum ve silahıma el konuldu, üstüne jail yedim. Silahımın iade edilmesini, mümkünse jailden de çıkarılmamı talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/er9hcgm  https://hizliresim.com/ahke3hl  https://hizliresim.com/9hharn6

Ek açıklamalar(varsa): Dediğim gibi. Silahımın iade edilmesini istiyorum.

#1 - 07.07.2024 02:47
Ekstra olarak hasarlarımda gözüken arkadaşların da cezalandırılmasını istiyorum.

#2 - 07.07.2024 03:21
İlk öncelikle arkadaşın kanıtları yetersiz bulgudadır.Bu olayın öncesinde biz sultanla ilerlerken motordan iniyor ve silah çekiyor bizde araç bozulmaması için ilerliyoruz,bu motora binip kaçmaya başlıyor ve bir süre sonra bu arkadaş ile denk geliyoruz, drive-by eşliğinde kovalamaca başlıyor ve şahısı indiriyoruz, arkadaşın ssleri kontrol edilecek olursa zaten chatte "kafalarına sıktım" tarzı söylemlerde bulunup arkadaşlarına övündüğü belli oluyor, (terfide istiyor),  Arkadaş silahını kaybedeceğini söyleyince biz orta yolu bulmayı denedik nitekin kötü sözlerde bulunup şikayet açması ve birlik tanıtımına toxic gönderimde bulunması doğrultusunda şahısın yazdıklarının yalan olduğunu beyan ediyorum ve savunmamı burada bitiriyorum.
« Son Düzenleme: 07.07.2024 03:48 CCarnage »

#3 - 07.07.2024 04:34
İncelemede.

#4 - 08.07.2024 14:26
İyi günler,

Şikayeti inceledim. Şikayete baktığımızda sadece hasarlar kısmından görüntü alınmış ve şikayet açılmış. Olayın öncesi ya da sonrası yok. Savunma yapan tarafın dediğine göre silahı çekmişsiniz fakat onlar da bir kanıt sunmamış, kısaca iki tarafında sunduğu kanıtlar yetersiz duruma denk düşüyor. Bir deathmatch olayı döndüğünü düşünüyorsanız daha kapsamlı kanıtlar ile şikayet açmalısınız. Eklediğiniz kanıtlara dair hiçbir işlem yapamayız.

"Idlewood ile savaşta oldukları için beni onlardan biri sanmışlar ve vurmuşlar." gibi bir söylemde bulunmuşsunuz fakat buna dair herhangi bir kanıt yok keza aynı şekilde "Kendileri de diyor şikayet aç diye" söylemini de eklemişsiniz fakat yine kanıt yok. Kısacası tam kanıtlar olmadan herhangi bir işlem uygulayamayız.

Kanıtlar söylenenler ile örtüşmüyor ve olayın geçmişine dair herhangi bir bilgi yok, bundan dolayı şikayet kanıt yetersizliği kapsamında kapandı.