Konu: Merter / Trolling.  (Okunma sayısı 121 defa)

#0 - 06.07.2024 16:49

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Merter / Alina Tkachenko

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Altinkale , @Mornie

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 06.07.2024 / 16-30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Non-rp driving, NOOB DM.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş hood bölgemizde trollediği yetmiyormuş gibi birde hızını alamayıp araçları eziyor üstümüze saldırıyor vs.
50 Seviye bir karaktere sahip oyuncunun bu şekilde yaklaşım göstermesini doğru bulmuyorum. Birkaç kez aynı işlemi yaptı rapor attım fakat yetkili yoktu hood düzenini bozmasın diye en son altında ki aracı aldım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://streamable.com/lgnbit
https://streamable.com/nq97hx
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Teşekkürler.

#1 - 06.07.2024 17:35
@Merter 24 saat içerisinde savunmanızı iletin.

#2 - 06.07.2024 19:28
Şimdi öncelikle merhabalar, ben 50 levele gelmiş 4 yıldır burayı (bu sunucuyu sadece) oynayan birisiyim. Böyle salakça bir Trolling yapmayacağım bellidir zaten, Daquann Redwoy isimli oyuncu benim karakterimi bayıltmadan gasp ettiği için onun araçlarına vb. zarar vermeyi tercih ettim. İC olarak kin beslemek gibi burada bir Trolling göremedim, emoteli bir şekilde aracına zarar veriyorum. Yıllardır bu sunucudayım ki bunun savunmamın geçerli olmasında bir etkisi yok bunu da biliyorum. Kişinin bana rolsüz şekilde CJ atması konusundada şikayetçiyim. İyi forumlar.

#3 - 06.07.2024 20:09
Şimdi öncelikle merhabalar, ben 50 levele gelmiş 4 yıldır burayı (bu sunucuyu sadece) oynayan birisiyim. Böyle salakça bir Trolling yapmayacağım bellidir zaten, Daquann Redwoy isimli oyuncu benim karakterimi bayıltmadan gasp ettiği için onun araçlarına vb. zarar vermeyi tercih ettim. İC olarak kin beslemek gibi burada bir Trolling göremedim, emoteli bir şekilde aracına zarar veriyorum. Yıllardır bu sunucudayım ki bunun savunmamın geçerli olmasında bir etkisi yok bunu da biliyorum. Kişinin bana rolsüz şekilde CJ atması konusundada şikayetçiyim. İyi forumlar.

Selamlar, öncelikle emeklerin için teşekkürler eminiz ki sunucuyu seven emek veren birisisin ve tabi ki IC olarak biri/birileriyle sorun yaşayabilirsin. Fakat bulunduğun bölge bir sokak, aktif bir çete yönetimi altında bulunan bir sokak. Aracın çalınması değil, IC olarak yaptıklarının sonucunda karakter ölümüne kadar gidebileceğin bir yerdir.

Daquann ile bir sorun yaşaman Daquann ve karakterin arasında ki ikili problemdir. Gerçek hayattada böyledir birisi ile sorun yaşadığımız zaman, evini arabasını çevresindekileri ezip vs gibi durumlara kalkışmıyoruz. Kalkışamayız.

Daquann ile sorunundan yola çıkarak sokakta ki araçlara çarpıp, motorları ezip karakterlerimizin üstüne sürmen seni Noob DM'e yönlendiriyor. Bu durum devam etmesin diye, rapor attıktan sonra aracını alıp motorunu kapattım zaten sende farketmişsindir ki herhangi bir şekilde sana vurma veya aracınla ezme gibi eylemle karşılık vermedik. Sadece aracını alıp motorunu kapattım sonrasında geri teslim ettim.

Savunma daha detaylı yaparsan sevinirim eğer bu kadarsa da admin kararını bekleyelim ama dediğim gibi 50 LVL bir karakterin sahibi olarak yaptığın davranışlar hiç hoş değil.

İyi forumlar iyi roller.

#4 - 07.07.2024 04:18
Bu seferlik iki tarafı da uyarıyorum.
@Merter Kadın karakter ile 3 tane serseri erkek karaktere korkusuzca laf atmamanız gerekiyor. Ayrıca aracı üstlerine sürmeniz, motorun üstünden geçmeniz de uygun değil.
@Cripsizm İhlale ihlal ile karşılık vermemelisiniz. Car Jack için uyarıyorum.

K&A