Konu: Ryota_Watanabe - Godmode  (Okunma sayısı 309 defa)

#0 - 05.07.2024 22:54
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ryota_Watanabe @küllenenaşk
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Callaghan Üyeleri
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıtlarda yer alıyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba, 22:15 yakınlarında Kanzaki birliğine baskın attık. Çatışma sırasında Ryoto karakterinin canı gitmediğini fark ettik, hem de üç-beş kişi sıkmamıza rağmen. Diğer maskeli arkadaşım da önden sıkıyor ancak can barı yerinden bile oynamadı. God şüphemiz var, ayriyeten Ryoto karakterinin üstündeki skin, çok önceden sunucu tarafından yasaklanmıştı bu roller için. Sırf çatışma rollerinde, hitbox küçülmesi adına karakterinin yerine farklı/ince skin alıyorlardı. Bir zaman sonra bunlar yasaklanmıştı. Arkadaşın bundan da işlem görmesini istiyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 05.07.2024 22:58
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 06.07.2024 00:45
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 06.07.2024 11:23
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ryota_Watanabe @küllenenaşk
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Callaghan Üyeleri
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıtlarda yer alıyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba, 22:15 yakınlarında Kanzaki birliğine baskın attık. Çatışma sırasında Ryoto karakterinin canı gitmediğini fark ettik, hem de üç-beş kişi sıkmamıza rağmen. Diğer maskeli arkadaşım da önden sıkıyor ancak can barı yerinden bile oynamadı. God şüphemiz var, ayriyeten Ryoto karakterinin üstündeki skin, çok önceden sunucu tarafından yasaklanmıştı bu roller için. Sırf çatışma rollerinde, hitbox küçülmesi adına karakterinin yerine farklı/ince skin alıyorlardı. Bir zaman sonra bunlar yasaklanmıştı. Arkadaşın bundan da işlem görmesini istiyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):
Ayriyetten aimbot olduğunu da düşünüyorum videoyu dikkatle izlerseniz canımın ne kadar seri azaldığına bakabilirsiniz. Dışarıya 1 mermi bile kaçırmıyor arkadaş. Aimbotdan bir şikayet daha açmıştım ancak arkadaş savunma bile yapamadı.  O:-)

#4 - 11.07.2024 19:15
kanka dm esnasında elin ayağın dolanıyor gelipte burda emrivaki şekilde konuşma. Ban yedim bu arada rahatlayabilirsin  :manifdog   O:-)

#5 - 13.07.2024 17:56
Yasaklı.