Selam, bende bir yorum yapmak istiyorum.
Arkadaşın attığı 360 anormal bir derecede abırtalacak bir şey değil, her mod kendine göre kayıyor. Kolay kayan bir modla bunu yapmak hayliyle çok basit oluyor.
Senin 360 denemelerine gelince, çok acemice deniyorsun. Sadece bir gün bile 360 atmak için deneme yapsan arkadaşın yaptığı 360'ın aynısını yapabilirsin.
Teşekkürler.
Çok yoruldum, bakınız. Sizden rica etsem, sunucuda elegy marka bir araba ile market caddesinde 360 attığınız bir klibi paylaşır mısınız? O "acemi" olmayan, USTA sürücüyü görmek istiyorum, çünkü kim bu USTA sürücü çok merak ediyorum.
İkinci konuya gelecek olursak, "her mod kendine göre kayıyor. Kolay kayan bir modla bunu yapmak hayliyle çok basit oluyor." NE?! Bunlar görüntü modları, sadece görüntüyü değiştirirler, eğer bir şey, dışarıdan yüklediğin bir şey oyununu etkiliyor, sana bir artı sağlıyorsa bu hiledir, bu yanlıştır. Hala oturmuş "yo sen kötüsün, adam iyi sürüyo ehe" yapmayın kesiniz, çocuk yok karşınızda. Ayrıca arkadaşınızı bu kadar savunmaya çalışmak yerine sadece modunu kaldırıp (eğer sadece görüntü değiştiren bir mod yüklüyse) o şekilde 360 attığı bir video paylaştırmanız yeterli olacaktır, teşekkürler iyi günler.
Ek olarak lütfen daha fazla ileti atmayınız. Savunma geleceği yok, sonuçlanabilir.