Konu: [05/07/2024 Steve_Lamparty] Drift.cs?  (Okunma sayısı 455 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.07.2024 16:20
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Steve_Lamparty @zakarosa
Olaya dahil olan şahit karakter adı: -
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05/07/2024

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 05.07.2024 Tarihi sabah saat öğlen 12 ve civarında kişi ile karşılaştım, beraber araba sürdük fakat araba sürüşü, drift atışı anormaldi, benim onun attığı driftleri atabilmem için hızlanmam gerekiyorken o hiç zorlanmadan atabiliyordu. En belirgin olanı ise 360, maalesef normal bir şekilde atamıyoruz çünkü araçların NoS dahi hızları yetmiyor, hızlanamıyorlar ve duruyorlar, ya da NoS yüzünden spin atıyorlar. Fakat kişi hiç zorlanmadan atabiliyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):Bazı attığı driftlerin savunmaları olabilir, belki de kişi çok iyi bir sürücüdür, ya da sadece handling vb. bir şey kullanıyordur, ne olduğunu bilmem fakat yine de bir şeyler kullandığını düşünüyorum.
« Son Düzenleme: 05.07.2024 16:33 Senshi »

#1 - 06.07.2024 15:12
Handling kullanıyor da olabilir denmiş ancak o da yasak. Avantaj sağlayacak herhangi bir mod yasak. Yıllardır mod işiyle uğraşıyoruz ancak bu şekilde kayan bir handling görmedim. Bazı açıları ve attığı 360dan anlaşılacağı üzere kişinin net bir şekilde drift.cs kullandığını anlayabiliyoruz.

#3 - 06.07.2024 15:50
arkadaşlar teker kitleme mantığı nedir şimdi size anlatıyorum bilmiyorum hayatınızda roleplay dışında bir şey oynadınız mı sanmıyorum; klavyenizin a, d, numlock 4 ve 6 tuşlarıyla yapılır oyun içerisinde tekeri kitlediğiniz zaman istediğiniz kadar spin atabilirsiniz ,
yetmedi mi?
7 yıl önce bile yaptığım teker kitleme hareketini izleyebilirsiniz keyifli seyirler  :-* 

#4 - 06.07.2024 16:03
arkadaşlar teker kitleme mantığı nedir şimdi size anlatıyorum bilmiyorum hayatınızda roleplay dışında bir şey oynadınız mı sanmıyorum; klavyenizin a, d, numlock 4 ve 6 tuşlarıyla yapılır oyun içerisinde tekeri kitlediğiniz zaman istediğiniz kadar spin atabilirsiniz ,
yetmedi mi?
7 yıl önce bile yaptığım teker kitleme hareketini izleyebilirsiniz keyifli seyirler  :-* 

Bu olay steerlock olarak geçer bunu da drift sunucularında nitro kontrol olmadan yapamazsın ki steerlock dediğimiz olay tekeri kitlemez yalnızca kamera açısını sabitler numlockda bulunan 4 ve 6 ile sola ya da sağa doğru bakışını kilitlersin tekere bir etkisi bulunmaz.
Roleplay sunucusundayken açılan bir şikayet üstünde roleplay sunucularında oynayanlarla alaylı üslubun da benim için ayrı bir komedi. Drift cs olmadan bu 360ları atamazsın. Yıllardır mod işiyle ilgilenirim emin ol o takıldığın drift sunucularında bizler de vardık.
« Son Düzenleme: 06.07.2024 16:05 Mothership »

#5 - 09.07.2024 18:09
yetmedi mi?

Bu olay steerlock olarak geçer bunu da drift sunucularında nitro kontrol olmadan yapamazsın ki steerlock dediğimiz olay tekeri kitlemez yalnızca kamera açısını sabitler numlockda bulunan 4 ve 6 ile sola ya da sağa doğru bakışını kilitlersin tekere bir etkisi bulunmaz.
Roleplay sunucusundayken açılan bir şikayet üstünde roleplay sunucularında oynayanlarla alaylı üslubun da benim için ayrı bir komedi. Drift cs olmadan bu 360ları atamazsın. Yıllardır mod işiyle ilgilenirim emin ol o takıldığın drift sunucularında bizler de vardık.

steerlock olduğunu biliyorum herkesin anlaması için anlamını indirgiyorum, yıllardır mod işiyle uğraşıyorum diyorsun daha drift.cs'nin arabanın amortisörlerine verdiği tepkiyi bilmiyorsun coni ne iş? Benim kullandığım araba modu kesinlikle diğer oyunculara herhangi bir üstünlük sağlamıyor herkes araba modu indirip kurabilir arkadaşlar fazla canınızı sıkıyorsunuz biraz dalganıza baksanız keyif almanıza baksanız her şey daha güzel olacak be güzelim ya

#6 - 10.07.2024 21:37
Sadece uzaktan şikayeti inceleyen bir kullanıcı olarak yorum yapacağım. Mothership de aynı şekilde yorum yapmış sanırım.

2-3 yıl önce bana açılan şikayet için çektiğim bir videoyu atacağım. Eğer yeterli hızınız ve nitronuz varsa fazla bir hız kesmeden rahatça 360 atabilirsiniz.
(Kendi videomda son kısımda Elegy ile 360 atarken çok fazla hız kestiğim için sonuna doğru hızım bayağı düşmüş)

Arkadaş drift.cs kullansaydı eğer araç havaya kalkardı yada lastik izleri çapraz olurdu ama drift.cs kullanmıyor. Muhtemelen kullanılan bir araç modundan dolayı böyle rahatlıkla drift atabiliyordur ki o da sunucuyu yada diğer oyuncuları etkileyen bir etken olmaz, eğer yasaksa o zaman hiç birimiz mod kullanmamamız gerekiyor.
Bunun yanı sıra oyunu rahatlaması için Addon 2.5 kullanıyor olabilir, Addon 2.5'de araçlar oldukça rahat kayar, bir çok yabancı oyuncu ise profesyonel drift sunucularında Addon 2.5 kullanır. İsterseniz deneyebilirsiniz. Sanırım arkadaşta Addon 2.5 var ve bildiğim kadarı ile Addon sunucuda yasaklı değil. Bu yorumu sadece dışarıdan inceleyen bir göz olarak yapıyorum.
« Son Düzenleme: 10.07.2024 21:46 Stance »

#7 - 11.07.2024 12:11
Sadece uzaktan şikayeti inceleyen bir kullanıcı olarak yorum yapacağım. Mothership de aynı şekilde yorum yapmış sanırım.

2-3 yıl önce bana açılan şikayet için çektiğim bir videoyu atacağım. Eğer yeterli hızınız ve nitronuz varsa fazla bir hız kesmeden rahatça 360 atabilirsiniz.
(Kendi videomda son kısımda Elegy ile 360 atarken çok fazla hız kestiğim için sonuna doğru hızım bayağı düşmüş)

Arkadaş drift.cs kullansaydı eğer araç havaya kalkardı yada lastik izleri çapraz olurdu ama drift.cs kullanmıyor. Muhtemelen kullanılan bir araç modundan dolayı böyle rahatlıkla drift atabiliyordur ki o da sunucuyu yada diğer oyuncuları etkileyen bir etken olmaz, eğer yasaksa o zaman hiç birimiz mod kullanmamamız gerekiyor.
Bunun yanı sıra oyunu rahatlaması için Addon 2.5 kullanıyor olabilir, Addon 2.5'de araçlar oldukça rahat kayar, bir çok yabancı oyuncu ise profesyonel drift sunucularında Addon 2.5 kullanır. İsterseniz deneyebilirsiniz. Sanırım arkadaşta Addon 2.5 var ve bildiğim kadarı ile Addon sunucuda yasaklı değil. Bu yorumu sadece dışarıdan inceleyen bir göz olarak yapıyorum.

Sanırım bazı konularda derdimizi anlatamıyoruz, sorunumuz sadece 360 atılabilmesi değil, eklediğim kliplerde  bakın bende atıyorum. Fakat KENDİNİZİN eklediği klipte de, BENİM eklediğim kliplerde de göreceğiniz şu ki biz 360 attığımız zaman hızımız kesiliyor, duruyoruz. HIZIMIZ YETMİYOR, KAYAMIYORUZ. Fakat eklediğim video nun 00:07 saniyesinde arkadaş hem 360 atıyor hem de hiç hız kesmeden toparlayıp driftine devam edebiliyor. Aynı şekilde 4 defa space basılı ya da basmadan aynı hareketi denediğim zaman benim NEDEN hızım kesiliyor da duruyorum?
4 defa denememin klipleri

Bu kadar tartışıp kafa yormamıza hiç gerek yok, arkadaş market caddesinde o videoda ki gibi 360 atıp drift attığı bir video/ekran kaydı atsa zaten savunma yapmasına gerek kalmayacak.

#8 - 11.07.2024 15:13
Selam, bende bir yorum yapmak istiyorum.

Arkadaşın attığı 360 anormal bir derecede abırtalacak bir şey değil, her mod kendine göre kayıyor. Kolay kayan bir modla bunu yapmak hayliyle çok basit oluyor.
Senin 360 denemelerine gelince, çok acemice deniyorsun. Sadece bir gün bile 360 atmak için deneme yapsan arkadaşın yaptığı 360'ın aynısını yapabilirsin.
Teşekkürler.

#9 - 11.07.2024 19:07
Selam, bende bir yorum yapmak istiyorum.

Arkadaşın attığı 360 anormal bir derecede abırtalacak bir şey değil, her mod kendine göre kayıyor. Kolay kayan bir modla bunu yapmak hayliyle çok basit oluyor.
Senin 360 denemelerine gelince, çok acemice deniyorsun. Sadece bir gün bile 360 atmak için deneme yapsan arkadaşın yaptığı 360'ın aynısını yapabilirsin.
Teşekkürler.

Çok yoruldum, bakınız. Sizden rica etsem, sunucuda elegy marka bir araba ile market caddesinde 360 attığınız bir klibi paylaşır mısınız? O "acemi" olmayan, USTA sürücüyü görmek istiyorum, çünkü kim bu USTA sürücü çok merak ediyorum.

İkinci konuya gelecek olursak, "her mod kendine göre kayıyor. Kolay kayan bir modla bunu yapmak hayliyle çok basit oluyor." NE?! Bunlar görüntü modları, sadece görüntüyü değiştirirler, eğer bir şey, dışarıdan yüklediğin bir şey oyununu etkiliyor, sana bir artı sağlıyorsa bu hiledir, bu yanlıştır. Hala oturmuş "yo sen kötüsün, adam iyi sürüyo ehe" yapmayın kesiniz, çocuk yok karşınızda. Ayrıca arkadaşınızı bu kadar savunmaya çalışmak yerine sadece modunu kaldırıp (eğer sadece görüntü değiştiren bir mod yüklüyse) o şekilde 360 attığı bir video paylaştırmanız yeterli olacaktır, teşekkürler iyi günler.

Ek olarak lütfen daha fazla ileti atmayınız. Savunma geleceği yok, sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 11.07.2024 19:11 Senshi »