Konu: ihlaller  (Okunma sayısı 147 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.07.2024 01:15

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Desire_Berthelot @works

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Eswiper @veensey

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: sslerde mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: yaralı kural ihlali, fear rp, retarted rp

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: selamlar, arkadaşı döverek yaralıya düşürüyorum ve 10 dakika bile geçmeden sokağa gelip bize laf atıp kışkırtıcı hareketler yapıyor ve gidiyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): gereği yapılsın, iyi günler.

#1 - 05.07.2024 01:16
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 05.07.2024 01:19
şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 05.07.2024 01:20
Judah Mays karakteri ile herhangi bir rol geçmişim bulunmuyor, hiçbir şey yokken afk attığım sırada gelip noob dm atıyor ve kaçıyor. :garip:  Karakterim de dolaştığı sırada Tristan karakterini görüyor, "tipe bak" anlamında bir söz söylüyor, Tristan karakteri tehdit savurduğunda Desiree karakteri olay yerinden uzaklaşıyor, Fear RP ihlalinden dolayı açtığınız şikayette Fear RP ihlali yapılmamış, Fear RP kuralını karakterim kaçarak yapıyor zaten.

#4 - 05.07.2024 01:28
Karakterimle senin karakterinin hiçbir samimiyeti ve arkadaşlığı yok, gelip "Tiplere bak" gibisinden kışkırtıcı bir söylemi RKlı olmana rağmen gelip bize söyleyemezsin. Hoodumuza bilerek gelip bunları demen Fear RP ihlali zaten, kaçman bir şeyi değiştirmiyor.

#5 - 05.07.2024 01:41
Hoodun onaylı değil, hoodda iki kişiydiniz zaten, biriniz aracım üzerine çıkıp surfing yaptı, sslerde de gözüküyor. "Tiplere bak" cümlesi kışkırtma amacı kullanılmadı.

#6 - 05.07.2024 03:50
surfing yapmadım

#7 - 05.07.2024 11:28
Desiree Berthelot karakteri Yaralı Kural İhlali kapsamında cezalandırılacak.