Konu: [03.07.2024] Kevin_Jordan- Valerio_Lopez DM  (Okunma sayısı 194 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.07.2024 18:18

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kevin_Jordan, Valerio_Lopez @Hyprest , @aka grand mafia

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 03/07/2024 18:05

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Spoiler: GösterGizle

5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Motorumla gezerken sahilde takılan dört yada beş kişiye denk geldim, aramızda beş on metre vardı arkadaşları izliyordum , Kevin_Jordan karakteri bir anda bana saldrımaya başladı ben ilk başta Yapma dedim fakat arkadaş bunu söylerken bile bana saldırmaya devam etti bende karşılık verince arkadaşı Valerio_Lopez silah ile ateş açıp beni vurdu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N(A

#1 - 03.07.2024 19:43
Kevin Jordan olarak savunmamı yapıyorum:
Orada ooc bir muhabbet söz konusu, oraya gelip bize yumruk atıyor. Bir şey demedik, üç kere aynısını yaptı. Bizde dayanamayıp onu yumrukladık ve düşürdük. arkadaşım silahını tamamen o troll kişiyi bizden uzaklaştırmak adına çekmiştir.

#2 - 03.07.2024 20:42
Savunma, kanıtlar ile birlikte gelecektir.

#3 - 03.07.2024 22:17
İyi forumlar, kolay gelsin. :sampanya:

İlk başta, oyuna girer girmez bir kovalamaca olduğunu görüyorum. Senin karakterinin rolde arkadaşım olan karakteri dövmeye çalıştığını görünce yanınıza doğru geliyorum. Arkadaşım o sıra, düşceğinin bilincine alarak, silahıma davranıyorum. Bu durumda emote'nin hangi tarafın attığını bilmediğim için, emote verme gereksinimi duymadım. Bir ihlal bulunuyorsa sizin adınıza bu durumdan üzgünüm. :palmiye:

https://streamable.com/6654no

#4 - 04.07.2024 00:30
Kevin Jordan olarak savunmamı yapıyorum:
Orada ooc bir muhabbet söz konusu, oraya gelip bize yumruk atıyor. Bir şey demedik, üç kere aynısını yaptı. Bizde dayanamayıp onu yumrukladık ve düşürdük. arkadaşım silahını tamamen o troll kişiyi bizden uzaklaştırmak adına çekmiştir.

Ben geldiğimde ooc ortam diye bir durum söz konusu değildi yetkili istemesi durumunda gerekli ekran kayıtlarını sunabilirim. İkinci olarak eğer sana durduk yere gelip vurduguma dair veyahut cevrendekilere yumruk attığıma dair bir kanıtın varsa bekliyorum.

16. Sürekli Roleplay

- Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.

- Herhangi bir şekilde bir rol bir oyuncu tarafından bölünemez, bu da sürekli roleplay kuralına dahildir. Eğer rolde oyuncular tarafından bir yanlışlık olduğu düşünülüyorsa /rapor atılabilir, /soru üzerinden destek alınabilir veyahut oyuncu şikayeti açılabilir lakin bu süreçte rol devam etmelidir.

- Bulunduğunuz yerde yabancı kişi olmadığını varsayarak arkadaş ortamında sunucu kurallarına aykırı bir şekilde davranışlar sergilemek (chat üzerinde küçük harflerle yazı yazmak, OOC hitaplar vesaire), ağır cezalara sebebiyet verebilir.
« Son Düzenleme: 04.07.2024 00:33 Dreat23 »

#5 - 04.07.2024 04:59
Kevin_Jordan ve Valerio_Lopez karakterleri GBİ kapsamında ceza alacak. Emote'suz ateş için bu seferlik uyarıyorum.
Leonard_Green karakterini bu seferlik /b sebebi ile uyarıyorum, kişinin /b bölmemesini bir kere rica ettikten sonra uzatmanın bir anlamı yok.
Jolie_Boucher karakteri Ortak Nezaket ve /b İhlali kapsamında ceza alacak.

K&A