Konu: Morgan Douglas  (Okunma sayısı 165 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.07.2024 00:33

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Morgan Douglas @halkkahramanı

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @RedFalcone Casey Finnigan

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'te mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
14.4. Dolandırıcılık: Herhangi bir şekilde karşıdaki karakteri kandırarak para kazanmaktır. Dolandırıcılık için para limiti bir kişi için $25.000 olarak belirlenmiştir. Dolandırılacak kişi en az 10 seviye olmalıdır. Herhangi bir şekilde araç, ev, işyeri gibi taşınmaz mülklerin satışı veya envanterdeki eşyalar için dolandırıcılık yapılamaz. Meslek veya tamamen legal hizmetler için hiçbir şekilde dolandırıcılık gerçekleştirilemez.
Örnekler
Bir ödeme içeren sözleşmeye/anlaşmaya uymamak (IC anlaşma olmak zorundadır, OOC anlaşmalar geçersizdir. Ancak sözleşmenin içeriği etik değilse yetkililer tarafından esnetme uygulanabilir.)
Ruhsatlı bir kumarhane içerisinde borçlanmak veya kaybettiği parayı ödemeyi reddetmek
Taksiye binip taksimetre ücretini ödememek
Hastanede tedavi olup tedavi parasını ödememek
Özel avukat tutup avukatın parasını vermemek
Araca modifikasyon ekletip tamirciye parasını ödememek
Taksitle bir mülk edinip daha sonra parasını ödememek (Mülkler için yapılan dolandırıcılıklar tamamen yasaktır. Mal varlığı silinmesi, yasaklama gibi ağır yaptırımlar uygulanabilir.)
Mülk satışında önden para isteyerek dolandırmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıs klasik olarak oynatılan ve kendisiyle bir süredir oynadığımız blackjack oyununda el kazandığında 20.000$ verecekken yanlışlıkla 200.000$ verdim. Kendisi de parayı aldığı gibi fazla aldığını bildiği için ortamdan kaçtı. PM attım uyarmak adına hemen PM lerini kapattı. Kişinin cezalandırılmasını ve paramın geri iadesi talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 03.07.2024 00:44
Öncelikle selamlar, burada dolandırıcılık bulunmamakta dolandırıcılık da ben sizden bir şey talep etmem ve bunun karşılığında size bir şey vermemem gerekir siz kendi iradeniz ile bana bunu sağladınız yanlış bile yapmış olsanız bunu siz yapıyorsunuz yani tamamen burada sorumluluk bana ve size ait eğer ben orada 10.000$ beth girecekken 100.000$ girsem bu da benim sorumluluğum altında olayda her hangi bir dolandırıcılık yoktur şahıs kendi iradesiyle vermiştir, geri iade edip etmemek benim kendi irademde olan bir şeydir benim PM'im daha önceden de kapalıydı rol ortamında elimden geldikçe açık tutmamaya çalışıyorum şikayetin reddini arz ederim iyi forumlar, roller.

#2 - 03.07.2024 00:59
Şahitliğimi onaylıyorum, genelde bu durum klavyenin aziziliği nedeniyle yaşanıyor ve oyuncular paranın fazlasını atıyor. BJ oynanırken kasa özel bir şey belirtmedikçe ve özel bir oyun oynanmadıkça bu oran x2'dir. Kişinin bu durumu fark edip direkt kaçması suçluluk psikolojisiyle hareket ettiğini açıklıyor. Paranın Edward Voronov'a teslim edilmesi ve kişinin cezalandırılmasını talep ediyorum. İyi forumlar dilerim.

#3 - 03.07.2024 04:24
@halkkahramanı 24 saat içerisinde parayı iade edin ve ettiğinize dair ekran görüntüsünü buraya atın.

#4 - 03.07.2024 22:55
AÇIKLAMA

Parayı iade edemem sebebi parayı yedim, sonra gelelim öbür konuya bu herif kendisi verdi bende çatır çatır yerim herkes kendine yapar illa bu para ödenecekse tayyip baba yakında af çıkartacak yapılandırma ile beraber taksit yapar öderim o konuda olmazsa canımı mı alacaksınız kardesım yaptık bir hata merhamet edin efendım.

SAYGILAR!

#5 - 04.07.2024 01:59
AÇIKLAMA

Parayı iade edemem sebebi parayı yedim, sonra gelelim öbür konuya bu herif kendisi verdi bende çatır çatır yerim herkes kendine yapar illa bu para ödenecekse tayyip baba yakında af çıkartacak yapılandırma ile beraber taksit yapar öderim o konuda olmazsa canımı mı alacaksınız kardesım yaptık bir hata merhamet edin efendım.

SAYGILAR!

:D @Lichfield

#6 - 04.07.2024 05:17
Morgan_Douglas karakteri tutumu sebebiyle Oyuncu Şikayet Kuralları & Dolandırıcılık Kural İhlali kapsamında ceza alacak.