ben yanlış söyliyorsam https://hizliresim.com/n78cqck yetkilide yanlış söylemiyordur
Tamam sen bildiğin yoldan git, ama bunu unutma. Elinde yeterli kanıtın yok bu 1, 2. ise RK ihlali dediğin şey normal olmasına rağmen RK ihlali diyerek durdun, hadi diyelim RK ihlali o ihlal sizin yüzünüzden oldu. Mix yaptığınız için. Ben demiyorum RK ihlali yaptım diye, yapmadım çünkü. Aynı admine bende sordum bir şey diyemem, adminin olaya el atmasını bekleyin dedi. 3. admini kandırarak burada iş yapıyorsun. Elinde doğru düzgün bir delil yok. Anca laf yaparak kendi kendini kandırıyorsun. Biz burada sana anlatmaya çalışsak bile sen anlamıyorsun. Ben burada uslubumu bozmamak için araya birlikteki arkadaşları sokuyorum, arkadaşlara sen onun avukatımısın diyerek tersliyorsun. Sonra bizi tehdit ederek korkutmaya çalışıyorsun. Büyüklerimizin bir lafı vardır bilirmisin? Onu söylemiyim en iyisi, ceza almasam bile ceza alırım. O bende kalsın. Ben sana sadece şunu diyim benim korkum yok, burada ceza alacak olan belli, hatasız olan belli. Ben admini bekleyecem şimdi yatağıma gidip uyuyacam. Sabah uyandım mı ilk işim tickete bakıp gülmek olacak bundan emin olabilirsin. İyi geceler.