Öncelikle özür dileyerek olaya bir açıklık getirmek isterim Curtis adlı kişi eline silah almış ola bilir ama Nişan alma ya da crosh koyma durumu yok kendisi eğilip bir nesnenin arkasına saklanıyor dm atma ve ya rk kuralını ihlal edecek bir durum yok ve ayrıca sizin attığınız kanıta curtis adlı arkadaşımız yok ama şikayete rk kural ve mix yazmışsınız her hangi bir mix ben şahsen goremiyorum mix konusunu biraz daha detaylandırırsaniz seviniriz ama arkadaşımıza rk kuralına uyduğu halde yetkiliye başka şekilde anlatmanız pek hoş bir durum değil açıkçası .
Ivaliov adlı arkadaş her hangi bir dm atma amaçlı bir şey yapmamıştır rol esnasında rolün devamlılığı için bir emot atıyor her hangi bir silah ile dm ya da kavga durumu söz konusu değil yere düşen bir arkadaşa öldürücü ya da bayıltici bir güç uygulamadan tekme atıyor sizin savunmasında belirtmiştiniz vücuda kurşun var oraya değinmek isterim vücudunda kurşun ola bilir ama bu ayağını kullanamaz anlamına gelmez tam olarak ne zaman vurulduğunu bilmiyorum olay esnasında vurulduysa adrenalin diye bir faktör var eğer önce vurulduysa kursunlar çıkartılmıştır.
Sanırsam mix dediğiniz hatırlama arkadaşa biri söylemiş olabilir ve ya mekanda vurulduysa mekan kameraları incelenmiş ola bilir böyle faktörlerde var.
Tekrardan özür dilerim 3. Kişi olarak şikayete dahil olduğum için.