Konu: Şikayet  (Okunma sayısı 755 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 01.07.2024 02:38
Rk halde vuramassın edemessin  vücünda mermi mevcut  yumruk ile rklamadık seni silah ile vurduk sizi rk kural ihlali yaptınız
 Curtis arkadaşında Mixing Rk yaptı ve arkadaşın yerine sen niye yazıyorsun sen avukatmısın arkadaşının?
Ona göre bizde ellerinizden telefonları aldığımıza rağmen mix yaptınız, siz bana sıktığınızda ben gittim ameliyatımı oldum geldim. Ve her hangi bir sıkma işleminde bulundum mu? Hayır. Zaten can barıma baktığınızda anlarsınız doktora göründüğümü.

#21 - 01.07.2024 02:41
D
Öncelikle selamlar, sana herhangi bir silahla ateş etmemişim. Zaten oradaki asıl hedef sen değilsin. Daniel karakterine vuruyorum ve sende iç içe olduğun için yanlışlıkla düşüyorsun. Ardından Daniel karakteri bana pm atarak yaptığımın yanlış olduğunu söylüyor. Bende bunun ihlal olduğunu bilmediğimi söyleyip özür diliyorum. Bu pm için bir ss alamadım ancak senin hatalı düştüğünün videosu var. https://streamable.com/01rqog

İllaha vurman gerekmiyor emot atsan bile onun rolu yapılıcak Rklısın ve nasıl adamlara vuruyorsun?
dediğim gibi dostum silahsız olduğu için bir ihlal olduğunu düşünmedim

Dostum rklsıın vuramassın edemessin?
Kişi yeni vurulduğu için rol esnasında kişiye her hangi bir silah ile dm atma amacım yoktu sadece rol akışı devam ederken role dahil oldum ve emot attim rk kuralı dışında bir durum yok ortada yaraladığım kimse yok kişi zaten yeni yaralanmış rolü devam ettirdim sadece amacım dm ya da noob dm atmak değildi ve Curtis adlı arkadaşa böyle bir iftira atıp yetkili kandırmanız hiç hoş değil

Admin vb kandırmıyoruz sen rklısın eline neden silah alıp nişan alıyorsun kim yapar bu hatayı kimse ben rklıyım elime silahı alıp sıkmasamda sizde bişe aynı şikayeti acıcaksınız yanlışmıyım?
Reis sen RK'ı çok yanlış anlamışsın, gerçekten. Sana kuralları okumanı tavsiye ediyorum. Sıkmışmıyım? Hayır. Peki sizin Mixing yaptığını bile bile karşı tarafa sıkmışmıyım? Hayır.

#22 - 01.07.2024 02:43
Öncelikle özür dileyerek olaya bir açıklık getirmek isterim Curtis adlı kişi eline silah almış ola bilir ama Nişan alma ya da crosh koyma durumu yok kendisi eğilip bir nesnenin arkasına saklanıyor dm atma ve ya rk kuralını ihlal edecek bir durum yok ve ayrıca sizin attığınız kanıta curtis adlı arkadaşımız yok ama şikayete rk kural ve mix yazmışsınız her hangi bir mix ben şahsen goremiyorum mix konusunu biraz daha detaylandırırsaniz seviniriz ama arkadaşımıza rk kuralına uyduğu halde yetkiliye başka şekilde anlatmanız pek hoş bir durum değil açıkçası .

Ivaliov adlı arkadaş her hangi bir dm atma amaçlı bir şey yapmamıştır rol esnasında rolün devamlılığı için bir emot atıyor her hangi bir silah ile dm ya da kavga durumu söz konusu değil yere düşen bir arkadaşa öldürücü ya da bayıltici bir güç uygulamadan tekme atıyor sizin savunmasında belirtmiştiniz vücuda kurşun var oraya değinmek isterim vücudunda kurşun ola bilir ama bu ayağını kullanamaz anlamına gelmez tam olarak ne zaman vurulduğunu bilmiyorum olay esnasında vurulduysa adrenalin diye bir faktör var eğer önce vurulduysa kursunlar çıkartılmıştır.

Sanırsam mix dediğiniz hatırlama arkadaşa biri söylemiş olabilir ve ya mekanda vurulduysa mekan kameraları incelenmiş ola bilir böyle faktörlerde var.

Tekrardan özür dilerim 3. Kişi olarak şikayete dahil olduğum için.

#23 - 01.07.2024 02:45
bakın birliğinizi kötülemek istemiyorum r20 telefonum parçalındıgı halde telefonu aldı kilidini açtı rehberimi ve sms kontrol etti kanıt istiyorsanı gelebilir Sanırsam ameliyatı 10 dk icinde oldun kim ameliyat etti o doktordan banada lazım.

#24 - 01.07.2024 02:46
Öncelikle özür dileyerek olaya bir açıklık getirmek isterim Curtis adlı kişi eline silah almış ola bilir ama Nişan alma ya da crosh koyma durumu yok kendisi eğilip bir nesnenin arkasına saklanıyor dm atma ve ya rk kuralını ihlal edecek bir durum yok ve ayrıca sizin attığınız kanıta curtis adlı arkadaşımız yok ama şikayete rk kural ve mix yazmışsınız her hangi bir mix ben şahsen goremiyorum mix konusunu biraz daha detaylandırırsaniz seviniriz ama arkadaşımıza rk kuralına uyduğu halde yetkiliye başka şekilde anlatmanız pek hoş bir durum değil açıkçası .

Ivaliov adlı arkadaş her hangi bir dm atma amaçlı bir şey yapmamıştır rol esnasında rolün devamlılığı için bir emot atıyor her hangi bir silah ile dm ya da kavga durumu söz konusu değil yere düşen bir arkadaşa öldürücü ya da bayıltici bir güç uygulamadan tekme atıyor sizin savunmasında belirtmiştiniz vücuda kurşun var oraya değinmek isterim vücudunda kurşun ola bilir ama bu ayağını kullanamaz anlamına gelmez tam olarak ne zaman vurulduğunu bilmiyorum olay esnasında vurulduysa adrenalin diye bir faktör var eğer önce vurulduysa kursunlar çıkartılmıştır.

Sanırsam mix dediğiniz hatırlama arkadaşa biri söylemiş olabilir ve ya mekanda vurulduysa mekan kameraları incelenmiş ola bilir böyle faktörlerde var.

Tekrardan özür dilerim 3. Kişi olarak şikayete dahil olduğum için.

pm bunu demiş sen neden sıkmıyorsun :D

#25 - 01.07.2024 02:48
Pm den yazdığında fark edildiği üzere dm bitmiş ve arkadaşın rk lı olduğunu bilmiyerekten pm üzerinden sorulmuş ve role yansıtılmamış burda bir mix durumu yok ayrıca

#26 - 01.07.2024 02:49
bakın birliğinizi kötülemek istemiyorum r20 telefonum parçalındıgı halde telefonu aldı kilidini açtı rehberimi ve sms kontrol etti kanıt istiyorsanı gelebilir Sanırsam ameliyatı 10 dk icinde oldun kim ameliyat etti o doktordan banada lazım.
Reis aktif doktor varda bizimmi haberimiz yok? Bu arada kendinde söyledin telefonlar parçalandı flan... Peki adamlar sizin yerinizi nasıl buluyor? Nasıl plan yapıp çatıdan geliyor? Adamı Discord'dan çağırdınıza dair SS bile var. Siz Mixin kralını yapmışsınız gelmişsiniz tam kanıt olmadan bize suç atıyorsunuz.

https://cdn.discordapp.com/attachments/1136982624884228156/1257120783105261628/j9w8gsj.png?ex=66834076&is=6681eef6&hm=089812b1756fba436c917689bdd0af57996b1b655238f7ad923049709b428d12&

Evet, bu SS'de belli oluyor.

#27 - 01.07.2024 02:49
Bundan banane yazmasaymış
 şimdi 300 kişinin hakkını yenilmicek haberin olsun

#28 - 01.07.2024 02:53
Kanka Bu şikayeti onaylanmasın diye beni kudurtmayamı calışıyorsunuz malesefki   @

#29 - 01.07.2024 02:53
Bundan banane yazmasaymış
 şimdi 300 kişinin hakkını yenilmicek haberin olsun

Nasıl banane? Siz Mixing yaptınız ve size forum üzerinden şikayet açmak için istedi.