Sistemsel yapabiliyorsun diye rolde yapabileceğin her şeyi yapacaksan vay halimize.
Burada ne yazık ki her ne kadar ihtiyacı olsa da kişiye rol öğreterek zamanımı harcayamacağım. Kişi tam olarak neden şikayet açtığımızı kendi kendine betimlemiş ve suç olmadığını iddia etmiş.
Ayrıca kişinin bahsettiği ev Leonardo karakterine değil benim Daniel Delgado karakterime ait ve rol içerisinde ne Tristan karakteriyle ne de birlik lideri Thomas Callaghan karakteri ile şimdiye kadar karşılaşıp role bile girmedim, kendimi tanıtmadım. Eğer bu evi önceden biliyorsan bu da meta/mixing yaptığın anlamına geliyor.
Eğer arkadaşın ekleyecek başka bir şeyi yoksa sonuçlandırılabilir kendisi de pişkin pişkin suçunu itiraf etmiş böyle insanlarla Hard Rp olarak tanıtılan bir sunucuda aynı ortamda rol yapmak ne yazık ki bizi derinden üzüyor. Kişinin daha önce yediği 23 farklı Ooc cezaya bakınca aklıma haberlerde görüp nasıl hala sokakta dolaşıyor dediğim insanlar geliyor inanılmaz bir olay.
@Lichfield Eğer arkadaşlar ekleme yapmayacaksa sonuçlandırılabilir benim ekleyecek başka bir şeyim yok iyi forumlar.