Konu: Zenci adamlara şikayet 1  (Okunma sayısı 288 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.06.2024 17:01

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:(Lamar_Kwadna Car Jacking )  (Khalid_Woodard Noob Dm  Bunny Jumping) (Suge_Tubbs Noob Dm)

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29.06.2024 16:31

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Noob Dm  Bunny Jumping   Car Jacking

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: yok

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Merhabalar ben taksiciyim ve bir müşteri bindi baktım az ilerledim sonra kız birden arabadan atladı dedim bende 200 dolarım ver diye bu arkadaşlar biz hayır kurumuyuz vb dediler ben şahsen onlardan istemedim taksiye binen kızdan istedim sonra bende dedimki siktirin gidin vidyoda gösteriyor hakaret etme amaçımda taksimetredeki paramı alamadım belki bu şahısların oraya atlamasaydı alabilirdim bende hakaret edince bunlar saldırmaya başladılar bende tam arabamı calıştırdım kaçaçakken bunlarda Car  Jacking yaptı dayak yedik :D şikayete bakan admin vidyoyu doğru izlemesini istiyorum karşı tarafa uyarı yada red yenilmicek bir şikayet bu. (Sürekli bu olayı yaşadıgım icin)

« Son Düzenleme: 29.06.2024 17:04 Merthami43 »

#1 - 29.06.2024 17:11
Şikayetle alakam yok fakat eklemek istediğim bir şey var, Idlewood içerisine neden özellikle kaçtın? Saniye 0.53'te kaçabilecek zamanın varken neden geri döndün?

#2 - 29.06.2024 18:19
Kişi bağırarak küfür ediyor bende arkasından koşup onu yakalıyorum ve düşürmeden geri bırakıyorum zaten. Noob DM olduğunu sanmıyorum ki kendisi toxic bir rol sergiliyor zaten.

#3 - 29.06.2024 18:27
Kişi bağırarak küfür ediyor bende arkasından koşup onu yakalıyorum ve düşürmeden geri bırakıyorum zaten. Noob DM olduğunu sanmıyorum ki kendisi toxic bir rol sergiliyor zaten.

Merhabalar  ben o kadından paramı almaya calıştım siz beni ordan kovdunuz     Bunny Jumping yaptınız oda var

#4 - 29.06.2024 19:03
Ahbap kadından paranı almak istiyorsan bize niye küfür ediyorsun bu bir. İkincisi bunny jumping çok yapmıyorum zaten iki kere zıplamışım.

#5 - 29.06.2024 19:07
Ahbap kadından paranı almak istiyorsan bize niye küfür ediyorsun bu bir. İkincisi bunny jumping çok yapmıyorum zaten iki kere zıplamışım.

Kovdunuz kanka kovmasanız alıcaktım zaten kovdunuz vidyoda atarım buraya
« Son Düzenleme: 29.06.2024 19:11 Merthami43 »

#6 - 29.06.2024 19:08
basmasaydın space tuşuna

#7 - 29.06.2024 19:14

toxic bir oyuncu vb değilim ama şunu bilki burdaki arkadaşlarımızda yapardı aynı şeyi parasını alamadıgı icin ve sende yapardın 

#8 - 29.06.2024 20:08
Sonuçlanabilir.

#9 - 29.06.2024 20:09
basmasaydın space tuşuna

Space ile zıplanmıyo, hızlı koşmak için.