Öncelikle merhabalar. Açılan şikayet hakkında yorum yapacağım. Market caddesinde malum böyle insanlar fazlasıyla dolu. Neden böyle insanlar dedim? Önünde duruyorum durduk yere gelip aracıma çarpıyor. Arkadaşın arabası benim arabama durduk yere çarptığı için hasar aldı. Arkadaş kendini çok masum bir şekilde lense etmiş. Market caddesinde normal bir şekilde seyir halindeyken bu arkadaş ters şeritte durup benim şeridime geçip duran arabaya çarptı. Bende sonrasında böyle tiplerden sıkıldığım ve bunaldığım için takip ettim, bana birkaç kez durduğunu söyledi ve durduk yere ona çarptığımı dile getirdi. Madem durduğunu söylüyorsun neden seni kovalıyorum? Duran insan kovalanmaz değil mi? Başta burada patlak veriyorsun yalanınla. İnsanlara çarpıp çarpıp bir şey olmamış gibi lense edemezsin. Seni birkaç sokak kovaladım çünkü rol yapacaktım. Benim aracıma çarpıyorsun ve kaza rolü yapman gerekir. Zorunda mısın tam kuralını bilmiyorum, fakat gerçekte de böyledir biri senin aracına çarparsa kasti olarak sende gidip buyur gel kardeşim bir daha çarp lütfen demezsin herhalde? Gidip takip edersin gerekli sıkıştırmaları yaparsın. Bende önünü kestim, sende tek suçlu benmişim gibi ekran görüntülerini ona göre alıp beni suçlamışsın. Yeşil elegy kullanan arkadaşa da şikayet açmışsın, o arkadaş zaten söyleyecektir kişinin durup durmadığını. Onunla beraber kovaladık. Büyük ihtimal o arkadaşa da çarptı, kafasına göre şikayet açtı. Hakaret konusuna denk gelecek olursak eğer gerçekten senin gibi insanlardan bıktım. Normal bir şekilde seyir halinde gidiyorum market caddesinde gelip duran araca çarpıyorsun. Her insanın bir sabrı var anlatabiliyor muyum? Masum ayaklarına yatmaya çalışma. İnsanlara çarpıp sinirleriyle oynama, rol yapsan eyvallah. Rolde yapmayıp kaçıyorsun, sen kendini akıllı mı sanıyorsun? Bir de tehdit ettiğimi dile getirmişsin ben orada yaparım demedim. Yaparlar dedim, kendim yaparım demedim sen yazdığımı okumuyorsun herhalde? Orada demek istediğim herkese böyle çarparsan bir gün sert kayaya denk gelirsin demek istedim. İnsanlara çarpıp çarpıp bir şey olmamış gibi davranman gerçekten komik bir durum. Savunmam bu kadardır. Kısa bir not geçeceğim yeşil elegy olan arkadaşı ilk defa görüyorum veya daha önce hiç karşılaşmadık. Şikayet açan kişi yine yalanlar söyleyip arkadaşıymışım gibi lense etmesin.