Konu: [26.06.2024 - Pascual_Arias Lacey_Bohner] PM KÜFÜR, TEHDİT, CAR RAM, AGRESİF RP  (Okunma sayısı 238 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.06.2024 14:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Pascual_Arias @EnesReis19     Lacey_Bohner @ballena grande

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.06.2024

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Ortak nezaket (pm hakaret), car ram, kazada agresif rol.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Araba sürüyordum siyah glendaleyle kaza yaptık, arkama bakarken landstalkere çarptım tam kaza ortamından giderken. Kenarda duracaktım kaza rolü için Landstalker ve elegy bana car ram atıp üstüne pmden hakaret etti, elegyci bana pmden pd misin dedi sonra ram attı hiçbir şey yapmadım oysa ki. Kazada agresif rol yaptılar, pd olup olmadığımı sorup car ram attılar, pmden hakaret ettiler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
 Pascual_Parias'ın sorduğu pd misin lafı, sonrasında car ram attı: https://hizliresim.com/1wm7b04
Car ram kanıtları

HAKARET SSİ

TEHDİT SSİ

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 26.06.2024 14:17
Ben küfür etmedim yalan konuşma kardeşim, ayrıca orada aracıma çarptın + millete çarpıyorsun aracım parasını istiyorum senden role katılmadan basıp gidiyorsun low rp yapma kardeşim. Türkçe kelimeler kullanıyorsun boş boş konuşma..

#2 - 26.06.2024 14:19
Daha dün çıktım Jailden. Orada ben car ram yapmıyorum sen rola katılmıyorsun diye önünü kestim boş boş şikayet açmışsın uyandırayım..

#3 - 26.06.2024 14:28
Öncelikle merhabalar. Açılan şikayet hakkında yorum yapacağım. Market caddesinde malum böyle insanlar fazlasıyla dolu. Neden böyle insanlar dedim? Önünde duruyorum durduk yere gelip aracıma çarpıyor. Arkadaşın arabası benim arabama durduk yere çarptığı için hasar aldı. Arkadaş kendini çok masum bir şekilde lense etmiş. Market caddesinde normal bir şekilde seyir halindeyken bu arkadaş ters şeritte durup benim şeridime geçip duran arabaya çarptı. Bende sonrasında böyle tiplerden sıkıldığım ve bunaldığım için takip ettim, bana birkaç kez durduğunu söyledi ve durduk yere ona çarptığımı dile getirdi. Madem durduğunu söylüyorsun neden seni kovalıyorum? Duran insan kovalanmaz değil mi? Başta burada patlak veriyorsun yalanınla. İnsanlara çarpıp çarpıp bir şey olmamış gibi lense edemezsin. Seni birkaç sokak kovaladım çünkü rol yapacaktım. Benim aracıma çarpıyorsun ve kaza rolü yapman gerekir. Zorunda mısın tam kuralını bilmiyorum, fakat gerçekte de böyledir biri senin aracına çarparsa kasti olarak sende gidip buyur gel kardeşim bir daha çarp lütfen demezsin herhalde? Gidip takip edersin gerekli sıkıştırmaları yaparsın. Bende önünü kestim, sende tek suçlu benmişim gibi ekran görüntülerini ona göre alıp beni suçlamışsın. Yeşil elegy kullanan arkadaşa da şikayet açmışsın, o arkadaş zaten söyleyecektir kişinin durup durmadığını. Onunla beraber kovaladık. Büyük ihtimal o arkadaşa da çarptı, kafasına göre şikayet açtı. Hakaret konusuna denk gelecek olursak eğer gerçekten senin gibi insanlardan bıktım. Normal bir şekilde seyir halinde gidiyorum market caddesinde gelip duran araca çarpıyorsun. Her insanın bir sabrı var anlatabiliyor muyum? Masum ayaklarına yatmaya çalışma. İnsanlara çarpıp sinirleriyle oynama, rol yapsan eyvallah. Rolde yapmayıp kaçıyorsun, sen kendini akıllı mı sanıyorsun? Bir de tehdit ettiğimi dile getirmişsin ben orada yaparım demedim. Yaparlar dedim, kendim yaparım demedim sen yazdığımı okumuyorsun herhalde? Orada demek istediğim herkese böyle çarparsan bir gün sert kayaya denk gelirsin demek istedim. İnsanlara çarpıp çarpıp bir şey olmamış gibi davranman gerçekten komik bir durum. Savunmam bu kadardır. Kısa bir not geçeceğim yeşil elegy olan arkadaşı ilk defa görüyorum veya daha önce hiç karşılaşmadık. Şikayet açan kişi yine yalanlar söyleyip arkadaşıymışım gibi lense etmesin.
« Son Düzenleme: 26.06.2024 14:32 ballena grande »

#4 - 26.06.2024 14:35
Pmden tehdit ve hakaret eden kişi sen değilsin Pascual, Kendisi Lacey. Orada ters şeritte sana çarpmamın sebebi sağımdan gelen siyah glendalenin bana kaza yaptırıp arabamı senin şeridine atmasıydı. Bu yüzden orada durdum ve tam giderken dibimde olduğunu farkedemeyip sana çarptım. Dediğim gibi sağda duracakken beni 2 araba kovaladınız ve cr attınız haliyle duramadım. Burada karşılıklı tartışmayalım arkadaşlar. Sizlere hiçbirinize bilerek çarpmadım. Yeşil elegy marketin stde Vice News'in önünde  elegy ile spin atıyordu yani sıfır çiziyordu. Ona korna çaldım ve sonuçlar sslerde görüldüğü gibi. Hepiniz kendinizce haklısınız, bende kendimce haklıyım geri kalan admin değerlendirmesinde.

#5 - 26.06.2024 14:35
Mert kardeşim yalanlarını anlatmaya devam et adam uzun uzun açıklamış haklı adam  sen yalanlarını ortaya dökmeye devam et.

#6 - 26.06.2024 14:46
Pmden tehdit ve hakaret eden kişi sen değilsin Pascual, Kendisi Lacey. Orada ters şeritte sana çarpmamın sebebi sağımdan gelen siyah glendalenin bana kaza yaptırıp arabamı senin şeridine atmasıydı. Bu yüzden orada durdum ve tam giderken dibimde olduğunu farkedemeyip sana çarptım. Dediğim gibi sağda duracakken beni 2 araba kovaladınız ve cr attınız haliyle duramadım. Burada karşılıklı tartışmayalım arkadaşlar. Sizlere hiçbirinize bilerek çarpmadım. Yeşil elegy marketin stde Vice News'in önünde  elegy ile spin atıyordu yani sıfır çiziyordu. Ona korna çaldım ve sonuçlar sslerde görüldüğü gibi. Hepiniz kendinizce haklısınız, bende kendimce haklıyım geri kalan admin değerlendirmesinde.
Yeşil arkadaşa kendi tabirince şu yüzden çarptığını dile getirmişsin, ne kadar doğru bilmiyorum. Bana neden çarptığını açıklar mısın? Duran arabaya çarptığını lütfen dile getir. Bende diyeceğim ki ben psikopatım bana çarpmadın seni bilerek takip edip cr attım diyeceğim. Hadi bana "DURAN" araca neden çarptığını açıkla?

#7 - 26.06.2024 14:53
Lacey haklı. Duran araca çarpıyorsun, ardından bana çarpıyorsun bilerek. bunu açıklamanı istiyoruz ve ayrıca CAR DM yapıyorsun bunu da unutmadım sanma.
« Son Düzenleme: 26.06.2024 14:56 EnesReis19 »

#8 - 26.06.2024 15:23
Yeşil arkadaşa kendi tabirince şu yüzden çarptığını dile getirmişsin, ne kadar doğru bilmiyorum. Bana neden çarptığını açıklar mısın? Duran arabaya çarptığını lütfen dile getir. Bende diyeceğim ki ben psikopatım bana çarpmadın seni bilerek takip edip cr attım diyeceğim. Hadi bana "DURAN" araca neden çarptığını açıkla?

Sağımdan gelip bana lag pit atmaya çalışan siyah glendale yüzünden ters şeritte durdum, arkama bakarken sana istemsizce çarptım bunu 4.ye tekrar ediyorum. İleride sağda duracakken geldiniz cr attınız. Sizlere bilinçli bir şekilde çarptığımın kanıtı varsa buraya atın, öyle bir şey yapmadım. Gereksiz yere birbirimizle tartışmayalım, savunmalarımızı yapıp admin kararını bekleyelim saygılar.

#9 - 26.06.2024 15:24
Lacey haklı. Duran araca çarpıyorsun, ardından bana çarpıyorsun bilerek. bunu açıklamanı istiyoruz ve ayrıca CAR DM yapıyorsun bunu da unutmadım sanma.
Bir şeyi unutup unutmaman beni ilgilendirmiyor. Yapmadığım şeyler hakkında iftira atacağınıza kanıtlarınızla konuşun lütfen. Kişisel tartışmaya dönmemeli konu, adminin karar vermesini zorlaştırmaya gerek yok, saygılar.