Alvaro Villegas, alt karakterimdir savunmasını yapayım. Öncelikle agresif sıfır rol sergiledim, rolün başlangıcı Ocean Bar'a dayanıyor. Rol esnasında Alex Beyonce adlı karakterin üzerine, icde yanlışlıkla bira dökmüştüm. Kareem Barack isimli ooc kafasıyla rol yapan arkadaşımız da, beni öldüreceğini söyledi. Orada tatlı atışmalar yaşadık(tek taraflı tabii, arkadaş sadece tehditkar konuştu gbi'de.)ve ben hiçbir zaman tehditvari konuşmadım. Bir saat kadar onları takmadan, Ocean'da role devam etmiştim.
Diego isimli, asıl ihlallerin baş karakteri(ama arkadaş biraz yeni, Ocean Bar'da barmenlik rolü yapıyordu)bize, Binco'ya atar mısınız dedi. Biz de onu Binco'ya götürdük. Bu kindar kardeşler de, bizi takip edip arkamızdan gelip önümüzü kesti. Üzerine bira döktük diye ölümle tehdit edildik, önümüz kesildi ve brawl başladı.(Brawl'ı başlatan onlar.) Brawl'ın başında, fütursuzca kaçan Kareem Barack(tehditkar dost), ne hikmetse koşup koşup envanterden ton balığı hüpletti. Bir de bizim için yazmış

(orada ton balığı yediğim yerde, ayaklanmıştım ve zaten Alex ve Karem karakteri yerde yatıyordu, ayrıca ezik kelimesi türkçe terim ya da non rp değil; loser anlamına geliyor.). Neyse, sonrasında bir şekilde bizi düşürdüler, tebrikler. Sonrasında Diego karakteri, Binco'nun içinden çıkıp geldi. Bunları arabayla ezdi ve saldırıp ikisini de düşürdü. Burada asıl fiyaskolar başlıyor zaten, ben arkadaşların ihlalle yere düştüğü için rk'm bittikten sonra, emote atıp kalkıyorum. (doğrulur, yere kan tükürür, patlayan kaşını siler vesaire.) Diego'yu icde bir şekilde absorbe edip, arkadaşların daha fazla ihlal yememesi için onları sokaklarına götürüyorum.Sokaklarına giderken, kindar kardeşler; "SÖN NÖSÖL GÖZÖL ÖRÖBÖ SÖRÖYÖN YÖ" yapıp; akıllarınca şikayet açmak için alttan ss biriktiriyorlar. Ben de açmak istiyorsan aç kardeşim dedim, haklı olarak.
Diego'yu kandırıp, arkadaşları araçla götürürken;
Diego'dan kurtulup, chate; Bu deliyle mi uğraşacağız? yazdığım yer. (Jefferson'a, mahallelerine sürüyorum. Chat log'a bakın, Diego karakteri fazla ihlal yapmasın diye onları rolden uzaklaştırmaya çalışıyorum. Tüm niyetim bu.)
Pmden yazdığım şeyle bana şikayet açmış, kanıdın nerede kardeşim? Nerede RK ihlali yapmışım? Alt tarafı BRAWL rolüne girdik, sistemsel RK'dan sonra; gerekli emotelarla rolüme devam edebiliyorum. İki yumruk yedim diye, senin gibi saatlerce yerde kıvranmıyorum. Brawl rolünden sonra yalnızca, arkadaşlar daha fazla ihlale maruz kalmasın diye, onları Diego karakterinden uzaklaştırıp; sokaklarına bırakıyorum. Tüm olay bundan ibaret, size de tavsiyem; öyle 3 5 level alt karakter görünce, seni "öldürürüm oğlan şakam yok" tarzında agresif rollere girişmek yerine; daha tatlı, ic olarak güzel kelime oyunlarıyla atışmaya girmeniz.
Sayın fm ekibi, lütfen karşılıklı atılan sslere ve kanıtlara yola çıkarak kararını versin. En adaletlisi bu şekilde olacaktır, iyi forumlar.
Not; Şuraya da açıklık getireyim, yüksekten atma rolü ve Diego'nun yaptığı ihlallere IC'de her zaman karşı çıktığımı söylemiştim. Zaten böyle rollere giriştiği için, K.Barack ve A.Beyonce karakterlerini sokağına götürüyorum. Bu da yüksekten atma rolüne tepkim, o sırada da K.Barack karakteriyle pmden konuşmalarımı da görebilirsiniz. Alaycı bir tavrı var ve ben yine de IC-OOC karıştırmadan konuşuyorum, hırsını bırak kardeşim seni tanımıyorum ve 5 level bir çarlayım.
Siz siz olun, ssleri kesik atmayın arkadaşlar. Gözünüzü bu kadar hırs bürümesin, attığın tüm ssler kırpık çünkü /ccmy yazmışsın. Kendin yazıp yazıp, kışkırtıp; sonrasında benim yazmamı sslemişsin. Komik adamsın kardeş ve tekrar bastırıyorum seni gram tanımıyorum.

Şikayete biraz güldüm, tek üzüleceğim nokta Diego'nun ceza alacağı. Herif oyunda daha yeni ve gayet masum rol yapıyordu, bir boş brawlda tüm geceyi boşa sardırttınız, gereksizdi. Anca 5 level karaktere olur zatennn neyse