Konu: Desmond Ingalther - Maskeli_54306 [24.06.2024]  (Okunma sayısı 130 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.06.2024 21:17

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Desmond Ingalther @saulsadman VC_34287 Maskeli_54306

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A 24/06/2024- 00:17   -   00::26

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
1-Ooc hakaret
2- Pm aracılığı ile küfür, spam.(Birde rol sonrasında atıyor bu küfürleri arkadaş)
3-2 defa farklı zamanlarda Spam atıyor arkadaş.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  İlk olayda daha önce attığım şikayetteki kaçırılma olayında arkadaşlar /b böldü bende onlara /b bölmemelerini söyledim onlarında yaklaşımı böyle 2. olay ve 3. olay ss lerde gördüğünüz gibi, anlatılacak bir şey yok

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
1=
2=
3=
4=
Ek açıklamalar(varsa): Biraz karmaşık oldu ama 1.görsel de /b den küfür ettiğinin kanıtı 2. görselde pm den küfür ettiği ve diğer zamanlardada küfür spam yaptığının kanıtı vardır. Kolay gelsin.

« Son Düzenleme: 24.06.2024 21:22 harbicizencim »

#1 - 24.06.2024 21:58
savunmamı ileteyim, öncelikle arkadaş role uymuyo. yaralıya düştüğü halde kalkıp hakeem bradshaw isimli kişiye saldırıyo bizde OOC chat aracılığı ile role uymasını söylüyoruz, arkadaş ise "hakeem 15 yaşındasın suscanmı" diye bi cümle kuruyo bende ona karşılık hakaret ediyorum. Arkadaş role uymuyo üstüne üstlük yki rk ihlali yapıyo. Ayrıca hayatımda hiç MTA oynamadım, rol bittiği halde Desmon White isimli kişi bana pmden paketsiniz siz diyo kışkırtıyo kendinle bu kadar çelişme dosti  ::)

#2 - 24.06.2024 22:04
Burası senin keyfine göre video atıp dalganı geçeceğin bir discord kanalı değil kardeşim o güzel komik videolarını kendine sakla boş ileti atma, yetkililerin bu ihlali de göz önünde bulundurmasını göz ardı etmemelirini rica ediyorum.

#3 - 24.06.2024 22:07
Burası senin keyfine göre video atıp dalganı geçeceğin bir discord kanalı değil kardeşim o güzel komik videolarını kendine sakla boş ileti atma, yetkililerin bu ihlali de göz önünde bulundurmasını göz ardı etmemelirini rica ediyorum.
sen kim oluyosun kanka, avukatı mısın? şikayette işin ne onu anlamış değilim

#4 - 24.06.2024 22:10
Şikayet sslerine bakmaya tenezzül edersen sonraki rollerde beni görebilirsin kendimin role sonradan dahil olmam konusunda ssler iletide mevcüttur yani dahil olma sebebim budur, şikayette ki işimi sorgulayacak kişi yine sen değilsin yetkililer kankam avukat olduğumda yok forumda ki şikayet ssinde bulunduğum için yanıt atıyorum ve ne görüyorum birisi burayı arkadaşı ile olan dm kutusu sanıyor, sanırım arkadaşların dmlerinde ki mesajlarına bakmıyor kardeşlik, bu da son iletim. ha bu arada siz kötüsünüz aynen .dd
« Son Düzenleme: 24.06.2024 22:12 Ponce »

#5 - 25.06.2024 08:39
Şikayet incelendi.

Desmon_White karakteri Ortak Nezaket kapsamında ceza alacak.
Hakeem_Bradshaw karakteri /b İhlali kapsamında ceza alacak.
Desmond_Ingalther karakteri OOC Küfür ve Oyuncu Şikayeti Kuralları kapsamında ceza alacak. Oyuncu şikayetleri forum bölümü, memes ya da video paylaşım bölümü değildir.

K&A