Konu: [23.06.2024 - Desmon White] Retarted  (Okunma sayısı 47 defa)

#0 - 23.06.2024 22:01

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Desmon White - @harbicizencim

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23.06.2024 / 21.40

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

-

3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.
Örnekler
- Aktif bir rol esnasında rolü içeren tüm karakterleri saçma bir şekilde dürtmek, provoke edecek söylemlerde bulunmak.
- Karşınızdaki oyuncuyu bariz bir şekilde hataya sürükleyecek kadar baskı kurmak.
-Sürtüşme yaşadığınız karakterlere IC kanallar üzerinden; "ez, yat" gibi roleplay kavramına sığmayacak kelimeler kullanmak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Commerce çevresinden koşarak ehliyet alma noktasına gidiyordum, ATV'li iki oyuncu "Pederi mi dövdün?" tarzı saçma sapan şeyler yazarak emotesiz bir şekilde saldırmaya başladı, saldırırken saldıranı uyardım çünkü emotesiz saldırıyordu. Sonrasında emote attı ve devam etti, kısa süre kaçtım ve polisi aradım. Karakter hem alt karakter, hem yeni açtım, hem il-legal yasağı var alt karater olduğundan, hem de bu kişilerle role bile girmedim :D? Rollü dm yedim kısaca.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Vice topluluğuna zarar veren profillerden biri, umarım gereken işlem uygulanır.

#1 - 23.06.2024 23:58
Kanka o iki oyuncudan bir tanesi benim bugün akşam kilisede olan konuşmada pedere saldırıldı ve senle aynı kıyafetti herif /q attı biz de koşarken görünce aynı kıyafette seni o sandık saldırdık bunu role de yansıttık ben orada dur bu o adam değil gibisinden rolü toparladım isminden dolayı farkedince.
« Son Düzenleme: 24.06.2024 00:09 Ponce »

#2 - 24.06.2024 04:18
Şikayet incelendi.

Bu seferlik uyarıyorum, tekrarında bu şikayet referans alınarak daha ağır bir yaptırım alacaksınız.

K&A