Konu: Kendrick Rogers - DM  (Okunma sayısı 150 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.06.2024 17:50

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kendrick Rogers @Aspein

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Morgan_Douglas @halkkahramanı

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23/06/2024 17:28

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Jamar_Gray isimli oyuncunun ilandaki aracını görüp aradık, sonra aracını almak için oyuncunun konum yolladığı yere gittik. Oyuncuyla pazarlık rolü yaparken bir anda Kendrick_Rogers isimli oyuncu ve arkadaşı araç ile yanımıza gelip gereksiz şekilde agresif rol sergiledi. Bizde çok abartı olmayacak şekilde düzgünce karşılık verdik sonra bir anda emote verip yumruk ile saldırmaya başladılar, bizde karşılık vermeyip motorumuza doğru koşarak çalıştırıp kaçacaktık. Kendrick Rogers isimli oyuncu "Deagle" model silahını çıkartıp arkadaşıma ve bana ateş edip düşürdü. Oyuncunun gereken cezayı almasını talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Şahit olarak yazmış olduğum @halkkahramanı şikayeti destekleyecek SS'leri aşşağıya ileti olarak ekleyecek.
« Son Düzenleme: 23.06.2024 21:26 Petaa »

#1 - 23.06.2024 17:51

#2 - 23.06.2024 18:01
Merhabalar, Ben Kevin Jordan olarak savunmamı yapıyorum.
Jamar Gray sms olarak bize haber geçti, olay çıkabilir diye. Bizde oraya geldik, olay çıkacağı için sert bir tavır sergiledik. Ardından Idlewood'da iyi kişiler de yokmuş diyerek bize hakaret tarzı bir sözde bulundular. Onun öncesinde bazı sert çıkışmalarda bulundular, ben emote vererek yumruk ile saldırdım. Loglarıma bakabilirsiniz dün ic olarak polis tarafından silahlarıma el konulmuştur. Hasarlarda'da gözüktüğü üzere yumruk ile saldırdım. Silah ile saldıran Kendrick Rogers adlı arkadaşımızdır. Hasarlarda gözüktüğü üzere deagle ile o ateş açmıştır. Savunmam bu kadardır.

#3 - 23.06.2024 18:04
Rol ortasında iken arkadaşlar kavga başlattı(Dövüş) ve o an üzerime düşen rolsel görev arkadaşımı savunmaktı ve emote atarak silahımı çekip ateş ederek arkadaşımı savundum. Ben arkadaşımı takip edip bir rol yapacaktım, o da diğer arkadaşımızın yanına gidince durdum ve izledim, sonra baktım kavga çıktı yardım ettim(Karakterimin kas gücü olmadığı için yumruklaşma işine pek girmedim. O yüzden silah çekme kararı aldım.)
(Her şey rolsel olarak ilerlemiştir.)
« Son Düzenleme: 24.06.2024 00:08 Aspein »

#4 - 23.06.2024 18:31
Ek olarak
 Güzelliğine diyerek bizi kışkırtmış, ardından Idlewood'da iyi olmayanlarda varmış diyerek bizi kışkırttı. Extra olarak Idlewood'da olduğumuzu bilmeden bunu diyor.
https://hizliresim.com/o891c4e

#5 - 24.06.2024 00:02
https://hizliresim.com/kmeo63m

(Ben sadece olayda dayak yiyen dostumu kurtardım. Kısacası bir sebebim var.)
« Son Düzenleme: 24.06.2024 00:04 Aspein »

#6 - 24.06.2024 04:28
Şikayet incelendi.

Kendrick_Rogers karakteri Deathmatching kapsamında ceza alacak. Brawl rolleri veya sözlü atışma rollerinde silah çekemezsiniz.

K&A