Konu: Anastasia Malkova - BUG ABUSE, MİXİNG, CAR SURFİNG (İhlaller zinciri)  (Okunma sayısı 296 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.06.2024 21:33

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Anastasia Malkova @Reznov

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Lukas Bastian, Patrick Schafer ve Reiner_Lingenfelter

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.06.2024 - 01:45

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Bug Abuse, Mixing ve Car Surfing

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar şu son bir haftadır kayıtlı olmayan numaradan küfürler ve saçma sapan OOC kinle yazılmış telefon mesajları geliyor. Bunu soruşturdum, soruşturmam sonucunda ise bunun Anastasia Malkova adlı kişinin olduğunu öğrendim. Kişi ile hiç bir türlü ne rolüm ne de görmüşlüğüm var. Eğer varsa kanıtlarını atabilir.
Kişinin mekanına birlikçe gidiyoruz. Bunu neden yaptığını felan soruyoruz. Anastasia Malkova karakteri ise sövmeye devam ediyor. Ardından bize saldırıda bulunuyor. Bizde karşılığını verip onu dövüyoruz, düşürüyoruz. Kişi ise /bugkurtar komutu ile dışarıya aniden çıkıp işyerini üstümüze kilitliyor. Bunu bir süre kovalıyoruz bir anda mixing yapıp birilerini çağırıyor. Aracın üstüne binip kaçmaya başlıyor. Aşağıda da videoyu atacağım izleyebilirsiniz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Anastasia'nın kayıtlı olmayan numaradan bu karakterimle hiç bir rolüm yokken ettiği küfürler;
Spoiler: GösterGizle

Kişinin düştükten sonra /bugkurtar atıp mekanı üstümüze kilitlediği ve mixing ile aracın üstünde car surfing yaptığı video;

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin ck hakkını talep ediyoruz. Kişinin yaptığı ihlaller zinciri insanı oyundan soğutur derecede. Bu kadar uzun karakterin (bitch rp) birliklerin (Castucci, Kasparov) arasını katıp hiç bir türlü zarar görmeden ayrılması ilginç. Eğer neden şikayet bu kadar geç açıldı diye soracak olursanız kişinin ck hakkını fm yoluyla talep ettik. Sonuca göre şikayeti açıp açmayacağımıza bakacaktık ki sonuç uzun süreceğini anlayınca şikayete mecburen başvurduk.

« Son Düzenleme: 23.06.2024 00:49 Skysurge »

#1 - 22.06.2024 21:55
Kişiyi ise ertesi günü kaçırıyoruz, hiç bir türlü korku rolü yapmıyor. (Fear rp)
FM ekibi bu rolü de inceleyebilir. Şikayeti düzenlememek için ek olarak şikayete ekledim.

« Son Düzenleme: 22.06.2024 22:17 Skysurge »

#2 - 22.06.2024 23:06
anastasia haklı

#3 - 23.06.2024 05:31
@Reznov 24 saat içerisinde savunmanızı iletin.

#4 - 23.06.2024 12:53
Ek olarak yeni fark ettim, arkadaş ortalık karıştırıp eski günlerdeki gibi birliklere girip sığınmaya başlamış.  :garip:  :manifdog

#5 - 23.06.2024 14:36
Sapkınsın dostum, bu huyunu, davranış tarzını, amaçladıklarını bu platformdaki bir çok kişi biliyor. Şikayetine savunma yapmayacağım, gerek bile duymuyorum. Sadece uzak dur, anladın mı? Hiçbir karakterinle önüme çıkma, çünkü senin gibi bir kişilikle hiçbir platformda hiçbir yerde denk gelmek istemiyorum. Rahatsız edicisin.

#6 - 23.06.2024 15:31
Boş laflarını kendine sakla. Kendini avutma şekli iyimiş.  :garip: Eskiden IC yaptığım rol veya kimsenin yaptığı IC rol tarzı kimseyi ilgilendirmez. Rol bu rolde kalıyor. Bu karakterimde seninle rolüm varsa kanıt olarak atabilirsin.
Ayrıca senin yaptığın rol hataları ortada, merak etme.
Arkadaş savunmasını yapmış sonuçlanabilir. @Lichfield
« Son Düzenleme: 23.06.2024 15:37 Skysurge »

#7 - 23.06.2024 16:04
Şikayet incelendi.

Anastasia_Malkova karakteri Fear RP, Car Surfing ve Bug Abuse(/bugkurtar) kapsamında cezalandırılacak. CK izni için konsey kanalınızdan dönüş beklemelisiniz.
Ek olarak, şikayet forum konusu atışma yeri değildir. Bu seferlik uyarıyorum, tekrarında oyun içi yaptırım alacaksınız.

K&A