Konu: Wicked_Gillard - GOD  (Okunma sayısı 294 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.06.2024 18:07
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Wicked_Gillard @ @Minor Threat
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.06.2024  16:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşı düşürüyorum ve role uymayıp Idlewood'a kaçıyor. Eve girip çıkıyor ve çıktıktan sonra bana sıkıyor ama sıkarken bir anda canı fulleniyor ve tam düşücekken sabit kalıyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):Gereği yapılır.

#1 - 21.06.2024 20:32
 merhaba, şikayeti inceleyecek yetkiliyi önceden haberdar etmek adına yazıyorum

şikayet açılan taraf yakın arkadaşım, kendisinin mülklerinin bir kısmını aldım çünkü hem eskiden kalma verdiğim paralar vardı, hem de shotgun kendisinin değildi, totalde shotgun ve 75k ya denk gelen bir mülk aktarımı oldu, log kontrolünde görüntülendiği takdirde lütfen garipsemeyin, hakkım olan kadarını arkadaşımdan talep ettim şikayeti gördüğümde ve beni de bu tarz bir yanlış anlaşılmadan ötürü yasaklamamanız adına buraya not geçmek istedim

edit: almıştım fakat iade etme kararı verdim, silahını vesaire her şeyi arkadaşı geri iade ediyorum çünkü yasaklanayım istemiyorum, motorunu, parasını ve silahını geri iade ettim
« Son Düzenleme: 21.06.2024 22:51 summer daze »

#2 - 21.06.2024 23:19
yasaklandım

#3 - 22.06.2024 06:55

şikayet açılan taraf yakın arkadaşım, kendisinin mülklerinin bir kısmını aldım çünkü hem eskiden kalma verdiğim paralar vardı, hem de shotgun kendisinin değildi, totalde shotgun ve 75k ya denk gelen bir mülk aktarımı oldu, log kontrolünde görüntülendiği takdirde lütfen garipsemeyin, hakkım olan kadarını arkadaşımdan talep ettim şikayeti gördüğümde ve beni de bu tarz bir yanlış anlaşılmadan ötürü yasaklamamanız adına buraya not geçmek istedim

edit: almıştım fakat iade etme kararı verdim, silahını vesaire her şeyi arkadaşı geri iade ediyorum çünkü yasaklanayım istemiyorum, motorunu, parasını ve silahını geri iade ettim

Videoyu çeken kişi benim, eğer arkadaşının sana rolde borcu varsa bunu ödemesininde bi alemi yok, arkadaşın GOD açıp RDM atıyor. Yüksek ihtimalle mülk aktarımı yapıyorsunuz. adminler inceler ve yasaklanacaksan yasaklanırsın. biz mülklerinin silinmesini talep ediyoruz aktarılan veya kalan

#4 - 22.06.2024 14:52

Videoyu çeken kişi benim, eğer arkadaşının sana rolde borcu varsa bunu ödemesininde bi alemi yok, arkadaşın GOD açıp RDM atıyor. Yüksek ihtimalle mülk aktarımı yapıyorsunuz. adminler inceler ve yasaklanacaksan yasaklanırsın. biz mülklerinin silinmesini talep ediyoruz aktarılan veya kalan
editte geri verdiğimi belirtmiştim sırf bu sebepten ötürü fakat yetkili üslubunu bir oyuncudan görmeme hiç gerek yok, eminim senin arkadaşın da sana ait, senin desteğinde aldığı şeylerle her ne yaparsa yapsın, silahınla DM atsın ya da garip, yasaklanmasına sebep olacak şeyler yapsın, sen o silahın silinmesini bizzat istemezsin, sana ait neticede ve o kişi her ne yapıyorsa yapsın onun hatası, ben arkadaşım rol yapsın diye ona bu desteği veriyorken o sapıyorsa bu benim hatam değil, onun hatasına bunları vererek katkı sağlamış olabilirim ki bu onunkisi gibi cezaya tabi bir katkı değil, insanların aklını okuma yetisine sahip değilim çünkü, dolayısıyla sunucu politikalarını lütfen bırakalım yetkililer uygulasın ve biz oyuncular da birbirimize olan empatimizi ve emeklerimize olan hassasiyeti kaybetmeyelim, burada beraber oyun oynuyoruz, yolumuz kesişiyor, bir sürü şey oluyor ve destekleşip paslaşıyoruz, oyunda olanı oyunda tutalım, kural ihlali için özür dilemesi gereken kişi ben değilim elbette fakat gerçekten çok rahatsız etmiş olsa gerek, bu yüzden de biz arkadaşımıza bu tarz şeyler sağladığımız için bahsettiğim "cezaya tabi olmayan basit bir katkı"dan mütevellit ben yine de özür dilerim, belki paylaşmasak silahımızı onunla doğru orantılı olarak bunlar da olmazdı ve oyun zevkiniz bozulmazdı, zincirleme kinciliğe ve duyarlılık kaybetmeye gerek yok, affetmeyi öğren lütfen, ayrıca hakkım olmayan bir mülkü almadım ondan, altını tekrar çizeyim

#5 - 26.06.2024 12:34
Yasaklı.