Konu: Judah Mays - Teleport  (Okunma sayısı 395 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.06.2024 20:40
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Judah Mays @Eserrrooo
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @LLC @turkishgoldenhero
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11.06.2024, 13:25 ve 13:30 arası.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiye silahlı bir şekilde saldırıyoruz. Binco mağazasına kaçarak /q atıyor. Ben içeride arkadaşım dışarıda bekliyor. Baktığımızda kendisi ne Binco'da ne dışarıda bir yerde. Kendisi teleport atarak olay yerinden uzaklaşmıştır.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

https://streamable.com/6qg2iw - Burada aksiyon başlıyor. Binco'ya doğru giderek kayboluyor.

- Bunun üzerine içeride beklemeye başlıyorum. Zamana bakın hala oyunda yok.

- Burada oyuna geri dönüş sağlıyor bomboş

https://streamable.com/1nxjd8 - Buda aynı sürecin dışarıdan perspektifi, kendisi oyunda fakat hiç bir şekilde ne içeride ne dışarıda perspektiflere çarpıyor.

Ek açıklamalar(varsa):
« Son Düzenleme: 16.06.2024 21:28 kill4you »

#1 - 16.06.2024 20:46
Giriş çıkış kayıtlarını da inceleyin. Bu süreçte asla oyuna girmiyor, tekrar aktif olduğunda ise Binco dışında ve içinde biz bekliyoruz fakat kendisi yok. Dediğim gibi loga bakınca her şey sonuca kavuşacaktır.

#2 - 16.06.2024 20:46
kapatılmış bir şikayet bir daha açılamaz. @ByRevenge

#3 - 16.06.2024 20:48
Yetersiz kanıttan kapatıldı, ben de tam anlamı ile destekleyip geri sundum. 13:30'a kadar oyunda olmayan Judah Mays oyuna 13:30'da tekrar döndüğünde son çıkış yaptığı Binco'nun ne içinde ne dışında gözükmektedir. Yetkililer giriş çıkış loguna baktığında ve videoları incelediğinde teleport olduğunu göreceklerdir iyi forumlar.
« Son Düzenleme: 16.06.2024 20:52 kill4you »

#4 - 16.06.2024 20:54
Yetersiz kanıttan kapatıldı, ben de tam anlamı ile destekleyip geri sundum. Yetkililer giriş çıkış loguna baktığında ve videoları incelediğinde teleport olduğunu göreceklerdir iyi forumlar.
ilk şikayette sunsaydın kankam, kurallar böyle maalesef. neyse sonuçlansın bakalım.

#5 - 16.06.2024 20:58
Altmış dokuz seviyesin oyuna geri dönüş sağladığına dair tek bir ekran görüntüsü almaman bile yaptığın hilenin delilidir. Bunu bilmeyecek biri değilsin. Diğer dediğine gelirsek yetkiliye detaylı kanıt sunabilirim diye açıklama yaptım. Kapatmış, ben de destekleyerek tekrar açtım. Bence bu tarz hile olaylarında hele ki kanıtlanmış bir durum varsa gerekeni yapacaklardır.

#6 - 16.06.2024 21:03
Altmış dokuz seviyesin oyuna geri dönüş sağladığına dair tek bir ekran görüntüsü almaman bile yaptığın hilenin delilidir. Bunu bilmeyecek biri değilsin. Diğer dediğine gelirsek yetkiliye detaylı kanıt sunabilirim diye açıklama yaptım. Kapatmış, ben de destekleyerek tekrar açtım. Bence bu tarz hile olaylarında hele ki kanıtlanmış bir durum varsa gerekeni yapacaklardır.
hala hilenin delilidir falan diyorsun dostum, sonuçlanınca görürüz işte zorlamana gerek yok. demiştim ama yine diyeyim loglarım veya her şeyim kontrol edilebilir sorun yok. hadi görüşürüz
« Son Düzenleme: 16.06.2024 21:41 Eserrrooo »

#7 - 16.06.2024 22:29
hala hilenin delilidir falan diyorsun dostum, sonuçlanınca görürüz işte zorlamana gerek yok. demiştim ama yine diyeyim loglarım veya her şeyim kontrol edilebilir sorun yok. hadi görüşürüz
TP loga düşmüyor esercim neyi anlamıyorsun bilerek loglarım kontrol edilsin diyorsun TP asla loga düşmez.

#8 - 16.06.2024 23:03
TP loga düşmüyor esercim neyi anlamıyorsun bilerek loglarım kontrol edilsin diyorsun TP asla loga düşmez.
tamam kankam allahtan var ya bi yasaklandın car car ötüyon çık forumdan. loga düşüp düşmediğini ben bilmem senin bilmen normal

#9 - 17.06.2024 10:34
tamam kankam allahtan var ya bi yasaklandın car car ötüyon çık forumdan. loga düşüp düşmediğini ben bilmem senin bilmen normal
Car car ötüyon derken? Bende burada yazı yazma hakkım var ve çatışmada bende vardım yazıyorum seni alakadar etmez. Git gözlüklerini tak önünü daha zor görüyon.