Konu: İzinsiz CamHunt kullanımı  (Okunma sayısı 273 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.06.2024 20:02
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ethan_Cerbone @Mistrall
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.10.2019, 12:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş izinsiz camhunt kullanıp birlik üyelerimi ss alıp arkadaşlarına yollamıştır. Gereğinin yapılmasını arz ederim.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 20.06.2024 11:46
savunma yok sonuclanabilir

#2 - 20.06.2024 12:54
Bunun için şikayet açmaya değer miydi bilmiyorum, hapishane bölgesinin içindeyiz zaten benim hangi konuda üstünlük sağlayacak durumum var? Herkesin bulunduğu kanala atmışım öyle ve dalga geçme yok başka bir şey yok. Açık aramak için çok uğraşmışsınız, tebrikler. Arkadaşlarına atmıştır dediğin de zaten #misafir-chat kısmı oradaki insanların çoğu birlikten değil ki içinde sizin olmanız da ayrı bir kanıt, kendiniz bir şekilde girmişsiniz sunucuya o da açık aramak için büyük ihtimalle. Yine de dediğim gibi sizinle çatışma rolüne de girmedim ki bu programı kullanıp üstünlük sağlayayım. Kendim ekran görüntüsü düzenlemek adına arka plan aldığım bir program, başka bir şey değil. Size de güzel arka plan fotoğrafı atmışım zaten, size sadece chatlog kısmı düşüyor onu da halledersiniz. Bu bariz bir sorun teşkil ediyorsa en azından uyarı almayı talep ediyorum, dediğim gibi bunu üstünlük kullanmak amacıyla yapmadım zaten yapacağım bir durum da yok ortada. İyi günler dilerim.

#3 - 20.06.2024 12:56
Bunun için şikayet açmaya değer miydi bilmiyorum, hapishane bölgesinin içindeyiz zaten benim hangi konuda üstünlük sağlayacak durumum var? Herkesin bulunduğu kanala atmışım öyle ve dalga geçme yok başka bir şey yok. Açık aramak için çok uğraşmışsınız, tebrikler. Arkadaşlarına atmıştır dediğin de zaten #misafir-chat kısmı oradaki insanların çoğu birlikten değil ki içinde sizin olmanız da ayrı bir kanıt, kendiniz bir şekilde girmişsiniz sunucuya o da açık aramak için büyük ihtimalle. Yine de dediğim gibi sizinle çatışma rolüne de girmedim ki bu programı kullanıp üstünlük sağlayayım. Kendim ekran görüntüsü düzenlemek adına arka plan aldığım bir program, başka bir şey değil. Size de güzel arka plan fotoğrafı atmışım zaten, size sadece chatlog kısmı düşüyor onu da halledersiniz. Bu bariz bir sorun teşkil ediyorsa en azından uyarı almayı talep ediyorum, dediğim gibi bunu üstünlük kullanmak amacıyla yapmadım zaten yapacağım bir durum da yok ortada. İyi günler dilerim.

tmm sonuclanabilir

#4 - 26.06.2024 12:28
Bu seferlik uyarıyorum. Tekrarı halinde artırımlı ceza alacaksınız. İzinsiz camhunt kullanmamalısınız.