@kill4you Adına :
Selamlar, dm ve mix iddiaları geçersizdir. Ateş etmek için sebeplerim var 4KX birliği ile savaştayız. Sen de her gün çatıştığımız hood bölgesinin göbeğindesin, elimde silahla kimin kimden olduğunu düşünecek durumda değilim. Orada bulunarak bana potansiyel bir tehditsin ve ben baskın rolündeyim. MIX yapmama da gerek yok, IC olarak karakterim 4KX birliğinin hood bölgesini biliyor ve senin orada bulunman ile arada bağlantı kurabilir.
Burada kilit nokta senin rakip birliğin hood bölgesinde bulunman.
Öncelikle merhabalar, Metagaming yapmadığınızı söylüyorsunuz fakat, sizinle daha önce geçmişte bir rol yapmadık ve karakterim sizi tanımıyor. Karakterim sistemsel olarak birlik üyesi diye illegal olmuyor sırf hoodda takılıyorum ve birlikteyim diye sistemsel olarak vuruluyorsam bunun adı Deathmatchdır. Sırf karakterim bir birlik içerisinde diye illegal faliyetlerde bulunmakta zorunlu değilim. Karakterim daha rolsel olarak birlik üyelerini tanımıyor, sadece ic olarak karakterim motel odası kiraladı, motelde kalıyorum. "Sen de her gün çatıştığımız hood bölgesinin göbeğindesin." Böyle bir iltihamda bulunuyorsunuz, hiçbir şekilde sizi ne ic ne ooc tanıyorum, hiçbir şekilde karakterim savaşa katılmadı ic olarak karakterlerinizi tanımıyorum karakterimin ic olarak savaşta olduğunun haberdarı bile yok. Ama siz diyorsunuz ki "Sende her gün çatıştığımız hood bölgesinin göbeğindesin" Bunun hiç alakası yok 4KX birliğinin üyesi değilim, sadece sistemsel olarak birlikte bulunuyorum diye gelip Deathmatch atamazsınız. Bu her iki taraftan da bakıldığında bir ihlale giriyor. Şimdi bir şey eklemek istiyorum, beni lütfen yanlış anlamayın.
@KrkyS Karakteriniz tek başına hoodu basıyor, baskın rollerinde 4 kişi veya 5 kişi olmanız şarttır. Bu birlik savaş kurallarında yazmaktadır lütfen birlik savaş kurallarını okuyun ve tekrardan gözden geçiriniz. Sizden ufak ricam lütfen böyle ihlaller sergilemeyin. Not; forum hesabıma baktığım zaman
@kill4you kişisinin forumuma girip birlik üyesi olup olmadığımı kontrol ettiğini de görebilirsiniz.