Konu: Matias Galves & Mauricio Carballo - DM  (Okunma sayısı 166 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.06.2024 03:17

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Mauricio Carballo - Matias Galves

Olaya dahil olan şahit karakter adı:-

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.06.24

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DM

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın : Idlewood civarinda gece gece bu arkadaslara deli taklidi yapayim dedim, sonrasında ugrasamadım adam çağırıyormus gibi yapıp taksici aradim sonra patladilar bana ya, ne sacma rol bu!

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Bir an VICE TDM'e girdim sandım, lavaboya gidip elimi yüzümü yıkadım, gece gece tadım kaçtı yahu! :'(

#1 - 17.06.2024 03:05
@MOB @Thorsen 24 saat içerisinde savunmanızı iletmelisiniz.

MOB

*
v2 Oyuncusu
#2 - 17.06.2024 21:41
eve gectigimde savunma yapacagim

MOB

*
v2 Oyuncusu
#3 - 18.06.2024 01:02
İyi forumlar;

Idlewood üzerinden, Little Mexico'a doğru aracımız ile seyir ediyorduk. Kişi motor ile önümüze çıktı ve çarpıştık sonucunda Idlegas'n duvarına kadar uçtu motordan, kaza RP'si adında role devam etmek için aracımızdan indik ve kişiye yardım etme amacı ile yanına gittik. Donuk hareketler ile hiç bir şey olmamış gibi rol yapmaya devam etti, "kimse kaza yapmadı iyi misiniz?" gibisinden devam etti görmezden gelerek. Daha sonrasında aşağıda görüntüler

Spoiler: GösterGizle

Sana çarptık mano, ondan buradayız diye söylemimizin karşılığını karşında ki siyahi ile dövüşmek mi istiyorsun yoksa? olarak alıyoruz.
Sonrasında, arkadaşım; Adil olmaz mano', kara yılansın sen diyerek yumuşatmaya çalışıyor, yine ters gitmiyoruz.
Bizi ne brawl ne de sıkma gibi bir amacımız vardı, ilk ters olarak kendisi gitti.

Daha sonrasında kendisi bana PM'den, yukarıda ki görüntüde gördüğünüz yazıyı yazıyor, anlam veremedim ona da. Biraz Troll yaklaşım sezdim kendisinde.
Oradan uzaklaşıyoruz ve tekrar geliyoruz.
Siyanür mü içtin amına koyayım? ve Sırtının kirini siktiğim sözü oradan ayrıldıktan sonra kendi aramızda konuştuğumuz cümleler.
Tekrar aracımızı yıkatma rolü yapmak için geliyoruz, yeni açacağımız birliğe quest rol olarak ss çıkarmak için yapacağımız bir roldü, aracı yıkama yerine soktuğumuzda kendisini insani bir dil ile uyardık. Araba yıkatacağız kardeşim, ıslanma dikkat et. olarak.
Tam ben bunları yazarken, sebepsiz bir şekilde gelip aracımızın aynasını kırma rolü yapıyor.

Bu SS'de de herhangi bir silah sıkma durumuna karşılık silahımın araçta olup olmadığını kontrol etmek için bakıyorum, yine biz sıkma girişiminde ya da brawl rolüne girme amacımız yoktu. Daha sonra ss'lerde gözüktüğü gibi aracımızın aynasını kırdıktan sonra uzaklaştık, kişinin video'da gördüğünüz gibi birilerini arayıp BONCUKLARI GETİRİN, IDLEWOOD'A GELİN, sizin başınıza IDLEWOOD'u dikeceğim bekleyin burada diyerek silahlı tehditde bulunuyor. Taksici aradığını o an rolde bilemeyiz, bizde kendimizi koruyarak karakterlerimizin yapısı gereği tehditlerin sonucunda ve agrasif rol girişimine karşılık silahlarımız ile cevap verdik. Silahlar ile tehdit konusuna gelmeseydi yine sıkmayacaktık.

Kendisinin de saçma rol ve gereksiz agrasif role girme girişimleri mevcut, bir yandan yazdıklarını okuyorum troll bir yapıya sahip olduğunu düşünüyorum.
Şikayet sonuçlanabilir. @Lichfield

#4 - 18.06.2024 01:04
Benim yazacağım bir şey yok, arkadaş savunmayı yaptı, sonuçlanabilir.

#5 - 18.06.2024 04:43
Şikayet incelendi.

Mauricio_Carballo ve Matias_Galvez karakterleri Deathmatching kapsamında cezalandırılacak. Sözlü tartışmalar için silah sıkmanız Deathmatching kapsamına girer.
Dyonte_Howell, yeni adıyla Dyonte_Clayton iş başındaki taksiciyi araması ve yaptığı abartı rol nedeniyle Retarted RP kapsamında cezalandırılacak.

K&A
« Son Düzenleme: 18.06.2024 04:45 Lichfield »