Konu: Judah_Mays Teleport  (Okunma sayısı 327 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.06.2024 14:36
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Judah_Mays @Eserrrooo
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11.06.2024 / 13:24

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar, kişiye karşı bir saldırı yapıyoruz ve kişi binco'a gidiyor, ya içeri girerken ışınlanıyor, ya da içeri girip direkt ışınlanarak gittiği yerde /q atıyor. Bunu yaparak hilesini belli etmemek adına q atmış gibi gözüküyor, lakin bincoda içeride ve dışarıda beklemek üzere iki ayrı ekip bekliyoruz, ardından pmden arkadaşım oyuna girdiğini ama içeride olmadığını söylüyor, bizde dışarıda olduğumuz için göremiyoruz çıktığını. İD kontrolünde oyunda olduğunu görüyoruz ve ışınlandığından şüphe duyuyoruz, kontrol edilmesini talep ediyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Eklemek isterim ki video kırpıldı çünkü çok uzun, eğer videonun tam halini yetkili ekibi isterse atabilirim. Uzun olduğu için kırpmak durumunda kaldım iyi forumlar, yasaklanırsa sevinirim.

#1 - 12.06.2024 22:36
eserrooo adına savunma:

yetersiz kanıt.

#2 - 16.06.2024 02:09
halihazırda susturmam bitmişken birkaç şey yazayım dedim.
öncelikle videonuz zaten kırpılmış öyle birleştirilmiş, yani kanıtlar yetersiz. ben bincodan çıkıp gittiğimde beni görmemişsiniz, bir de böyle şikayet açmışsınız buna da anlam veremedim, hile ile işim olmaz zaten şikayeti inceleyecek olan yetkili logları veya her şeyi kontrol edebilir, edildiğinde daha iyi anlaşılacaktır. iyi günler.

#3 - 16.06.2024 11:47
Kanıtın yetersiz olup olmadığı senin kararın değil, adam zaten diyor ki video uzun o yüzden kırpıldı ama admin arkadaş isterse video'nun tamamını atarım diyor. Arkadaşın savunması bence bitti, eserciğim seninle zaten Vice Departmanının orada Aubrey ile çatıştım TP atıp Q attınız Vice departmanından İdlewood araç kiralamaya nasıl gittin aracın olmadan veya koşmadan hemde düşmene rağmen? Maalesef kanıtım veya videom yok neyse savunması bence bitmiş. Sonuçlanabilir.

#4 - 16.06.2024 12:07
olay şahidi olarak şunu demek istiyorum, binco'ya girip oyundan çıktı. Tekrar oyuna giriş yaptığında Binco'da yoktu.
« Son Düzenleme: 16.06.2024 12:47 kill4you »

#5 - 16.06.2024 12:51

kişinin ismini yazarken binco'ya boydan bakıcak bir açıyla bile bekledim son ss'te burada olmadığını görerek hareket etmeye başladım.

#6 - 16.06.2024 12:52
Kanıtın yetersiz olup olmadığı senin kararın değil, adam zaten diyor ki video uzun o yüzden kırpıldı ama admin arkadaş isterse video'nun tamamını atarım diyor. Arkadaşın savunması bence bitti, eserciğim seninle zaten Vice Departmanının orada Aubrey ile çatıştım TP atıp Q attınız Vice departmanından İdlewood araç kiralamaya nasıl gittin aracın olmadan veya koşmadan hemde düşmene rağmen? Maalesef kanıtım veya videom yok neyse savunması bence bitmiş. Sonuçlanabilir.
kanıtın yoksa boş algı yapma kankacığım.

#7 - 16.06.2024 12:57
Birazdan aynı dakikalarda dışarıda bekleyen arkadaşların videosunu da atacağız. oyuna girip kaçtım diyor. Burada yönetimi kandırmaya teşebbüs ve hile kullanımı mevcut. Kaç seviye oyuncu, oyuna geri döndüğünün kanıtını almak aklına gelmeyecek mi? Sunsun, Binco'da döndüğüne dair.
« Son Düzenleme: 16.06.2024 13:04 kill4you »

#8 - 16.06.2024 13:16
benim kanıtım yok olsa zaten atardım. benim her şeyim kontrol edilebilir, bunu ben diyorum. benim için sonuçlanabilir. ya kanka onu geçtim de benim sunucuda bu kadar saatim var, biraz mantık yürütsen keşke. ben verdiğim emeği bi hileyle niye çöpe atayım? zaten biraz sorgularsan sende anlarsın. neyse dediğim gibi loglar veya her şey kontrol edilebilir, bu konuda rahatım. hadi iyi günler, iyi bayramlar.
« Son Düzenleme: 16.06.2024 13:47 Eserrrooo »

#9 - 16.06.2024 19:44
benim kanıtım yok olsa zaten atardım. benim her şeyim kontrol edilebilir, bunu ben diyorum. benim için sonuçlanabilir. ya kanka onu geçtim de benim sunucuda bu kadar saatim var, biraz mantık yürütsen keşke. ben verdiğim emeği bi hileyle niye çöpe atayım? zaten biraz sorgularsan sende anlarsın. neyse dediğim gibi loglar veya her şey kontrol edilebilir, bu konuda rahatım. hadi iyi günler, iyi bayramlar.
Savunmanı yap Eserooo, senin emeğin yok o aldığın vds güzelmiş bu arada vds alıp oyundan AFK bırakmak kolay eserciğim bende öyle level kasardım.