Konu: Triswon Maynard - 12.06.2024 - 01.24  (Okunma sayısı 274 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.06.2024 01:26

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Karakter adı; Triswon Maynard Forum adı; Forum adını vermedi ve direk olarak PM'ini kapattı. N/A

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Hepsi adamın arkadaşı o yüzden hiç birisi görmedim diyecekler. N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.06.2024 - 01.24 N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Noob DM

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş nedenini bilmediğim bir şekilde durduk yere bana aktif rol bölgesinde yumruk atmaya başladı. N/A

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/sgs6w1n - https://hizliresim.com/p8wz9kz - https://hizliresim.com/q4kf41u N/A

Ek açıklamalar(varsa): Bu insanları neden böyle bir sunuya alıyorsunuz veya bu sunucuya giriş yapıyorlar anlamıyorum cidden. N/A

#1 - 12.06.2024 01:35
Rolde aktif olarak bulunduğum için arkadaş yerine savunmasını ben yapacağım.

Masamda oturan ve aktif olarak rol yaptığım karakter olan Patricia karakterine aşağıdaki ss'te gördüğün gibi soruyorum.

Öncesinde Triswon Maynard karakteri senin Patricia'ya fısıldadığını gördüğünden benim yanıma gelip aşağıdaki ss'te görüldüğü gibi durumu ayıktırıyor.

Aşağıda atacağım ss'te belirttiğim gibi kendisine Patricia ile konuştuktan sonra işaret veriyorum, sana kitleniyor ve emote ile birlikte saldırıyor.

Sonuçlanabilir.

#2 - 12.06.2024 01:52
Aktif rol yerinde hiç bir sebep yokken uyarmadan veya kibarca gitmemi söylemeden beni Noob DM atarak dövüyorsunuz ki böyle bir şey yapmaya hakkın yok sen kimsin baran mu? Mafya babası mı? nesin sen normal bir zencisin sanki baronsun da kadınla aramdaki role karışıyorsun ayrıca olarak şahsın kendi savunma yapması gerekli sizi ne oluyor? Şikayette de dediğim gibi zaten arkadaşları onu savunacak demiştim. Ya vallahi billahi bittim sizin şu baron gibi dolaşma havanızdan kimsin sen ya kimsin? almışsın yanına bir tane adam sanki şehrin sahibi sanane benim kadınla aramdaki rolden buna karışma hakkın yok kimsin ya? Hard Rp yapmaktan bir habersiniz nasıl girdiniz bu sunucuya anlamıyorum kimsiniz abi siz ya? ya vallahi çıldıracağım ya. "Yok bir amacı varmış gibi." " Kadına sürekli bir şeyler fısıldıyor sürekli." ya sanane sanane? anlatsana belki kızın erkek arkadaşıyım, belki kardeşiyim, belki çok yakın dostuyum aktif rol bölgesinde kimsin sende böyle bir şey yapıyorsun oldum olası sadece bir zencisin.
« Son Düzenleme: 12.06.2024 01:57 Emir123e »

#3 - 12.06.2024 01:53
Aktif rol yerinde hiç bir sebep yokken uyarmadan veya kibarca gitmemi söylemeden beni Noob DM atarak dövüyorsunuz ki böyle bir şey yapmaya hakkın yok sen kimsin baran mu? Mafya babası mı? nesin sen normal bir zencisin sanki baronsun da kadınla aramdaki role karışıyorsun ayrıca olarak şahsın kendi savunma yapması gerekli sizi ne oluyor? Şikayette de dediğim gibi zaten arkadaşları onu savunacak demiştim

Rol yaptığın bölge onaylı bir hood ve ıdlewood bölgesi. Bende o bölgenin R19'uyum. Yani bir nevi dediğin gibi sıradan bir zenci değilim. Savunma ortada. Sonuçlanabilir. Rolü arkadaşa ben pasladım, ben yaptırdım.
« Son Düzenleme: 12.06.2024 01:55 Masiva »

#4 - 12.06.2024 01:59
Tamam da sanane kral benim kadınla aramdaki rolden almışsın yanına bir tane adam ortalıkta baron gibi dolaşıyorsun al istersen 20R ol çok umruda değil karakterim belki kadının yakın arkadaşı, belki erkek arkadaşı, belki kardeşi, belki abisi yav sanane sanane sen ne karışıyon role? R19 olsan ne olmasan ne kadınla aramdaki role karışamassın kadın sana şikayet ederse karışırsın senle aramda bir şey yok senle tanışmadım bile rolde sanane ister fısıldarım isterse sesli konuşrum sana mı kaldı kadınla aramda ki rol kadın rahatsızda VCPD'ye şikayet eder zaten sanane?
« Son Düzenleme: 12.06.2024 02:05 Emir123e »

#5 - 12.06.2024 02:02
Tamam da sanane kral benim kadınla aramdaki rolden almışsın yanına bir tane adam ortalıkta baron gibi dolaşıyorsun al istersen 20R ol çok umruda değil karakterim belki kadının yakın arkadaşı, belki erkek arkadaşı, belki kardeşi, belki abisi yav sanane sanane sen ne karışıyon role?

Savunmada bulunan sslere bakarsan, kafama göre role girişmiyorum dostum. Senin sürekli tanışmaya çalıştığından bahsediyor bana. Ayrıca o üslubunu da koru. Burası öyle kafana göre konuşabileceğin bir yer değil. Saygılı olmayı öğren.

#6 - 12.06.2024 02:08
Tehdit mi ediyorsun? Ayrıca olarak tanışmaya çalışsam ne tanışmamaya çalışmamamsam ne? sanane arkadaşım sanane ya? Kadınla benim aramda gayet güzel bir rol dönüyor rahatsız olursa gider VCPD'ye şikayet eder senle aramda bir kavga çıkarak bir şey yok rolde tanışmadık bile R19'sun diye önüne gelen herkese saldırma hakkı mı verdiler sana? yada sen istediğine saldır kimse şikayet edemez felan mı dediler? ayrıca olarak üslubumda hiç bir sorun yok rahatsız oluyorsan eğer sen gidebilirsin belki arkadaş Noob DM attığını itiraf eder.
« Son Düzenleme: 12.06.2024 02:10 Emir123e »

#7 - 12.06.2024 03:12
arkadaşın cümlelerinden, "kimsin" ve "sanane" laflarını çıkartınca; cümle çıplak kalıyor.

#8 - 12.06.2024 12:02
Noob DM atmadım, her şey role uygun bir şekilde gerçekleşti. Savunmam bu kadar, sonuçlanabilir.

#9 - 12.06.2024 16:29
Hiç bir şey role uygun değil. Sen VCPD değilsin sadece orda bir zencisin 2 seviyesin ki kadın size rahatsız olduğunu bile belirtmemiş sadece "Sürekli tanışmak." istiyor demiş sen ne hakla adınla aramdaki role müdahale ediyorsun yok fısıldıyormuşum yok bir şeyler planlıyormuşum sanane sanane gelmişsin buraya Noob DM atıyorsun birde işin içine başkaları atlıyor sürekli. Sen VCPD değilsin, İtfayeci değilsin sen ne hakla giriyosun kadınla aramda ki role belki kardeşiyim, belki yakın dostuyum insan gibi uyarabilirsin o zaman giderim zaten Zencisiniz diye biri size herkese saldırabilirsiniz mi dedi?