Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Zyrell_Marouazi
@fire_oksijen Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11.06.2024, 23:20
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Idlewood tarafında arkadaşıyla birlikte bir kadını sopayla dövüyorken bu arkadaşların yanından geçtim. Durduk yere peşime takılıp küfretmeye, aşağılamaya, gereksiz ve ahmakça tavırlarla agresif rol sergilemeye başladılar. Daha yeni çatışmalardan çıkmış karakterimi daha fazla tutmayarak, Little Mexico tarafında arkadaşlara ateş açtım. Kaçmaya başladılar, kovaladım. Güvenli bölgeye güvenerek hastaneye sürdüler, fakat güvenli bölgeye sığınılmayacağını herkes bilir. İkisine de bölgede ateş açtım, birisi düştü fakat diğer arkadaşı sopayla spawn-kill yapmaya çalıştı. Üstüne sıktığım kurşunlarla birlikte, Zyrell karakterinin canının birden yenilendiğini fark ettim ve videoya aldım. Arkadaş aktif bir hile/sobeit kullanıcısı. Gereğinin yapılmasını arz ederim.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:Ek açıklamalar(varsa): Arkadaş PM üzerinden
"hayatım samp değil senin gibi, hayatsız oğlu hayatsız" gibi ithamlarda bulundu. Gerekirse bunun ekran görüntülerini atabilirim. Üst akıl bir zenci rolcüsü, üstelik hayatı samp değil ama hile açmakla uğraşıyo'.