Konu: Zyrell_Marouazi - God/Can Yenileme  (Okunma sayısı 236 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.06.2024 00:17
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Zyrell_Marouazi @fire_oksijen
Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11.06.2024, 23:20

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Idlewood tarafında arkadaşıyla birlikte bir kadını sopayla dövüyorken bu arkadaşların yanından geçtim. Durduk yere peşime takılıp küfretmeye, aşağılamaya, gereksiz ve ahmakça tavırlarla agresif rol sergilemeye başladılar. Daha yeni çatışmalardan çıkmış karakterimi daha fazla tutmayarak, Little Mexico tarafında arkadaşlara ateş açtım. Kaçmaya başladılar, kovaladım. Güvenli bölgeye güvenerek hastaneye sürdüler, fakat güvenli bölgeye sığınılmayacağını herkes bilir. İkisine de bölgede ateş açtım, birisi düştü fakat diğer arkadaşı sopayla spawn-kill yapmaya çalıştı. Üstüne sıktığım kurşunlarla birlikte, Zyrell karakterinin canının birden yenilendiğini fark ettim ve videoya aldım. Arkadaş aktif bir hile/sobeit kullanıcısı. Gereğinin yapılmasını arz ederim.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaş PM üzerinden "hayatım samp değil senin gibi, hayatsız oğlu hayatsız" gibi ithamlarda bulundu. Gerekirse bunun ekran görüntülerini atabilirim. Üst akıl bir zenci rolcüsü, üstelik hayatı samp değil ama hile açmakla uğraşıyo'.  :garip:

#1 - 12.06.2024 02:50
Ben ortada herhangi bir can yenileme gibi bir şey görmüyorum, üstelik güvenli bölgede ateş eden sensin. Ben o sırada yayın açmıştım ve arkadaşlarım beni izliyordu. Gerekirse onlar da şikayete yanıt verir, benim canım ben de yarımdı. Sen de böyle nasıl gözükmüş herhangi bir fikrim yok, ben de sana o kadar yumruk salladım fakat canın düşmedi. Aynı hesap olmuştur, bilmiyorum. Ben hile kullanan bir adam değilim, olmam da.
https://hizliresim.com/iouf9e5
sste de gözüktüğü gibi canım videoda ki gibi :d
senin gibi adamlar için hile açmakla uğraşmam dostum, merak etme. Gereksiz boş şikayetler açıp insanları toxiclemeye devam etme.

#2 - 12.06.2024 04:14
Ben ortada herhangi bir can yenileme gibi bir şey görmüyorum, üstelik güvenli bölgede ateş eden sensin. Ben o sırada yayın açmıştım ve arkadaşlarım beni izliyordu. Gerekirse onlar da şikayete yanıt verir, benim canım ben de yarımdı. Sen de böyle nasıl gözükmüş herhangi bir fikrim yok, ben de sana o kadar yumruk salladım fakat canın düşmedi. Aynı hesap olmuştur, bilmiyorum. Ben hile kullanan bir adam değilim, olmam da.
https://hizliresim.com/iouf9e5
sste de gözüktüğü gibi canım videoda ki gibi :d
senin gibi adamlar için hile açmakla uğraşmam dostum, merak etme. Gereksiz boş şikayetler açıp insanları toxiclemeye devam etme.

Yetkililer isterse daha fazla kanıtta atarım. Birkaç video daha aldım aynı mekanda. Bana sopa salladın ve canım düştü, "sen de nasıl öyle gözükmüş" kolpasını yayın açtığın yaşı küçük arkadaşlarına at. Yetkili gelmedikçe daha fazla yanıt vermeyeceğim, her şey ortada.

Ayrıca;
Alıntı
Bir bireye karşı olarak gerçekleştirilecek illegal rollerde, kişi güvenle bölgede değilken sizinle etkileşime geçtikten sonra geçiş yaparsa, bu güvenli bölgelerde rolünüzü devam ettirebilirsiniz.

#3 - 12.06.2024 04:15
Arkadaşların da mümkün mertebe yanıt vermesin. Üçüncü şahıslara ihtiyaç duymuyoruz şikayetlerde, sana bi' öğreti olsun.

#4 - 13.06.2024 14:18
tamamdir Meleah WhiteCose

#5 - 26.06.2024 12:09
Yasaklanacak.