Konu: Douglas kardeşler - Fear RP ihlali sonucu, CK onayı.  (Okunma sayısı 301 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.06.2024 00:31

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Yves_Douglas @Xanezter - Sakeem_Douglas @Gabraen

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Mirmanu @İdlewood üyeleri.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: videolarda görünüyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı

3.3. Fear RP: Normalde korku gerektiren durumlarda gerçekçi bir şekilde korku rolü (Fear RP) yapılmalıdır.
Örnekler:
- Kalabalık bir yerde veya sokağın ortasında silah çekmek
- Kendisine silah doğrulturken birden koşmaya başlamak veya silah çekmeye çalışmak
- Esir alınma, yaralı durumuna düşme, azınlıkta kalma gibi durumlarda korkusuzca davranmak
- Polis otoritesini tamamen yok saymak, silah doğrultulmasına rağmen polisin direktiflerine uymamak

Genel olarak ölümden korkmayan bir karakter yönetilmesi bu karakterin ölümüne (CK) yol açabilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlarla daha önce, FFC(dövüş etkinliği)için teklif aldık ve tamam dedik. Üzerinden süre geçtiği için unuttuk ve katılım sağlayamadık. Bizim mekanımızda, bizden az sayıda olup; üstten üstten konuşmaya başladılar. Sonrasında onları kovma rolüne girdik ve uygulamayıp aksine bize saldırdılar. Rolün gidişatını içeren 2 video paylaştım zaten, "Yves Douglas" karakterinin yaptığı rolün, hiçbir akla mantığa sığmadığını düşünüyorum. Rolsel olarak CK onayı sorduğumda hiçbir yanıt vermeyip, anneme küfretmeye devam etti. Idlewood çete üyelerinden birisinin annesine hala fear rp ihlali yapıp küfretmesinin üzerine, cksını biz kendimiz aldık. FM ekibinin de bu kararı doğrulamasını ve bu iki arkadaşa yaptırım uygulamasını istiyorum. Şimdiden teşekkürler iyi forumlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Rolün başlangıcı;
Spoiler: GösterGizle

Rolün sonu ve Yves'in akıl almaz rolü;
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Rolde Mirmanu'da vardı, Yves'in yaptığı rolü kendi de doğrulayacaktır ki; direkt olarak ckya yol açan bir rol.

#1 - 09.06.2024 00:31
Şahitliğimi onaylıyorum.  :vays: :nays:

#2 - 09.06.2024 00:44
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 09.06.2024 00:44
Sahitligimi onaylıyorum biraz ciddiyet cocuklar rol yapıyoruz baska bir sey degil

#4 - 09.06.2024 00:53
Şahitliğimi onaylıyorum.

#5 - 09.06.2024 00:57
Sahitligimi onaylıyorum biraz ciddiyet cocuklar rol yapıyoruz baska bir sey degil
Şikayet niye açıldı anlamadım, karakterimin korkusucza tavırları sonrasında CK rolünü zaten kabul ettim ve bunda itirazda bulunmadan NC attım. Çocuk gibi pmden ağlayıp DM atmamı beklemiyorsundur umarım.

#6 - 09.06.2024 01:07
Şikayet niye açıldı anlamadım, karakterimin korkusucza tavırları sonrasında CK rolünü zaten kabul ettim ve bunda itirazda bulunmadan NC attım. Çocuk gibi pmden ağlayıp DM atmamı beklemiyorsundur umarım.
cocuk gibi aglayıp dm mi atıyon normalde jail yememek icin nc bile atmıssın daha neyi konusuyoruz ki
Jail yemekten kaçmıyorum, CK yediğim role uygun olduğunu düşündüğüm için NC attım. yetkili moderatör hangi cezayı verirse razıyım.
« Son Düzenleme: 09.06.2024 01:12 Xanezter »

#7 - 09.06.2024 01:08
Arkadaşın bu tür tutumu ve OOC kini sonucunda, forumdan susturulmasını talep ediyorum. Ayrıyetten CK'n umrumda bile değil, fear rp ihlalinden ceza almanızı istiyorum.

#8 - 09.06.2024 01:09
Yorumlar atışmaya gidecek sanırım. Forum sakinliği açısından konu kilitlenebilir. Savunmada yapılmış gibi duruyor. @Boreki @hopeless

#9 - 09.06.2024 01:10
Arkadaşın bu tür tutumu ve OOC kini sonucunda, forumdan susturulmasını talep ediyorum. Ayrıyetten CK'n umrumda bile değil, fear rp ihlalinden ceza almanızı istiyorum.
Söylediklerimin OOC kin ve Idlewood karşıdı tutum olduğunu düşünmüyorum, eğer OOC konuşmuşluğumuz varsa kabul ederdim.