Konu: Desmond Ingalther ve Kerlon Blanco adına şikayet! [08.06.2024]  (Okunma sayısı 262 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.06.2024 23:51

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kerlon Blanco - @MrPANDA ve Desmond Ingalther - @saulsadman

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Lydia Foglietta - @Sorry

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08.06.2024 - 22.52

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
MİX yapıyorlar ve /do üzerinden yalan söylüyor.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hız yaptığı için kişiyi durdurduk. Ehliyetini ve kimliğini istediğimiz sırada, ehliyetinin olmadığını gördük ve ardından arabayı çekmek ve kişiye ceza yazmak için arabadan indirdik. Bu olayın öncesinde kişinin üzerinde veya araç içerisinde zarar verici bir materyal var mı diye bakıyordum, o sırada bu aralar bir çok insan yalan söylediği için işimi garantiye almak için /elkoy komutunu kullandım. /elkoy komutunu kullandığımda kişinin üzerinde Desert Eagle gördüm, kişi ise bu sırada rolde "/do Üzeri temiz" ifadesini kullandı, o ifadeyi kullandığı zaman ben /pm üzerinden kişiye durumu bildirdim. Rica ettim IC'de silahı belirtmesi için, rolünü bozmayalım ve kişinin rol zevkinizi bozmayalım diye ama maalesef ki, kişi ısrar etti. Bu olay bittikten sonra kişiyi araçtan indirdik ve cezasını kestik, kişiye beklemesini söylediğimiz sırada. Nereden konuştuğunu bilmiyoruz ama bir anda arkadaşları geldi ve hiç bir şey demeden, aracına bindi ve gitti. /pm üzerinden veya Discord üzerinden iletişim kurduklarını ve silahı kaptırmamak için rolleri çiğnediklerini düşünüyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle
&ab_channel=d0ssx%21

Ek açıklamalar(varsa): Kerlon Blanco ve arkadaşı Desmond Ingalther'in MİX'den hapise gitmesini istiyorum, bir de Kerlon Blanco'nun silahının silinmesini istiyorum.
(Video uzun olduğu için 1.3'lük bir hızlandırma yaptım ama isterseniz normal halini de atabilirim. Video içerisinde her hangi bir şekilde kesme, biçme vesaire yoktur.)

#1 - 08.06.2024 23:55
tüm pdler böyle hem durduk yere durdur hemde do komutundan sonra izinsiz el koy komutunu kullan böyle dünya var mı kardeş birde pmden rol çıksın diye diyorsun

#2 - 08.06.2024 23:57
nereden konuştuğunu bilmiyorum diyorsun telefona mail geldi rolde telefonuma el koymadınız.

#3 - 09.06.2024 00:11
arkadaşlar ben silahımı alıp sokakta dolaşamayacak mıyım eve felan koyamayacak mıyım polis geliyor beni durduruyor sırf rol çıkması için sonrasında do dan olumsuz demem rağmen el koy komutu kullanıyor ben bunu anlamıyorum neden böyle rol çevriliyor bizim rollerimizin içine ediliyor kafalara göre illegal birliklerin önünde durup adam mı çevirecek bunlar sonrasında pmden bana yazıyor elkoy komutuyla dg buldum bunu role dök diye böyle birşey nasıl olabilir

#4 - 09.06.2024 03:46
/elkoy komutu bize verilmiş bir şey, ben sana orada inanıp /elkoy komutundan bakmasaydım. Yalan söylediğini anlayamazdım dostum. O yüzden. IC de üzerinde olan bir şeyi belirtmek zorundasın. Evden yeni almış olman, silaha çok para ödemen benim için bir şey ifade etmiyor. IC de o eğer o anda üzerinde ise belirtmek zorundasın dostum.
« Son Düzenleme: 09.06.2024 03:48 dossx »

#5 - 09.06.2024 05:41
/elkoy komutu bize verilmiş bir şey, ben sana orada inanıp /elkoy komutundan bakmasaydım. Yalan söylediğini anlayamazdım dostum. O yüzden. IC de üzerinde olan bir şeyi belirtmek zorundasın. Evden yeni almış olman, silaha çok para ödemen benim için bir şey ifade etmiyor. IC de o eğer o anda üzerinde ise belirtmek zorundasın dostum.
El koy sana verilmiş birşey ama sen bunu rolde öğrenip o komutu kullanman lazım o zaman hiç do atmayalım sen özel güce sahip olan pd gibi kimde ne silah olduğunu bil

#6 - 10.06.2024 20:38
Buna katılmıyorum dostum, Idlewood köprüsünün iniyorduk ve sen önümzden 115 ile geçtin. Bu yüzden sana karşı trafik çevirmesi uyguladık. Şikayette söylendiği gibi üzerinde bir silah bulunuyor fakat sen bunu belirtmiyorsun, sonra oyunda her 2 dakkada bir alt-tab atıyorsun. Büyük ihtimalle orada arkadaşlarını çağırdın. Gereğinin yapılmasını arz ederim

#7 - 10.06.2024 20:41
Buna katılmıyorum dostum, Idlewood köprüsünün iniyorduk ve sen önümzden 115 ile geçtin. Bu yüzden sana karşı trafik çevirmesi uyguladık. Şikayette söylendiği gibi üzerinde bir silah bulunuyor fakat sen bunu belirtmiyorsun, sonra oyunda her 2 dakkada bir alt-tab atıyorsun. Büyük ihtimalle orada arkadaşlarını çağırdın. Gereğinin yapılmasını arz ederim
Alt tab attığım doğru fakat rolde telefon kullandım ve müdahale etmediniz

#8 - 10.06.2024 20:43
Sürekli hoodun önünde duruyorsunuz rol felan yapamıyoruz en ufak şeye çevirme yapıp rolsüz üzerimdeki silahı biliyorsunuz

#9 - 10.06.2024 20:46
Hız cezalandırma rolunu devam ettirdim kaçmadım cezamıda yedim siz silahımı elkoy komutundan görüp sürekli do attınız bunun haksız üstünlük kullanma diye düşünüyorum