Konu: Aubray_Banks Stephan_Dwainstar DM+EMOTESİZ ATEŞ+MİX  (Okunma sayısı 1270 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 11.06.2024 00:11
arkadaş forumdan susturulduğu için açıklamasını ben geçeceğim. rolün silinip silinmeyeceğini sonuçlanınca yetkili karar verir, henüz silinen ve biten bir durum yok.
« Son Düzenleme: 11.06.2024 00:15 kill4you »

#21 - 15.06.2024 16:53
savunmalar yapıldığına göre sonuçlanabilir @Boreki

#22 - 17.06.2024 20:45
Sanırım sikayet 15 günü doldursna kadsr bekleyecegiz daha ne kadar açık kalıcak acaba şikayet konusu? Hızlı bir şekilde sonuçlanırsa sevinirim

#23 - 20.06.2024 12:28
@Lichfield tam 12 gun oldu bakabilir misiniz?

#24 - 20.06.2024 12:50

#25 - 20.06.2024 12:58

Burada benimle ilgili bir şey göremedim benim hoodum da vursanız o gün şikayeti açmazdım lakin sen beni idlewood içinde vuruyorsun ve benim o birlikte oldugumu ooc olarak bildigini soyluyorsun ama ıc olarak o bölgede ya da oradan biriyle rol yaptığıma dair ss atmıyorsun. Birlik üyelerimizi vurunca ss alıp foruma atabiliyorsunuz ama konu şikayetlere gelince her şikayetin altina sürekli ss alacak degiliz diyorsunuz. Kendinizle çelişiyorsunuz. NC attıktan 10 saat sonra bana sıkmanızı soruyorum. Idlewood a evim var ve orada rolümü yapıyorum. Benimle ilgili attıgınız sslerde kanıt veya elle tutulur bir ss göremedim savunmaları yazarak değil kanıtla atmanızı tavsiye ederdim.

#26 - 20.06.2024 13:04

Burada benimle ilgili bir şey göremedim benim hoodum da vursanız o gün şikayeti açmazdım lakin sen beni idlewood içinde vuruyorsun ve benim o birlikte oldugumu ooc olarak bildigini soyluyorsun ama ıc olarak o bölgede ya da oradan biriyle rol yaptığıma dair ss atmıyorsun. Birlik üyelerimizi vurunca ss alıp foruma atabiliyorsunuz ama konu şikayetlere gelince her şikayetin altina sürekli ss alacak degiliz diyorsunuz. Kendinizle çelişiyorsunuz. NC attıktan 10 saat sonra bana sıkmanızı soruyorum. Idlewood a evim var ve orada rolümü yapıyorum. Benimle ilgili attıgınız sslerde kanıt veya elle tutulur bir ss göremedim savunmaları yazarak değil kanıtla atmanızı tavsiye ederdim.
Sakinleş bir şey demedim sadece yetkilinin yazdığı bir şeyi atıyorum şikayete, inceleyecek yetkilinin bunu da göz önünde bulunduracağını düşünüyorum.

#27 - 20.06.2024 13:09
Bende şunu diyorum o attıgın ss bana yazılan bir yazı değil başka bir oyuncuya yazılmış bir yazı
O crenshaw bölgesinde nc atmasına ragmen durduğu icin yazıldı ben NC attıgımda max gittigim yer idlewood da olan evim.
Gerisi yonetime kalmış sonuçlansın ikili diyaloga gerek yok.

#28 - 20.06.2024 13:10
idlewood'a sığınmışsın ve vurulmuşsun konu bu

#29 - 20.06.2024 13:21
idlewood'a sığınmışsın ve vurulmuşsun konu bu

Hala algı yaratmaya çalışıyorsun idlewood da evim diyorum. Evime gidip rol yapamayack mıyım yani? Zaten bu savaş konusu o zaman için idlewoodun araya girdigi günler değildi. Ben idlewoodun oradaki petrolden ilerisi olan tamirci yakıninda dönüş yerinde vuruldum yani idlewoodun içinde degil bu swnde biliyorsun. Sığınma gibi bir durum söz konusu değil  :garip: