Konu: Dick Barone Cache Minig  (Okunma sayısı 256 defa)

#0 - 06.06.2024 19:03
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Muhman Dick Barone
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.10.2019, 12:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
ÖZEL SKININIZIN HAKLARINDAN FAYDALANMAK İÇİN(Skin Ekletmeden Okuyun)
  • 11.06.2021 tarihinden sonra eklenecek tüm skinler için geçerlidir. Çalınma, hırsızlık, hatalı skin/çalıntı skin ihlallerine yönetim olarak müdahale edilecektir.
  • Tüm haklardan faydalanmak için, skinlerinizin mutlaka kurallarımıza uygun şekilde eklenmesi gerekir. Vice Roleplay bünyesinde skin yapan oyuncularımız(şu anda 10+ farklı oyuncu) kuralları iyi bilen, çalıntı skin/asset kullanmayacağını bize bildiren isimlerdir ve Vice Roleplay yönetiminin kontrolü altındadırlar. İhlal durumunda, hesaplarının yasaklanacaklarını da kabul etmekteler.
  • Bu sebepten dolayı, ücretli, VP veya oyun parası karşılığında özel skin yaptıracağınız zaman mutlaka ViceSquad discordumuzda(discord.gg/vice) Özel skin bölümündeki "Skin Yapımcısı" rolüne sahip kişilerle iletişime geçmenizi öneriyoruz. Bu isimler dışında yaptırılan/ekletilen/kendinizin yaptığı skinlerde çalıntı olması durumunda, hiçbir haktan faydalanamazsınız ve özel skininiz silinir.
  • Kendiniz paylaşılmış bir skini bulup ekletebilir veya sıfırdan yaparak yine sunucuya gönderebilirsiniz. Ekletmek istediğiniz skinin(bulduğunuzu varsayarsak) sunucuda olup olmadığını kontrol etmek adına, ViceSquad discorduna girip skinin görüntüsünü skin yapımcılarına göndermenizi öneriyoruz. Kendileri size bu skinin sunucuda olup olmadığını söyleyeceklerdir. Sunucuda var olan bir skini ekletirseniz/sahibinin şikayeti sonucunda skininiz silinir ve VP iadesi yapılmaz. 

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 30.05.2023 19:37:57 Tarihinde bir zamanlar Onaylı skin yapımcısı olan Fabrado'un yapıp satın aldığım skini Bugün Dick Barone Yani @Muhman da gördüm skini Rel discordlardan aldığını söylüyor ama hangi discorddan orası kesin değil. Tam olarak 30.05.2023 19:37:57 Bu tarihde skini yükletme Tickit'i açmıştım.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle
-
Arkadaşın yüklettiği Head

Bu benim skinim.

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın skini değiştirmesini rica ettim ve bana şikayet oluşturmamı söyledi, bu yüzden dolayı skinlerin silinip ceza almasını talep ediyorum.

#1 - 06.06.2024 19:55
Öncül 1: Özel kafayı sadece ''GÜNCEL VE AKTİF VICE SKİN YAPIMCISI'NA'' yaptırırsanız eğer özel kafanız çalındı diye şikayet açabilirsiniz. Bahsettiğiniz kişiyi Vice Squad'da özel skin permi ile göremiyorum. Ben bu skinimi özel skinci tanerze'e yaptırmıştım bu arada.

Öncül 2: Zamanında indirirken bu tür bir şikayet açılır diye ss çekmiştim, iyi ki çekmişim.

Öncül 3: Bende zaten bu 3 Nisan 2023'te rel olarak paylaşılmış skini, onaylı Vice skin yapımcısı olan tanerze'e yaptırıp sunucuya eklettirmiştim.

Öncül 4: Skin yayınlanma tarihi sizin sunucuya atma tarihinizden önce, yani sizinde indirme kaynağınız belli oldu. Buradan ya da buradan indirip başka bir mod sayfasına/Discord'una atan başka bir oyuncudan.

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın skini değiştirmesini rica ettim ve bana şikayet oluşturmamı söyledi, bu yüzden dolayı skinlerin silinip ceza almasını talep ediyorum.
Bir de perma ban yeseydim kral.

#2 - 06.06.2024 20:11
Öncül 1: Özel kafayı sadece ''GÜNCEL VE AKTİF VICE SKİN YAPIMCISI'NA'' yaptırırsanız eğer özel kafanız çalındı diye şikayet açabilirsiniz. Bahsettiğiniz kişiyi Vice Squad'da özel skin permi ile göremiyorum. Ben bu skinimi özel skinci tanerze'e yaptırmıştım bu arada.

Öncül 2: Zamanında indirirken bu tür bir şikayet açılır diye ss çekmiştim, iyi ki çekmişim.

Öncül 3: Bende zaten bu 3 Nisan 2023'te rel olarak paylaşılmış skini, onaylı Vice skin yapımcısı olan tanerze'e yaptırıp sunucuya eklettirmiştim.

Öncül 4: Skin yayınlanma tarihi sizin sunucuya atma tarihinizden önce, yani sizinde indirme kaynağınız belli oldu. Buradan ya da buradan indirip başka bir mod sayfasına/Discord'una atan başka bir oyuncudan.

Bir de perma ban yeseydim kral.

Aldığın discordu ve diğer bilgileri adminlere yönlendirirsin kontrol ederler, duruma göre karar verilir.
Ayrıca şu Güncel ve Aktif skin yapımcısı diyorsun o zaman şuan onaylı olmayıp önceden onaylı olan kişilerin yaptığı skinleri alıp attıralım dostum yani, sence olur mu?

#3 - 19.06.2024 15:25
Sorun görülmedi.