|  |
Bugün Ostap ve Jax Vice şehrine taşındı. Burada illegal sokak yarışlarını kovalayacağız ve T W I Z Z I E S ekibini kurduk. Ancak birkaç hafta sonra şehre ayak uyduramadılar ve Corey ile ben, ekibin başında kalan son iki kişi olduk. Artık T W I Z Z I E S'in yeni yöneticileriyiz ve işlerle biz ilgileniyoruz. Bu değişiklik bana heyecan veriyor çünkü daha fazla sorumluluk almam gerekecek. Bu aynı zamanda ekibimizin geleceği için büyük bir fırsat olabilir. Yarışlarda daha iyi performans göstermek ve ekibi en üst seviyeye çıkarmak için elimden geleni yapacağım. Yeni rolümle birlikte zorlu zamanlar bizi bekliyor olabilir ancak bu beni yıldırmıyor, aksine daha da motive ediyor. Artık T W I Z Z I E S'in yeni liderleri olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya hazırız! Yeni liderlik pozisyonumuzla birlikte ekibimizi daha da güçlendirmek için çalışmalar yapmamız gerekiyor. Ekip üyelerinin motivasyonunu yüksek tutmak, onları cesaretlendirmek ve aramızdaki iletişimi güçlendirmek önemli bir öncelik haline geldi. Ayrıca, Vice şehrindeki illegal yarış dünyasında yakaladığımız başarıların üzerine yeni hedefler koymamız gerekecek. Daha büyük ve daha zorlu yarışlarla ekibimizin adını duyurmak istiyoruz. Bu süreçte ekip üyelerini desteklemeli, yeteneklerini geliştirmeleri için fırsatlar sunmalı ve birlikte hareket etmelerini sağlamalıyız. Ancak bu süreçte dikkat etmemiz gereken bazı riskler de var. Yasa dışı yarış dünyasının getirebileceği tehlikelere karşı tedbirli olmalıyız. Ekip üyelerinin güvenliğini her zaman en ön planda tutmalı ve kendimizi riskli durumlardan korumalıyız. Bu yeni liderlik rolleriyle birlikte gelecek beklentilerimiz oldukça yüksek olsa da Corey ile beraber bu sorumluluğun altından kalkabileceğimize inanıyoruz. T W I Z Z I E S'i Vice şehrinin en saygın ekiplerinden biri haline getirmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız! |
Bugün ekip lideri olarak yeni yüzlere hoş geldin demekten mutluluk duyuyorum. Gabriel, Luzie ve Sean'e katılmaları için elimden geleni yapacağım. Her biri kendi alanında yetenekli ve tutkulu kişiler. Gabriel, araçlar konusunda kesinlikle uzman ve illegal yarış dünyasının inceliklerine hakim. Onun detay odaklı yaklaşımını ekip içinde kullanmak büyük fayda sağlayacak.
Luzie ise soğukkanlılığı ve taktiksel zekasıyla dikkat çeken bir isim. Yarış sırasında karar verme sürecindeki hızıyla her zaman avantaj sağlamayı başarıyor. Onun liderlik becerilerini görmek beni heyecanlandırıyor.
Son olarak Sean, o çok ayrı biri. Ekibin daha çok hırsızlık, gasp ve diğer il-legal işlerini yönetecek isim. T W I Z Z I E S yarışdan ayrı il-legal işler ile de gündeme gelecek bir oluşum. Sean burada devreye girecek.
Bu yeni ekibin potansiyelini en üst seviyeye çıkarmak için sabırsızlanıyorum ve onlarla birlikte T W I Z Z I E S'i daha da ileriye taşımayı umuyorum! |
 |
Bu yeni üyelerle çalışmak beni heyecanlandırıyor ve geleceğe dair umutlarımı artırıyor. Ekip içindeki uyum ve işbirliğiyle, daha da güçlü hale gelmenin kapısını araladık. Yeni yol arkadaşlarımızın getirdiği farklı bakış açıları ile inovasyonun önünde engel kalmayacak. Birlikte çalışarak sadece başarıya değil, aynı zamanda ekip ruhuna da odaklanmayı amaçlıyoruz. Hepimizim aynı hedefe doğru yürüdüğümüz bu yolculukta güvenilirliğimizi koruyacağız ve her zorlu durumu üstesinden gelme konusunda kararlı olacağız. T W I Z Z I E S olarak; tutkulu insanların gücünü bir araya getiriyoruz ve bu yeni ekip üyeleri bizim ateşimize daha da alev katacaklar. Bugün harika bir gün oldu ve yarının bize ne getireceğini merakla bekliyorum!  |
Tanıtım düzenlendi, yeni düzen, ayrılıklar ile beraber yeniden güçleniyoruz.
Aktif olarak boy göstereceğimiz rol bölgemiz burası, birliğe katılım sağlamak isteyen kişiler bu bölgeye gelerek rollerimize dahil olup birliğe katılım gösterebilir.
OOC katılım için ulaşabileceğiniz discordlar; xneverff, fittirdim