Gerçek hayatta motor kazalarını izliyorsundur, çimenlere düştüm ve ağır bir şey olmadı bana. Fark ettiysen atılan kanıt çimenlerin üzerindeyken geçti. Bende normal olarka sana bağırdım, sonra alaycı bir tavırla benimle konuştuğunuz için güldüm bu kadar. Şikayet eden adam bence ooc kin yapıp bana şikayeti açtı.
Tamam, dediğini diyelim kabul ediyorum. Neden alttaki attığım videoda gözüken şey farklı? Nasıl ağır bir şey olmuyor sana? 80 KM ile geliyorsun motorla, bende 80 KM ile araçla geliyorum ve sana çarpıyorum. Yeterince ağır bir kaza değil mi bu senin için? Hadi diyelim kaza hafifti, yinede yerde kıvranman falan gerekmiyor mu? Neden müdahale yapılır yapılmaz chatte senin yaralı emoteni görmem gerekiyorken bir anda "HOP?" diye bir mesajını görüp, koştuğunu görüyorum?
HR aranan bir zanlısın, sana karşı yapılan bu tarz müdahaleler gayet normal. Olabildiğince etkili bir şekilde seni etkisiz hale getirmemiz gerekiyor ki üzerinde varsa silah çekip memurlara ateş açmayasın. Burada HR olduğunu göz önünde bulundurarak, kimseye zarar verememen adına senin için en etkili olan yöntemi kullanarak sana çarpıyorum ve bunun rolünü sürdüreceğine inanıyordum. Fakat karşımdaki adamın maalesef ki yapılan IC müdahaleye, OOC sinirini katıp rolü sabote etmeye çalışan birisi olduğunu unutmuşum.
Motoruna çarpmaya devam ediyorum, bununda savunmasını yapayım. Bunda da suç ararsın tahminimce.
Motoruna çarpıyorum, çünkü kalkıp motora binme ihtimalini de göz önünde bulunduruyorum. Ki araçla ittirmeseydim öyle bir senaryo gerçekleşecekti muhtemelen. Çünkü videoda da gözüktüğü gibi ilk fırsatta motoruna binmeyi eksik tutmuyorsun.