Konu: Bird Swindell - God  (Okunma sayısı 256 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.06.2024 18:08
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Bird Swindell @barisbudak
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi - Idlewood üyeleri.
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: videoda görünüyor

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: arkadaş, etkinlik alanında troll yaptı ve zorlamalarımıza rağmen mekandan çıkmadı. sonunda brawl atmaya başladık ve god olduğunu fark ettik.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): bu tür godlar hep bize denk geliyor nedense, banlatmaktan keyif alıyorum. umarım en kısa sürede sonuçlanır, iyi forumlar.

#1 - 03.06.2024 00:13
Şahitliğimi onaylıyorum. Video gayet açık ve net. Kısa sürede sonuçlanırsa memnun oluruz. İyi forumlar.  :o

#2 - 06.06.2024 00:24
Savunma yapın @barisbudak

#3 - 06.06.2024 15:23
orda internetim kötüydü,diğer insanların üzerinde süre işareti çıkıyordu,farkederseniz takılarak yürüyorum bazen hiç hareket edemiyorum.Kayıt vardı bendede internetin kesildiğine dair fakat forumu biraz geç gördüm kayıdı silmişim,loglardan bakarsanız internetimin koptuğunu görebilirsiniz.

#4 - 06.06.2024 15:24
God açacak olsam orda o bölgede açmam da saçma olur,daha sonrasında bayıltıyorlar zaten videonun o kısmı yüklenmemiş.

#5 - 06.06.2024 15:59
@Boreki savunma geldi, sonuçlanabilir mi?

#6 - 06.06.2024 18:20
Savunma geçerli, şimdilik izlemede. Benzer bir şikayette burası referans alınacak.