Konu: Ratko Radoslav - Deathmatching  (Okunma sayısı 74 defa)

#0 - 01.06.2024 16:39

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ratko Radoslav @keskin

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 01.06.2024 16:15

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Bisikletim ile gidiyordum, arkadaş meslek aracı ile bana çarptı kaza oldu, bisikletimden düştüm. Karşı tarafa IC bir şekilde küfür etmeye başladım, karakterim sinirlenmişti. Arkadaş bir anda meslek aracından indi ve Shotgun model silah ile karakterime sıkıp düşürdü, bir şey olmamış gibi devam etti sonra.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.upload.ee/image/16697760/sa-mp-568.png https://www.upload.ee/image/16697761/sa-mp-569.png

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 02.06.2024 02:34
Merhaba, trafik kazasını başkası ile yaptınız benimle değil. Size yardım etmek amaçlı yanınıza geldim niyetim iyiydi, kaza yaptığınız yer bizim hood bölgemiz. Yanınıza geldikten sonra bana sebepsizce küfür etmeye başladınız ve küfür etmeye devam ettiniz. Hoodumda olmanızdan ve bana küfür etmenizden dolayı sizi vurmak zorunda kaldı karakterim. Hood bölgemde bana küfür ettiğiniz için adamlarımın önünde ateş açtım.

#2 - 02.06.2024 03:41
İlgili karakter ceza alacak.