Konu: [Mayıs 31, 2024] - [Vladimir_Koskov] Rolde Kasten Bağlantı Koparmak  (Okunma sayısı 117 defa)

#0 - 31.05.2024 23:21

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vladimir Koskov @yasin6725

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Gennady Ginsburg @Dusty

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Mayıs 31, 2024 - 21:54

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Rolde kasten bağlantı koparmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş bir kovalamacaya sebebiyet verdi, yüksek hız birimi olarak peşindeydim. Bir süre kovalamaca normalce devam etti, sonrasında kendisini bilerek suya uçurdu ve havadayken bağlantısını kopardı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/kmlrzq

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 01.06.2024 02:16
Yirmi dört saat içerisinde savunmanızı iletin. @yasin6725

#2 - 02.06.2024 00:06
kasten bağlantı koparmak derken ? KKTC de yaşıyorum bazen internet sorun olabiliyor. girdim ardından 300 dakika boyunca da hapis yattım hatta aracımı polisler aldı. kayıtlardan bakabilirsiniz. teslim oldum.

#3 - 02.06.2024 01:13
Bu olaydan 2 saat sonra yine bu olaydan habersiz olarak ben seni kovaladım, Idlewood ve Commerce birleşiminde senin için sirenlerimizi yaktık ve durmadın ardından kovalamaca başladı. Kovalamaca bir süre devam etti ve kaçamayacağını anladığın zaman Palomine Creek kasabasından East Beach'e giderken arabanı uçurum tarzı bir yerden non-rp şekilde atlayıp suya doğru sürdün. Sonrasında sen de arkadaşın da kasten bağlantınızı kopardınız, sizi bekledik ardından ikiniz de oyuna girdiniz ve tutuklama işlemlerinizi gerçekleştirdik. Kasten bağlantı kopardığını söylememin sebebi bu şikayet çünkü aynı senaryoyu burda da uygulamışsın, aracını suya sürüp /Q çekmişsin. Yetkili kadrosunu kandırmaya çalışman hoş bir davranış değil, ayrıca seni tutukladıktan sonra rolümüzü saçma sapan emotelarla baltalaman ise işin cabası. Rol boyunca davranışlarını troll olucak biçimde sürdürdün ve bu durumdan rahatsız olduğumuz için seni en hızlı şekilde sevk etmeye çalıştık ve yaptık. Özet geçicek olursam yaptığın şey kasten bağlantı kopartmak, gerisi yetkililerin kararı. İyi forumlar.

#4 - 02.06.2024 02:14
https://streamable.com/ami3qn

Bu da bizim kovalamaca, yukarıda anlattığım gibi

#5 - 02.06.2024 02:20
Cezalandırılacak.