Konu: Meleah_Whitecose - Retarted + Trolling  (Okunma sayısı 90 defa)

#0 - 31.05.2024 22:56

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Meleah_Whitecose - @choom

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Rachelle_Meredith - @Uy94r  - Vien_Kwang @İngilizce birşeyler - Abraham_West @Uros  -  Raphael_Russell @ByRevenge

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 30.05.2024 - 23:30-23:40 arası

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Meleah karakteriyle bir kaza gerçekleşti. Kişi, gereksiz agresifliklerde bulunarak olay yerinden ayrıldı. Onu takip ettiğim sırada bir aksilik oldu ve bağlantım koptu. Olaydan birkaç dakika sonra, departman yakınında ve market caddesinde aynı kişi tekrar ortaya çıktı. Arkadaşımız, /me komutuyla var olmayan bir silahı çıkartıp trolleme amaçlı davranışlarda bulunmaya ve küfürler yağdırmaya devam etti. Market caddesinde, yine /me komutuyla var olmayan silahını çıkarıp trollemeye ve küfür etmeye devam etti. Akabinde, maskeli bir şekilde ateş ettim. Ancak bu  davranışları yetmiyormuş gibi bir de departmana ihbarda bulundu.
Onu düşürme sebebim o anki trollüne son vermekti. Radikal bir karar verdim, yanımda rol yaptığım arkadaşımın da hakkına girmemek adına OOC olarak onu önlemiş oldum. Öteki türlü peşimize takılıyor, NON RP emotelar atıp araç sürüş kurallarını ihlal ediyordu. İllegal birlikte olmaması polise ihbar verebileceği anlamına gelmiyor. Nitekim troll hareketleri, olmayan silahını çekme rolünü (?) sergilemesi de bu konudaki kimliğini açık ediyor. Ayrıca PD üyesi arkadaşlardan aldığım dönüt ile de PD'e ihbar verirkenki tavrının da troll ve bütünlük bozucu olduğunu sanıyorum. Bu noktadaki ihlalin getirdiği rolsel işleyişleri de karşılayıp IC karakter cezasını çektim ve sonrasında bu şikayeti açıyorum. Gereğinin yapılacağından şüphem yok.
Olaya tanık olmuş PD arkadaşlar da kendi kanıtlarını bırakırsa memnun kalırım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://hizliresim.com/torm6v4
https://hizliresim.com/kmfwegc
https://hizliresim.com/idarse7

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 31.05.2024 23:18
Kaza rolünde, ben rolü sürdürmeme rağmen yanındaki arkadaşına ağır abi süsü vermek için sanki rol hiç yaşanmamış gibi küfrettin ve rolsüz hamle yaptın. Ardından sana ve eşine karakterim küfretti. Böyle bir kişiliğe sahip bi' karakter yönetiyorum. Gördüğün yerde(hatta görmediğin yerde:D) kovalamaya başladın aracınla, ben de küfrüme devam ettim. Ne karakterini tanıyorum, ne de silahın olduğunu biliyorum. Buradaki tek troll davranışım AK-47 model silah çıkartmaktır. Tamamını okumadım ama diyebileceklerim bunlar. Güzel roldü teşekkür ederim.

#2 - 31.05.2024 23:20
Kaza rolünde, ben rolü sürdürmeme rağmen yanındaki arkadaşına ağır abi süsü vermek için sanki rol hiç yaşanmamış gibi küfrettin ve rolsüz hamle yaptın. Ardından sana ve eşine karakterim küfretti. Böyle bir kişiliğe sahip bi' karakter yönetiyorum. Gördüğün yerde(hatta görmediğin yerde:D) kovalamaya başladın aracınla, ben de küfrüme devam ettim. Ne karakterini tanıyorum, ne de silahın olduğunu biliyorum. Buradaki tek troll davranışım AK-47 model silah çıkartmaktır. Tamamını okumadım ama diyebileceklerim bunlar. Güzel roldü teşekkür ederim.
Şimdi biraz okudum, departmana ihbarda bulunmadım olay yerinde yaralı rolüne girdim. Çünkü rol bunu gerektirir. Sen de beni yaralamak istediğin için yürüyüp gitmemin etik olmayacağını düşündüm. VCPD bünyesinde rol yapan insanlar sorgumu aldılar, bu ihbar olmuyor.

#3 - 31.05.2024 23:23
Şimdi biraz okudum, departmana ihbarda bulunmadım olay yerinde yaralı rolüne girdim. Çünkü rol bunu gerektirir. Sen de beni yaralamak istediğin için yürüyüp gitmemin etik olmayacağını düşündüm. VCPD bünyesinde rol yapan insanlar sorgumu aldılar, bu ihbar olmuyor.

Ek olarak olayla alakası olmayan adamları etiketlemişsin, nasıl bir dönüt aldın bilmem ama kardeşim Russell harici diğer arkadaşlarla aktif role bile girmedim. Dönüt.

#4 - 31.05.2024 23:30
Ağır abi süsü verdiğim ve rol hiç yaşanmamış gibi küfrettiğim olayı ss atarsan sevirinim dostum, Olmayan silahın emotunu veriyorsun, orada bir ihlal var hadi silahın var sayalım bu sefer neden pd'ye sığınıyorsun bilemiyorum, kalan hiçbir şeyde ileti atmayacağım iyi günler dilerim
« Son Düzenleme: 31.05.2024 23:33 Katty »

#5 - 01.06.2024 00:29
şahitliğimi onaylıyorum

#6 - 01.06.2024 01:21
Ağır abi süsü verdiğim ve rol hiç yaşanmamış gibi küfrettiğim olayı ss atarsan sevirinim dostum, Olmayan silahın emotunu veriyorsun, orada bir ihlal var hadi silahın var sayalım bu sefer neden pd'ye sığınıyorsun bilemiyorum, kalan hiçbir şeyde ileti atmayacağım iyi günler dilerim

Ağır abi süsü vermediğine ve rol hiç yaşanmamış gibi davranmadığına dair ekran görüntün varsa paylaşmanı bekliyorum. Bakıyorum da, kaza anına ait hiçbir ss stoklamamışsın. Düzgün oyuncu olun, düzgün muamele görün. Pd beni aldı, sığındığım yok. Zırlamalara daha fazla karşılığım yok, sonuçlanabilir.

#7 - 01.06.2024 01:29
şahitliğimi onaylıyorum
pp guzelmis

#8 - 01.06.2024 11:07
@Katty Öncelikle özür diliyorum. Olayın akışından azda olsa bir süre geçtiği için yer kalmaması adına kalan diğer devriye videolarımla beraber onuda silmişim.
Bizim şahit olduğumuz durumu özetlemem gerekirse. Silah sıkman CCTV görüntülerine yansıması üzerine market caddesine yöneldik. Yerde yatan karakteri gördüğümüzde agresif bir şekilde bağırıyordu fakat vuran kişininde bilgilerini bize aktardı. ''Siyah bullete binip kaçtı.'' ''Siyahi ve rastalı'' gibi teshiş edebiliceğimiz bilgiler verdi. Devamındaysa şüpheli siyah bir bullet bulmamız ve sürücününde siyahi rastalı olmasıyla beraber seni olay yerinin iki sokak ötesinde tutukladık. Meleah Whitecose karakteriyle başka bir şekilde karşılaşmadım.

#9 - 01.06.2024 14:47
Retarted RP sebebiyle cezalandırıldı.