Konu: Aim- Radojan Dragovic  (Okunma sayısı 224 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.05.2024 03:23
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Radojan Dragovic @Corpse
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.10.2019, 12:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Adamın aimi kendi arkadaşına kitleniyor, amatör hileci işte. 8 saniyede başveriyor olay. Uzun tutmamın sebebi isminin tam gözükmesi.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://streamable.com/nitlu2

Ek açıklamalar(varsa):
« Son Düzenleme: 30.05.2024 03:25 Ogru Eldar »

#1 - 31.05.2024 13:42
Savunmamı yapacağım.

#2 - 01.06.2024 01:14
Öncelikle iyi günler, 3. şahıs olarak bakmanıza rağmen şikayet açmanız aslında iyi birşey bu sayede birçok insan huzura kavuşabilir bunun için ayrıca tebrik ettim. Savunmaya gelecek olursak videodada görüldüğü gibi aslında çok birşey söylemeye gerek yok, çatışma anında çok şey hatırlamıyor olsamda sol clicke elim sürekli basılı kalmıştı yani ateş ediyordum. Arkamdaki polisi düşürdüğümü zannettim o yüzden ön taraftaki polislere dikkatimi çekmiştim. Polisle çatışırken arkadan mermi geldi zannettim arkama bir anda döndüm ve ateş etmeye devam ettim. Orada Ratko'ya değil polise çevirdim crosshairimi.Duvarın arkasında olabilir düşüncesi ile ama onu zaten yaralıya düşürmüşüm videoda fark ettim. Herhangi bir hile kullanmıyorum yani kullansam emin olun orada düşmezdim ve tüm polisleri düşürürdüm. Dediğim gibi rol bir kaç gün önce yaşandı ve çok fazla bir şey hatırlamıyorum. İyi günler diliyorum, kolay gelsin.

#3 - 06.06.2024 00:22
Yasaklanacak.