Konu: Gabriela_Diaz , Richard Rhys , Ihan Brandon  (Okunma sayısı 128 defa)

#0 - 28.05.2024 02:55

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Gabriela_Diaz @fakgun  , Richard Rhys @CaganUzunsel  Ihan Brandon @quarion 

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Diodore Giraud @Merh0 / Johan Wildfrey @nightyalmighty  Wesley Manders @EniLuc   Orla Corrigan @Spyro

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28.05.2024 01.35

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Refuse RP, GBI,

Alıntı
Refuse RP: Birlikler ya da oyuncular arası agresif rollerde, karşı tarafla etkileşim halindeyken role girmemek adına bağlantı koparmak ya da çıkış yapmak kabul edilmeyen davranışlar arasındadır. İhlalin gerçekleşmesi durumunda ceza olarak hapis işlemi, sık sık tekrarlanması durumunda ise yasaklama işlemi uygulanır. Rolden kaçmak için üçüncü parti yazılım ya da sistem açığı kullanılması durumunda 8.2. kuralı, kolluk kuvvetlerine karşı bu ihlal gerçekleştiğinde ise  13.3. ve alt maddeleri işleme alınır.
-
Sunucu içerisinde sistemsel olarak belirtilmiş alanlar (köşede Güvenli Bölge ibaresi olan) ve listelenmiş yerler güvenli bölge olarak tanımlanır. Bu bölgelerde karşılıklı anlaşılmış olsa bile hiçbir şekilde illegal rol gerçekleştirilemez, agresif rollere yönelik kışkırtıcı roller yapılamaz.
- Commerce Plaza

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Videoda geçen 3 şahıs, kapıyı kilitleme rolünde verilen emotleri umursamayıp, güvenli bölge olmasına rağmen 3 legal karakterimizi esir alma rolü yapmaya çalıştı. Gerekli bütün detalar videoda aktarılmıştır.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://streamable.com/i03twt
https://streamable.com/fwjdsm

Ek açıklamalar(varsa): Her şey videoda mevcut

« Son Düzenleme: 28.05.2024 03:08 nightyalmighty »

#1 - 28.05.2024 03:06
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 28.05.2024 03:09
Öncelikle merhaba, nasılsınız arkadaşlar? Umarım, iysinizdir bende iyiyim teşekkürler.  8)

Şahitliğimi onaylıyorum.  O:-)

#3 - 28.05.2024 03:44
Sizi durduk yere esir almadık, Orla karakterini kaçırmaya çalışıyorduk. Güvenli bölge olduğunu ilk defa duyuyorum, hatamız varsa kusura bakmayın. Direkt sistemsel olarak evi kilitleyebilirdiniz.
« Son Düzenleme: 28.05.2024 03:47 CaganUzunsel »

#4 - 28.05.2024 03:46
Öncelikle merhaba, nasılsınız arkadaşlar? Umarım, iysinizdir bende iyiyim teşekkürler.  8)

Şahitliğimi onaylıyorum.  O:-)
Allaha bin sükür iyiyim, tesekkür ederim

#5 - 28.05.2024 03:54
Allahıma şükürler olsun ben de iyiyim teşekkür ederim. Öncelikle sistemsel olarak ev size ait kapıyı kilitleyebilirdiniz. Etkinlik gereği Orla Corrigan'ı kaçırmaya çalışıyoruz dolayısıyla diğer kişileri silah zoruyla tutuyorum bunda hiçbir sorun yok devamında onlara talimat vermeme rağmen telefonlarını alıyorlar ve peşimizden geliyorlar karakterimde ateş açıyor.  :-X

#6 - 28.05.2024 10:34
Öncelikle merhaba, girilen yerin bir plaza olduğunu, burada ic olarak güvenliklerin, kameraların, alarmların olduğunu unutmayalım. Direkt olarak böyle bir rol olmaması daha sağlıklı olurdu
Arkadaşlar  hatalarının farkında, uyarılması ve rolün iptalinin olması bizim için yeterli olur, ceza almalarını gerektirecek bir durum yok, iyi forumlar

#7 - 30.05.2024 13:00
Kanıt videolarına erişim sağlanmıyor. Oyuncular yasaklanmış.

K&A