Konu: samp'ın hayatımızı mahvetmiş ya da mahvedecek olmasına dair  (Okunma sayısı 743 defa)

#10 - 06.06.2024 15:38
hayatimsamp.com
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#11 - 07.06.2024 14:08
Bu durumları buna bağlamamak gerekiyor samp olmasaydı başka bir şey hayatını mahvetmiş olacaktı, bireysel olarak kendine değer vermediğin sürece bugün samp olur yarın başka bir oyun olur ama bir noktada bir şey senin hayatını mahveder. 
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#12 - 10.06.2024 08:29
Spoiler: GösterGizle
Bu SAMP denilen illet yüzünden en önemli gençlik zamanlarımı çöpe attım, keyif aldım orası ayrı. Üçüncü kez üniversite sınavını zorluyorum, tecil bitmek üzere. O kadar zaman ayırdığım şu SAMP illetinden hiçbir bok kazanamadım. 3-5 kaliteli online arkadaş için bütün ooc arkadaşlarımı çöpe attım. Şimdi telefonda arayacak bir kişi bile kalmadı. Bu oyuna günde 3-4 saat ayırmadan oynanamaması çok sıkıntılı bir şey.

Sahi faydasını gören var mı?

ingilizcemi hem de diğer şekilde turkcemi geliştirdim (yabancı olduğum için üniversite için dil sınavı vermem gerekti, yazımlarımı böyle geliştirdim). belki farkli seyde yapsam gelisirdi de samp ta yardim etti
ve birkac kaliteli arkadas

« Son Düzenleme: 10.06.2024 08:31 yung martinez »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#13 - 10.06.2024 13:00
fazlası zarar :manifdog
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#14 - 10.06.2024 15:38
2024 yks türkçede yazım yanlışlarını fulledim, yararlı.  :D
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#15 - 10.06.2024 20:58
Türkçem hariç hiçbir şeyimi geliştirmedi. Yararından fazla zararı oldu.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#16 - 16.06.2024 20:07
Açıkçası yukarıdaki sebeplerin haricinde, kendinizde görmediğiniz ya da açığa çıkarmadığınız yanların olduğunu da düşünüyorum. Multi-tasking biri değilseniz, herhangi bir etkene bağlı kalmanız sonucunda sizi kendine mahkum edebilir veya iradeli biriyseniz bu etkeni de sınırlandırabilirsiniz.

Örneğin eskiden bu sunucunun yönetim ekibini deneyimlemiş birisi olarak, burada temellerini attığım şeylerin karşılığını şu an iş hayatında da alabildiğimi söyleyebilirim. Vice Roleplay'n kurumsal bir döneme girmesiyle, sunucunun başından beri de oyuncu-yetkili arasındaki trafiğin kesinlikle ciddi bir üslup yoluyla gerçekleşmesinden dolayı tüm destek biletlerinde diksiyon, saygı, az ve öz bir yazıyla iletişimde kaldım. Şu an işimde herhangi bir tecrübeye sahip değilim fakat bu e-mail dilimden övgüler almaktayım. Sunucu için "ne yapılabilir?, neyi değiştirebilir neyi dengeleyebiliriz" sorularında gerçekleşen beyin fırtınaları, yapılacak herhangi bir etkinlikte diğer yetkililer ile beraber iletişimde halledilen ekip çalışmaları gibi faaliyetlerin de hayatınıza katkısı olabiliyor.

Bu dediğim durum sadece yönetim için değil, benimsediğiniz karakterin etnik kökenine sahip kültürünü öğrenme azminizi de içerebilir. Örneğin İtalyan-Amerikan, Afro-American çeteleşmesi, IRA, Sureños gibi yapılanmaların kültürlerini incelemeniz bile, yaptığınız role veyahut işe verdiğiniz emeğin bir göstergesi olabilir. Tanıtım açtığınızda yapılan grafiğin bile ileride etkisini görebilirsiniz, bunların hepsi birer bence birer artı.

VCPD oluşumunda olan herhangi bir oyuncu bile yaptığı raporlamanın, prosedürlerin, işleyişleri benimsemesinden dolayı iş hayatında kesinlikle iş hayatında da kontrollü ve düzenli bir şekilde yansıyacağından eminim, böyle düşünüyorum.

En basit örnek olaraktan hayatının sanırsam 3/1'ini SAMP'a harcamış, bu sunucuyu proaktif bir şekilde geliştirmeye devam eden, sporunu/gündelik işlerini gerçekleştiren, aynı zamanda yaptığı role duyduğu ilgi sonrası yılların birikimi ve araştırması olan Cosa Nostra kültürünü yazı olarak bir sözlük sayfasında paylaşmış, şu anda da blog olarak yayımlatan bir kişi şu anda bizlere ev sahipliği yapıyor. @:manifdog

Bu yüzden dolayı işleyişi bozuk, dozu fazla olan her şeyin hayatınıza zarar verebilirdi; bu da maalesef bazı kişilerde SAMP olmuş.

Saygılarımla,
raistlinn
« Son Düzenleme: 16.06.2024 20:15 raistlinn »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#17 - 16.06.2024 20:36
Boş konu.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#18 - 17.06.2024 00:21
sampin fayda verdigi donem 2020 pandemi hypei ile 2021de verdigi meyveler oldu. ondan oncesi ve sonrasi icin kimsede hayirli bir sey birakmamis ve bırakmayacaktır

samp bitti.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#19 - 17.06.2024 01:01
günde 10 saat oyun oynarsan bu samp, lol, cs fark etmez zaten sosyal hayatın da kalmaz çevrende, sana söyle bir fikir vereyim oyunlardan tat alman için ve hayatına etki etmemesi icin. kendine yapıcak bir şey bul, ise gir veya oku bir seyler bul. eve gelince yorgunluktan dolayı otururken samp oyna- cs oyna. ne oynadigin fark etmiyor, on saatini calismakla gün icinde bir şeylerle mesgul olmakla gecir oyun oynamakla degil. emin ol bir seyle mesgul olunca, yorgunken veya vaktin darken oyun oynamak hem daha tadında hem daha  zararsiz oluyor
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok