Konu: [26.05.2024 - Yves_Douglas ] Gişe Kural İhlali  (Okunma sayısı 138 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.05.2024 23:25

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Xanezter Yves_Douglas

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'de Mevcuttur.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.2. Araç Sürüş Kuralları: Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde gerçek dışı araç sürmek
-Başka bir karakterin açtığı gişeden geçmek.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Trucker mesleği yaparken açtığım gişeden geçti, kendisine yaptığının bir ihlal olduğunu belirttim ve parası olmadığı için geçtiğini söyledi. Şikayet açacağımı belirtince sağlık olsun gibi söylemlerle geçiştirdi. Freeroam sunucuda oynamadığımızı anlaması için şikayet oluşturuyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Burası bir Role Play sunucusu. Oynayanların kendi başına oynadığı bir oyun değil, Role ve mantığa ne kadar uygun oyun oynarsak o kadar zevk alırız. Başıma defalarca geldiği için bu olay kabak tadı vermeye başladı.

#1 - 27.05.2024 01:30
Freeroam sunucuda oynamadığımızı gösterdiğin için teşekkür ederim, ama bana sanki hiç platformu deneyimlememiş gibi "Freeroam sunucuda oynamadığımızı anlaması için şikayet oluşturuyorum" beni üzdü, sizden öğreneceğim çok şey var herhalde platform hakkında.
« Son Düzenleme: 27.05.2024 01:41 Xanezter »

#2 - 27.05.2024 01:32
Parasını vermediğim gişeden geçtiğim kanıtı atarsanız mükemmel olur, bekliyorum.

#3 - 27.05.2024 21:55
Parasını vermediğim gişeden geçtiğim kanıtı atarsanız mükemmel olur, bekliyorum.
Gişeden geçerken otomatik emote vermiyor doğal olarak, gişe süreleri de uzun olduğu için her meslek turunda video kaydı açmam gerekir sizin gibi ihlal yapanları tespit etmek için. Oyun içinden eklediğim ekran görüntüsünde siz üzerinizde para olmadığı için geçtiğinizi zaten belirtiyorsunuz. Konuyu uzatmadan yetkili kararı beklememiz en doğrusu olacaktır.

#4 - 28.05.2024 00:59
Pm konuşmalarını ciddiye alıp kanıtlara atmakta önemli, sonuçlanabilir @Sylas
« Son Düzenleme: 28.05.2024 01:13 Xanezter »

#5 - 30.05.2024 12:59
Tekrarlamayın @Xanezter bu seferik ufak bir uyarı ile sonlandırıyoruz.

K&A