Konu: tyzee green  (Okunma sayısı 150 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.05.2024 18:51

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tyzee_Green @Eserrrooo

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Emrick_Wizard

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: video,ss.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: retardet rp (afk,atma), emotesız yumruk.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: merhaba, dejavu bar'da takılıyorduk. tyzee ve yanında ısmını hatırlamadıgım sıyahı rol yapan arkadas vardi. "sisko,yana gec." diye agresif tutuma giristiler. bu sirada tyzee kas 20e guvendıgı ıcın arada sırada Emrick'e yumruk sallayıp(bir kac tane), PM üzerinden "wg." falan da yazmıyor. canını indiriyor sözde. Emrick'de bir kere vurunca,(Tyzee biraz daha bekleseydi, PM üzerinden WG yazıcaktı.) Tyzee emotesiz Emrick'e saldırıyor. bende tyzee'e vurunca, nedense canı 10 olunca afk atıyo. rolü reddediyor ve baltalıyor. (orada düşürsek 8saat rk süresi vardi.) neredeyse 10dakıka sonra sancheze bınıp bıze sıkıyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/7585ea

Ek açıklamalar(varsa): arkadaş geçen de GBİ bölgede saldırmıştı.

#1 - 24.05.2024 18:52
Evet, bana vurdukten PM üzerinden herhangi bir "WG." falan yazmadı. Ona vurduktan sonra PM üzerinden "WG." yazıcaktım fakat beklemeden beni yumruklamaya başladı, rolun gidişatında kendi zararlı çıkacağını düşünüp AFK atmış olmalı. Rol yapıyorken hiç de AFK atmıyordu. İyi forumlar.

#2 - 24.05.2024 21:08
bana ikidir emrick karakteri bilerek vurdu, bende emrick karakterine vurdum sen kafana göre geldin beni düşürmeye çalıştın ortada düzgün bir rol olmadığı için role uymadım. zaten ikiniz rollerinizle beni toksiklemeye çalışıyorsunuz, onu geçtim 8 saat rk sürem falan olmuyor, silahla beni yaralıya düşürürsen rk sürem 8 saat oluyor. wg yazacaktım diyerek yalan atmaya falan çalışma, bundan önce de bana birkaç kere yumruk attın zaten. kısacası ortada düzgün bir rol olmadığı için bende role uymadım, yazdığıma karşılık ileti gelirse de cevaplayabilirim. savunmam bu şekil.

#3 - 24.05.2024 21:35
bana ikidir emrick karakteri bilerek vurdu, bende emrick karakterine vurdum sen kafana göre geldin beni düşürmeye çalıştın ortada düzgün bir rol olmadığı için role uymadım. zaten ikiniz rollerinizle beni toksiklemeye çalışıyorsunuz, onu geçtim 8 saat rk sürem falan olmuyor, silahla beni yaralıya düşürürsen rk sürem 8 saat oluyor. wg yazacaktım diyerek yalan atmaya falan çalışma, bundan önce de bana birkaç kere yumruk attın zaten. kısacası ortada düzgün bir rol olmadığı için bende role uymadım, yazdığıma karşılık ileti gelirse de cevaplayabilirim. savunmam bu şekil.
Bir de yönetimi kandırmaya çalışıyorsun, Dejavu'a geldiğinden beri video bulunuyor. Emrick karakteri sana sadece bir kere vurdu, "ikidir." değil yani. Ondan sonra direkt saldırdın. İnanıp ınanmamak sana kalmış, Emrick "WG." yazacaktı. Tarafımızca daha fazla ileti gelmeyecektir, iyi forumlar dileriz.
Son kez:
"bundan önce de bana birkaç kere yumruk attın zaten" "bana ikidir emrick karakteri bilerek vurdu" rolün başından beri olan video(yöneticileri kandırmaya gerek yok): https://streamable.com/qjq4r0

« Son Düzenleme: 24.05.2024 22:20 Koren »

#4 - 24.05.2024 22:04
tamam kankam öyle olsun, hadi size de iyi forumlar dileriz

#5 - 30.05.2024 17:07
Bu seferlik sözlü uyarıyla yetineceğiz. Tekrarlamayın.