Öncelikle benim ile emir kipi kullanarak konuşma arkadaşım. Yeterince kısa ve öz şekilde anlatıyorum, kendimi ve durumu açıklıyorum fakat anlamamak konusunda ısrarcı duruyorsun. Kendini hala "Sadece oradan birisiydim, orada rol yapıyordum" olarak soyutlamanın inan bir mantığı yok.
Olay o fotoğrafla alakalı, başlangıcı vesaire, bunda seninle hemfikiriz. Fotoğrafta olan şahıslar ile de IC bir bağın olduğunu rollerde görüyoruz, birlik üyelerimiz de bu duruma dahil. Eğer ki bu fotoğraftaki gözüken karakter ile bir bağın net olarak ortaya çıkar ise, sende rolsel olarak bu oluşuma dahil olursun. Bu nedenle bizi MİX veya DM ile suçlaman aykırı bir durum. Gün içerisinde bu şikayetten sonra hood bölgemize tarafınıza ateş açıldı fakat benim birlik arkadaşlarım "Ben R4'üm, beni tanıyamazsınız, bağım yoktu" gibi şikayetlerde bulunmuyorlar.
Burada rol yapıyoruz, bunu senin de az önce yaptığın gibi OOC kin'e dönüştürmenin olur bir yanı yok. Konuşma tavırların veya cümlelerin ile bunu belli ediyorsun. Gerekli açıklamalar ve savunma tarafımızca w/
@Eswiper sağlanmıştır. Şahsın üzerine OOC bir diyalog bundan sonrasında tarafımca/birlik arkadaşlarımda buna dahildir, kurulmayacaktır. Savunma ve şikayet net şekilde ortadadır. Gereği admin ekibine kalmıştır, sonuç alabilir.